Digital signage

Bereik klanten, werknemers en burgers met aantrekkelijke communicatie. Laat je volledig ontzorgen als je dat wil. Maak gebruik van onze designers of zet templates naar jouw hand.

We maken je content succesvol met digitale schermen

Onze aanpak is gericht op het succesvol maken van jouw verhaal. In plaats van te starten vanuit een technisch perspectief, proberen we eerst samen je behoeften, wensen en locaties te inventariseren voordat we een voorstel ontwerpen. Ongeacht de omvang van het project ondersteunen wij elk onderdeel van het proces van begin tot eind om te garanderen dat concept en content perfect aansluiten bij de doelgroep. En of dat nu klanten, werknemers of burgers zijn, onze expertise en ervaring rijkt ver genoeg om deze targets te identificeren en te bespelen.

Volledige ontzorging van je digital signage netwerk als jij dat wil

Digitopia Group brengt full-service digital signage en interactieve oplossingen naar je organisatie. We zijn in vele markten thuis en hebben een pak ervaring en expertise in huis. Digitopia staat sterk in retail, finance, corporate en manufacturing. Ontdek hieronder hoe we daar vandaag in slagen. Vraag ons gerust naar een use-case die gelijkenissen vertoont met jouw uitdagingen. We hebben door de jaren heen een stevig portfolio opgebouwd. Wie weet kunnen we jouw organisatie hier binnenkort aan toevoegen.

Ervaar het in ons Experience Center

Digital signage
Overtuig klanten in de winkel

Overtuig klanten in de winkel

Een winkel die keukengerei verkoopt kan kookvideo’s laten zien, een restaurant kan het dagmenu tonen of nieuwe gerechten presenteren. In een autoshowroom kunnen de opties van een auto visueel aantrekkelijk worden weergegeven.

Lees meer
Communiceer met burgers

Communiceer met burgers

Wachtrijen voor één document of een kleine administratieve handeling? Digitopia maakt stad- en gemeentehuizen dynamischer met touchscreens. Ze kunnen het wachten gevoelig inkorten, de voorbijganger van informatie voorzien en de weg wijzen.

Lees meer
Bereik de werkvloer

Bereik de werkvloer

Toon de actuele beschikbaarheid van werkplekken en meetingrooms op elke verdieping via een interactieve kaart. Volg het gebruik van de werkplek en vergaderzaal in je organisatie. Neem op basis van die gegevens beslissingen over de toekomstige behoeften aan kantoorruimte.

Lees meer
 • INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  Twee vestigingen van INNO in Brussel klaar maken voor scherm communicatie via digital signage... De winkels werden met indoor LED schermen uitgerust en voorzien van creative content zodat de digitale schermen schitteren met Centoview als CMS.

  Ontdek deze referentie
 • KBC rekent op Centoview en onze digital signage expertise

  KBC rekent op Centoview en onze digital signage expertise

  Al jaren werken de kantoren naar tevredenheid met Centoview. Het digital signage netwerk van KBC brengt een attractieve mix van beeldtypes en engaging content.

  Ontdek deze referentie
 • BMW kiest voor interactiviteit en digital signage van Digitopia

  BMW kiest voor interactiviteit en digital signage van Digitopia

  BMW-Group België-Luxemburg zet vol in op digital signage om zijn digitale schermen aan te sturen. Beeldscherm communicatie maakt het verschil, zeker met interactie erbij.

  Ontdek deze referentie
 • Sedona maakt zelf digital signage content met hoge ROI

  Sedona maakt zelf digital signage content met hoge ROI

  Sedona is een gevestigde modewaarde in de Antwerpse binnenstad. Met een uitstekende ligging gaat het deze winkel dan ook voor de wind. De klant ging er lang van uit dat scherm communicatie iets was voor de happy few of enkel haalbaar is voor de grote winkelwarenhuizen.

  Ontdek deze referentie
 • DPG Media gebruikt digital signage en kiest voor content consultancy

  DPG Media gebruikt digital signage en kiest voor content consultancy

  Aanvankelijk was het de bedoeling om bestaande broadcast content te hergebruiken, maar dat bleek niet te werken. Vervolgens werd Digitopia ingeschakeld om te adviseren over content. Ondertussen heeft DPG Media meer dan 150 signage licenties in gebruik.

  Ontdek deze referentie
 • Referenties in digital signage en AV

  Digitale schermen met digital signage of een audiovisuele installatie nodig? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande klanten betekenen.

  Ontdek al onze referenties

Heb je digital signage of audiovisuele uitdagingen?

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Lees meer