Nespresso

Nespresso: laat zich ondersteunen door onze robots

Wil je meer werk maken van de klantbeleving in je winkel? Zorg dan dat iemand anders de meest gestelde vragen in je winkel beantwoordt. Een robot bijvoorbeeld, zoals Temi.

"Onze visie is om onze koffieboeren weerbaar te maken tegen klimaatverandering. Bij Nespresso willen wij overal ter wereld de ultieme koffiebelevenis bieden. Voor ons betekent dit dat wij ons permanent inzetten om in alles wat wij ondernemen, uit te blinken en ons ertoe te verbinden continu te innoveren."

Hi Temi

Wil je meer werk maken van de klantbeleving in je winkel? Zorg dan dat iemand anders de meest gestelde vragen in je winkel beantwoordt. Een robot bijvoorbeeld, zoals Temi. Hij – of was het nu een zij? – beantwoordt de vragen van je klanten, maakt hen wegwijs in je winkel en begeleidt hen automatisch naar de juiste producten.

Ook populair binnen healthcare

Robots bieden een verscheidenheid aan voordelen voor de samenleving, van efficiëntie en nauwkeurigheid tot veiligheid en een verbeterde levenskwaliteit voor de mens. Een robot die je koorts meet, surveilleert in de ziekenhuisgangen of ingezet wordt als kinderanimatie: het is geen fictie meer. Robots zijn een prachtig voorbeeld van een concept dat lang in een gadget-fase is blijven hangen, maar ondertussen in verschillende sectoren aan het doorbreken is. Met op kop retail en healthcare.

Robot toepassingen bieden verschillende voordelen zoals:

 1. Verbeterde klantenservice: Robots kunnen klanten begroeten, informatie geven over producten en diensten, en zelfs bestellingen opnemen. Dit kan de efficiëntie verhogen en de wachttijden verminderen, wat kan bijdragen aan een positievere winkelervaring voor de klant.
 2. Inventarisbeheer: Robots kunnen helpen bij het inventariseren van voorraadniveaus, wat kan helpen bij het bijhouden van de voorraad en het voorkomen van tekorten of overbevoorrading.
 3. Veiligheid en beveiliging: Robots kunnen worden ingezet om de veiligheid te verbeteren door het monitoren van winkelgebieden en het detecteren van verdachte activiteiten.
 4. Efficiëntie: Robots kunnen helpen bij het verhogen van de efficiëntie door taken uit te voeren zoals het opruimen van de winkel, het verplaatsen van zware voorwerpen, en het sorteren van goederen.
 5. Personalisatie: Robots kunnen helpen bij het personaliseren van de klantenervaring door gegevens te verzamelen over klanten, zoals hun aankoopgeschiedenis en voorkeuren, om hen beter te kunnen bedienen.
 6. Marketing: Robots kunnen worden ingezet om gepersonaliseerde marketingboodschappen te leveren aan klanten, gebaseerd op hun aankoopgeschiedenis en interesses.
 7. Kostenbesparing: Robots kunnen helpen bij het verlagen van de arbeidskosten en het verbeteren van de operationele efficiëntie, waardoor de kosten voor de detailhandelaar kunnen worden verlaagd.

In het algemeen kunnen robot toepassingen in retail zorgen voor een verbetering van de efficiëntie, veiligheid, klantenservice en personalisatie, waardoor retailers hun activiteiten kunnen optimaliseren en de algehele klantervaring kunnen verbeteren.

Meer over interactieve oplossingen

 • BMW kiest voor interactiviteit en digital signage van Digitopia

  BMW kiest voor interactiviteit en digital signage van Digitopia

  BMW-Group België-Luxemburg zet vol in op digital signage om zijn digitale schermen aan te sturen. Beeldscherm communicatie maakt het verschil, zeker met interactie erbij.

  Ontdek deze referentie
 • Beaulieu gebruikt digitale displays met interactief concept op beurzen

  Beaulieu gebruikt digitale displays met interactief concept op beurzen

  Volledig op maat gemaakte oplossingen op basis van RFID-technologie. Van ontwikkeling tot meubilair, Digitopia ontzorgt volledig. De digital signage displays van alle sites in de wereld worden centraal beheerd vanuit België.

  Ontdek deze referentie
 • Interactief winkelconcept met lades bij Floorify - Nieuwe benadering in retail

  Interactief winkelconcept met lades bij Floorify - Nieuwe benadering in retail

  Floorify rigide vinyl vloeren combineren het beste van twee werelden: de warme uitstraling van natuurlijke materialen met een absoluut gebruiksgemak. Floorify is op en top Belgisch design, lees hier meer over de technologie de we er hebben neergezet.

  Ontdek deze referentie
 • Bestemming X: digitale schermen en unieke content visuals

  Bestemming X: digitale schermen en unieke content visuals

  We zijn zeer dankbaar dat we onze creativiteit kwijt kunnen in dit prestigieuze project. Het benadrukt nog maar eens de polyvalentie van digital signage.

  Ontdek deze referentie
 • Kledingketen JBC zet in op scherm communicatie met digital signage en interactiviteit

  Kledingketen JBC zet in op scherm communicatie met digital signage en interactiviteit

  JBC had een vijfjarenplan voor de renovatie van alle winkels. Een van de sleutelelementen was de customer journey in de winkel verbeteren met scherm communicatie of digital signage.

  Ontdek deze referentie
 • Referenties in digital signage

  Digitale schermen met digital signage of een audiovisuele installatie nodig? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande klanten betekenen.

  Ontdek al onze referenties

Heb je digital signage of audiovisuele uitdagingen?

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Lees meer