Touch en interactieve beleving

Creëer interactie met je klanten, werknemers en burgers. Maak gebruik van dit krachtig medium en zet je merk of organisatie op de kaart door een unieke ervaring te bieden.

We combineren interactiviteit met storytelling

Wil je op indrukwekkende wijze laten ervaren wat de essentie is van je merk, bedrijf of organisatie? Dan faciliteren wij heel graag jouw interactieve beleving! Met onze ontwerpers en ontwikkelaars werken we je volledige journey uit. Digitopia combineert innovatieve technologie en storytelling met creativiteit. We streven ernaar om elke keer alle zintuigen te prikkelen. We brengen een onuitwisbare beleving voor jouw doelpubliek en staan je bij van concept tot oplevering. Is er extra nazorg of een bijsturing nodig? Ook dan kan je steeds op ons rekenen.

Voordelen van tweerichtingscommunicatie

De mogelijkheden van interactiviteit bieden een gigantische meerwaarde voor je digital signage netwerk en algemene communicatie. Bezoekers raadplegen eigenhandig content die ze zelf interessant vinden. Hierdoor ontstaat tweerichtingsverkeer (in tegenstelling tot klassieke signage) en creëer je tevens een ongekend inzicht in je doelpubliek. Breng voorkeuren en zelfs trends in kaart, anticipeer bliksemsnel op externe factoren, … maar leer ook het doelpubliek (met zijn gedrag en acties) beter kennen dankzij onze interactieve oplossingen.

Plan je bezoek aan het Experience Center

Touch en interactieve beleving
Onze interactieve oplossingen

Onze interactieve oplossingen

Deze projecten vereisen maatwerk. Geen enkel winkelcentrum, ziekenhuis, museum of meubelwinkel is hetzelfde. We stemmen een interactieve en audiovisuele beleving af op jouw creatieve ideeën.

Lees meer
On-demand services

On-demand services

We creëren on-demand aangepaste services. Worstel je met bepaalde API's en integraties van je bestaande systemen of infrastructuur? Ga met onze ontwikkelaars in dialoog en ontdek alle mogelijkheden.

Lees meer
Hardware waar je op kan rekenen

Hardware waar je op kan rekenen

Digitopia beschikt over een waaier van beelddragers, touchscreens, robots, beacons, sensoren etc. Van multi-touch monitoren tot kiosken, industriële aanraakschermen, collaboratie displays tot NFC tags. We helpen je kiezen.

Lees meer
 • BMW kiest voor interactiviteit en digital signage van Digitopia

  BMW kiest voor interactiviteit en digital signage van Digitopia

  BMW-Group België-Luxemburg zet vol in op digital signage om zijn digitale schermen aan te sturen. Beeldscherm communicatie maakt het verschil, zeker met interactie erbij.

  Ontdek deze referentie
 • Bestemming X: digitale schermen en unieke content visuals

  Bestemming X: digitale schermen en unieke content visuals

  We zijn zeer dankbaar dat we onze creativiteit kwijt kunnen in dit prestigieuze project. Het benadrukt nog maar eens de polyvalentie van digital signage.

  Ontdek deze referentie
 • Interactief winkelconcept met lades bij Floorify - Nieuwe benadering in retail

  Interactief winkelconcept met lades bij Floorify - Nieuwe benadering in retail

  Floorify rigide vinyl vloeren combineren het beste van twee werelden: de warme uitstraling van natuurlijke materialen met een absoluut gebruiksgemak. Floorify is op en top Belgisch design, lees hier meer over de technologie de we er hebben neergezet.

  Ontdek deze referentie
 • Nespresso: laat zich ondersteunen door onze robots

  Nespresso: laat zich ondersteunen door onze robots

  Wil je meer werk maken van de klantbeleving in je winkel? Zorg dan dat iemand anders de meest gestelde vragen in je winkel beantwoordt. Een robot bijvoorbeeld, zoals Temi.

  Ontdek deze referentie
 • Beaulieu gebruikt digitale displays met interactief concept op beurzen

  Beaulieu gebruikt digitale displays met interactief concept op beurzen

  Volledig op maat gemaakte oplossingen op basis van RFID-technologie. Van ontwikkeling tot meubilair, Digitopia ontzorgt volledig. De digital signage displays van alle sites in de wereld worden centraal beheerd vanuit België.

  Ontdek deze referentie
 • Referenties in digital signage en AV

  Digitale schermen met digital signage of een audiovisuele installatie nodig? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande klanten betekenen.

  Ontdek al onze referenties

Heb je digital signage of audiovisuele uitdagingen?

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Lees meer