Vraag hier je digital signage demo aan. Dit kan zowel live als online doorgaan.

Lees meer

On-demand services

We creëren on-demand aangepaste services. Worstel je met bepaalde API's en integraties van je bestaande systemen of infrastructuur? Ga met onze ontwikkelaars in dialoog en ontdek alle mogelijkheden.

User-centric services

Met onze aangepaste services willen we nieuwe diensten creëren of bestaande diensten verbeteren. Het doel is om diensten te optimaliseren richting de noden van klanten enerzijds en om diensten efficiënter te maken voor bedrijven anderzijds.

Innovation never sleeps

Onze diensten kunnen innovatieve bedrijfsmodellen implementeren, aandacht hebben voor de behoeften van de gebruiker en toegevoegde waarde realiseren. Dit is vandaag essentieel bij informatiegerichte organisaties zoals steden en gemeenten, onderzoek- of onderwijsinstellingen, etc.

Ontdek wat we bij Geronimo Productions doen

Design Thinking

Research matters, gevolgd door ideation, prototyping en testing. Digitopia ontwerpt en innoveert diensten om problemen van gebruikers op te lossen. Of we vergemakkelijken eenvoudigweg bepaalde handelingen door bepaalde automatisaties in te bouwen, Digitopia laat systemen werken voor de gebruiker in plaats van omgekeerd. Na ons vooronderzoek is ideatie de volgende fase in het Design Thinking-proces en dit draait helemaal om het genereren van ideeën.

Prototypes

Door middel van wireframes en rapid application development ontwikkelen we ook zelf prototypes. Met deze prototypes testen we het concept als ook het gedrag van je doelpubliek. Daarna optimaliseren we opnieuw om te komen tot een solide gebruikerservaring zonder verrassingen.

Bekijk zeker de Floorify case

Heb je digital signage vragen? Op zoek naar frisse content of interactieve ervaringen?

We hebben aantrekkelijke prijzen omdat we onze eigen digital signage software ontwikkelen. Ook de plaatsing van beeldschermen nemen wij volledig voor onze rekening.

Lees meer over digital signage