Digital signage

Bereik klanten, werknemers en burgers met aantrekkelijke communicatie. Laat je volledig ontzorgen als je dat wil. Maak gebruik van onze designers of zet templates naar jouw hand.

We maken je content succesvol met digitale schermen

Onze aanpak is gericht op het succesvol maken van jouw verhaal. In plaats van te starten vanuit een technisch perspectief, proberen we eerst samen je behoeften, wensen en locaties te inventariseren voordat we een voorstel ontwerpen. Ongeacht de omvang van het project ondersteunen wij elk onderdeel van het proces van begin tot eind om te garanderen dat concept en content perfect aansluiten bij de doelgroep. En of dat nu klanten, werknemers of burgers zijn, onze expertise en ervaring rijkt ver genoeg om deze targets te identificeren en te bespelen.

Volledige ontzorging van je digital signage netwerk als jij dat wil

Digitopia Group brengt full-service digital signage en interactieve oplossingen naar je organisatie. We zijn in vele markten thuis en hebben een pak ervaring en expertise in huis. Digitopia staat sterk in retail, finance, corporate en manufacturing. Ontdek hieronder hoe we daar vandaag in slagen. Vraag ons gerust naar een use-case die gelijkenissen vertoont met jouw uitdagingen. We hebben door de jaren heen een stevig portfolio opgebouwd. Wie weet kunnen we jouw organisatie hier binnenkort aan toevoegen.

Ervaar het in ons Experience Center

Digital signage
Overtuig klanten in de winkel

Overtuig klanten in de winkel

Een winkel die keukengerei verkoopt kan kookvideo’s laten zien, een restaurant kan het dagmenu tonen of nieuwe gerechten presenteren. In een autoshowroom kunnen de opties van een auto visueel aantrekkelijk worden weergegeven.

Lees meer
Communiceer met burgers

Communiceer met burgers

Wachtrijen voor één document of een kleine administratieve handeling? Digitopia maakt stad- en gemeentehuizen dynamischer met touchscreens. Ze kunnen het wachten gevoelig inkorten, de voorbijganger van informatie voorzien en de weg wijzen.

Lees meer
Bereik de werkvloer

Bereik de werkvloer

Toon de actuele beschikbaarheid van werkplekken en meetingrooms op elke verdieping via een interactieve kaart. Volg het gebruik van de werkplek en vergaderzaal in je organisatie. Neem op basis van die gegevens beslissingen over de toekomstige behoeften aan kantoorruimte.

Lees meer
 • ISS rekent op digital signage in zijn restaurants en HQ

  ISS rekent op digital signage in zijn restaurants en HQ

  Bedrijven laten focussen op hun kernactiviteit door facility services over te nemen. Dat is wat ISS succesvol doet met een uitgebreid aanbod services aan schoonmaak, onderhoud, catering, onthaal etc. Wereldwijd rekent ISS op 350.000 medewerkers. Hier in België zitten ze inmiddels aan 9.000 medewerkers. Met een netwerk van meer dan 100 schermen worden bezoekers en personeel bij eindklanten geïnformeerd.

  Ontdek deze referentie
 • az groeninge communiceert optimaal naar patiënten, bezoekers en personeel

  az groeninge communiceert optimaal naar patiënten, bezoekers en personeel

  In dit ziekenhuis staan kwaliteitsvolle zorg, innovatie en patiëntgerichtheid centraal. Diversiteit, transparantie, open communicatie, laagdrempeligheid en luisterbereidheid zijn daarbij cruciaal. Met meer dan 80 digitale schermen wordt de algemene communicatie verzekerd naar patiënt, bezoeker en personeel.

  Ontdek deze referentie
 • Mooie content case bij Gemeente Puurs-Sint-Amands

  Mooie content case bij Gemeente Puurs-Sint-Amands

  Puurs-Sint-Amands is een prachtige gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. De gemeente ontstond door het samengaan van de gemeenten Puurs en Sint-Amands op 1 januari 2019. Met meer dan 30 displays beschikt de gemeente over een krachtig schermnetwerk om informatie naar burgers (slim) te verspreiden. Van de bib, de brandweer, het gemeentehuis tot het cultureel centrum en de sportvelden ... digital signage verbindt deze gemeente.

  Ontdek deze referentie
 • Toerisme Vlaanderen zet in op digitale media

  Toerisme Vlaanderen zet in op digitale media

  Bij Toerisme Vlaanderen versterken ze de positieve kracht van toerisme. Ze helpen Vlaanderen mee bloeien als innovatieve en kwalitatieve reisbestemming die bewoners, ondernemers en bezoekers inspireert. Het einddoel? Een florerende bestemming worden! Het hoofdkwartier op de Grote Markt te Brussel vertrouwt op onze digital signage software om het personeel op de hoogte te houden van alles wat er leeft binnen deze mooie organisatie.

  Ontdek deze referentie
 • Meer dan 165 digitale schermen bij Q8 en Panos

  Meer dan 165 digitale schermen bij Q8 en Panos

  Brandstofprijzen / Winkelaanbiedingen / Voertuigonderhoud / Loyalty-programma's / Reis gerelateerde informatie / Veiligheid en andere instructies. Q8 heeft een uitgebreid netwerk van bemande en onbemande tankstations. Met meer dan 500 Belgische Q8 en Q8 easy-stations is er altijd wel eentje bij jou in de buurt.

  Ontdek deze referentie
 • Referenties in digital signage

  Digitale schermen met digital signage of een audiovisuele installatie nodig? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande klanten betekenen.

  Ontdek al onze referenties

Heb je digital signage of audiovisuele uitdagingen?

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Lees meer