Vraag hier je digital signage demo aan. Dit kan zowel live als online doorgaan.

Lees meer

Digital signage

Bereik klanten, werknemers en burgers met aantrekkelijke digital signage. Laat je volledig ontzorgen als je dat wil. Maak gebruik van onze designers of zet templates naar jouw hand.

We maken je content succesvol met digitale schermen

Onze aanpak is gericht op het succesvol maken van jouw digital signage verhaal op je schermen. In plaats van te starten vanuit een technisch perspectief, proberen we eerst samen je behoeften, wensen en locaties te inventariseren voordat we een voorstel ontwerpen. Ongeacht de omvang van het project ondersteunen wij elk onderdeel van het proces van begin tot eind om te garanderen dat concept en content perfect aansluiten bij de doelgroep. En of dat nu klanten, werknemers of burgers zijn, onze expertise en ervaring in digital signage rijkt ver genoeg om deze targets te identificeren en te bespelen via digitale schermen.

Ontdek hoe wij digital signage toepassen:

Digital signage
Wat is digital signage volgens Digitopia?

Wat is digital signage volgens Digitopia?

Digital signage is een geavanceerde technologie waarbij digitale schermen worden gebruikt om dynamische content zoals video's, afbeeldingen en informatie weer te geven. Leer meer over de basis.

Lees meer
Digital signage templates

Digital signage templates

Templates zijn vooraf ontworpen layouts waarvan bepaalde elementen aanpasbaar zijn. Denk aan logo, tekst, afbeeldingen, video's en andere media. Deze zijn beschikbaar in Centoview.

Lees meer
Overtuig klanten in de winkel

Overtuig klanten in de winkel

Een winkel die keukengerei verkoopt kan kookvideo’s laten zien, een restaurant kan het dagmenu tonen of nieuwe gerechten presenteren. In een autoshowroom kunnen de opties van een auto visueel aantrekkelijk worden weergegeven via digital signage.

Lees meer
Communiceer met burgers

Communiceer met burgers

Wachtrijen voor één document of een kleine administratieve handeling? Digitopia maakt stad- en gemeentehuizen dynamischer met touchscreens. Ze kunnen het wachten gevoelig inkorten, de voorbijganger van informatie voorzien en de weg wijzen met digital signage.

Lees meer
Bereik de werkvloer

Bereik de werkvloer

Toon de actuele beschikbaarheid van werkplekken en meetingrooms op elke verdieping via een interactieve kaart die je inplant met digital signage. Volg het gebruik van de werkplek en vergaderzaal in je organisatie. Neem op basis van die gegevens beslissingen over de toekomstige behoeften aan kantoorruimte.

Lees meer
Maak je digital signage kiosk rendabel

Maak je digital signage kiosk rendabel

Digital signage kiosken, ook wel bekend als interactieve informatiezuilen, zijn vrijstaande displays of displays die zijn uitgerust met geavanceerde technologieën zoals touchscreen-functionaliteit, geïntegreerde sensoren en draadloze connectiviteit.

Lees meer
Centoview CMS, dat is slimme digital signage software!

Centoview CMS, dat is slimme digital signage software!

Digital signage software van Belgische bodem! We gebruiken steeds onze eigen ontwikkelde software. Gebruiksgemak en sterke datakoppelingen zorgen voor een complete en unieke digital signage ervaring op je digitale schermen.

Lees meer
Trends en concepten in digital signage

Trends en concepten in digital signage

Blijf op de hoogte van beeldschermcommunicatie via digital signage. Maak kennis met nieuwe concepten waarin digitale schermen en slimme CMS software een centrale rol spelen om je digitale schermen aan te sturen.

Lees meer
Ga naar interactiviteit

Ga naar interactiviteit

De mogelijkheden van interactiviteit bieden een gigantische meerwaarde voor je digital signage netwerk en algemene communicatie.

Lees meer
De do's en don'ts bij digital signage

De do's en don'ts bij digital signage

Digital signage kan zijn doel missen door een aantal veelvoorkomende fouten. Hier zijn enkele valkuilen die de impact van digital signage kunnen verminderen.

Lees meer
Het afstemmen van displaygrootte en kijkafstand

Het afstemmen van displaygrootte en kijkafstand

Vooraleer we je digitale display netwerk uitrollen, is het belangrijk om je beoogde doelstellingen vast te leggen.

Lees meer
 • ISS rekent op digital signage in zijn restaurants en HQ

  ISS rekent op digital signage in zijn restaurants en HQ

  Bedrijven laten focussen op hun kernactiviteit door facility services over te nemen. Dat is wat ISS succesvol doet met een uitgebreid aanbod services aan schoonmaak, onderhoud, catering, onthaal etc. Wereldwijd rekent ISS op 350.000 medewerkers. Hier in België zitten ze inmiddels aan 9.000 medewerkers. Met een netwerk van meer dan 100 schermen worden bezoekers en personeel bij eindklanten geïnformeerd via digital signage.

  Ontdek deze referentie
 • az groeninge communiceert met digital signage naar patiënten, bezoekers en personeel

  az groeninge communiceert met digital signage naar patiënten, bezoekers en personeel

  In dit ziekenhuis staan kwaliteitsvolle zorg, innovatie en patiëntgerichtheid centraal. Diversiteit, transparantie, open communicatie, laagdrempeligheid en luisterbereidheid zijn daarbij cruciaal. Met meer dan 80 digitale schermen wordt de algemene communicatie via digital signage verzekerd naar patiënt, bezoeker en personeel.

  Ontdek deze referentie
 • Mooie digital signage case bij Gemeente Puurs-Sint-Amands

  Mooie digital signage case bij Gemeente Puurs-Sint-Amands

  Puurs-Sint-Amands is een prachtige gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. De gemeente ontstond door het samengaan van de gemeenten Puurs en Sint-Amands op 1 januari 2019. Met meer dan 30 displays beschikt de gemeente over een krachtig digital signage netwerk om informatie naar burgers (slim) te verspreiden. Van de bib, de brandweer, het gemeentehuis tot het cultureel centrum en de sportvelden ... digital signage verbindt deze gemeente.

  Ontdek deze referentie
 • Toerisme Vlaanderen zet in op digital signage

  Toerisme Vlaanderen zet in op digital signage

  Het hoofdkwartier op de Grote Markt te Brussel vertrouwt op onze digital signage software om het personeel op de hoogte te houden van alles wat er leeft binnen deze mooie organisatie.

  Ontdek deze referentie
 • Meer dan 165 digital signage schermen bij Q8 en Panos

  Meer dan 165 digital signage schermen bij Q8 en Panos

  Brandstofprijzen / Winkelaanbiedingen / Voertuigonderhoud / Loyalty-programma's / Reis gerelateerde informatie / Veiligheid en andere instructies. Q8 heeft een uitgebreid digital signage netwerk met bemande en onbemande tankstations. Met meer dan 500 Belgische Q8 en Q8 easy-stations is er altijd wel eentje bij jou in de buurt.

  Ontdek deze referentie
 • Referenties in digital signage

  Op zoek naar digitale schermen of digital signage software? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande digital signage klanten betekenen. We hebben expertise in zowel software als hardware. Van digital signage CMS tot grote LED wall ... wij gidsen je vrijblijvend door alle oplossingen.

  Ontdek al onze referenties

Heb je digital signage vragen? Op zoek naar frisse content of interactieve ervaringen?

We hebben aantrekkelijke prijzen omdat we onze eigen digital signage software ontwikkelen. Ook de plaatsing van beeldschermen nemen wij volledig voor onze rekening.

Lees meer over digital signage