Volg gratis inspiratiesessies bij Digitopia op 22 juni - Meld je vrijblijvend aan

Lees meer

Digital signage

Bereik klanten, werknemers en burgers met aantrekkelijke communicatie. Laat je volledig ontzorgen als je dat wil. Maak gebruik van onze designers of zet templates naar jouw hand.

We maken je content succesvol met digitale schermen

Onze aanpak is gericht op het succesvol maken van jouw verhaal. In plaats van te starten vanuit een technisch perspectief, proberen we eerst samen je behoeften, wensen en locaties te inventariseren voordat we een voorstel ontwerpen. Ongeacht de omvang van het project ondersteunen wij elk onderdeel van het proces van begin tot eind om te garanderen dat concept en content perfect aansluiten bij de doelgroep. En of dat nu klanten, werknemers of burgers zijn, onze expertise en ervaring rijkt ver genoeg om deze targets te identificeren en te bespelen.

Volledige ontzorging van je digital signage netwerk als jij dat wil

Digitopia Group brengt full-service digital signage en interactieve oplossingen naar je organisatie. We zijn in vele markten thuis en hebben een pak ervaring en expertise in huis. Digitopia staat sterk in retail, finance, corporate en manufacturing. Ontdek hieronder hoe we daar vandaag in slagen. Vraag ons gerust naar een use-case die gelijkenissen vertoont met jouw uitdagingen. We hebben door de jaren heen een stevig portfolio opgebouwd. Wie weet kunnen we jouw organisatie hier binnenkort aan toevoegen.

Ervaar het in ons Experience Center

Digital signage
Overtuig klanten in de winkel

Overtuig klanten in de winkel

Een winkel die keukengerei verkoopt kan kookvideo’s laten zien, een restaurant kan het dagmenu tonen of nieuwe gerechten presenteren. In een autoshowroom kunnen de opties van een auto visueel aantrekkelijk worden weergegeven.

Lees meer
Communiceer met burgers

Communiceer met burgers

Wachtrijen voor één document of een kleine administratieve handeling? Digitopia maakt stad- en gemeentehuizen dynamischer met touchscreens. Ze kunnen het wachten gevoelig inkorten, de burger van informatie voorzien en de weg wijzen.

Lees meer
Bereik de werkvloer

Bereik de werkvloer

Toon de actuele beschikbaarheid van werkplekken en meetingrooms op elke verdieping via een interactieve kaart. Volg het gebruik van de werkplek en vergaderzaal in je organisatie. Neem op basis van die gegevens beslissingen over de toekomstige behoeften aan kantoorruimte.

Lees meer
 • INNO tilt winkelervaring met indoor LED naar hoger niveau

  INNO tilt winkelervaring met indoor LED naar hoger niveau

  Digitopia werd geselecteerd om twee vestigingen van INNO in Brussel klaar te maken voor de toekomst, waaronder de flagship stores in de Nieuwstraat en Louisa.

  Ontdek deze referentie
 • DPG Media kiest voor content consultancy

  DPG Media kiest voor content consultancy

  Aanvankelijk was het de bedoeling om bestaande broadcast content te hergebruiken, maar dat bleek niet te werken. Vervolgens werd Digitopia ingeschakeld om te adviseren over content. Ondertussen heeft DPG Media meer dan 150 signage licenties in gebruik.

  Ontdek deze referentie
 • Belfius: digital signage in alle kantoren

  Belfius: digital signage in alle kantoren

  Al jaren werken de kantoren naar tevredenheid met onze CMS. Het digital signage netwerk van Belfius brengt vandaag een attractieve mix van beeldtypes en engaging content. Door de jaren hebben we extra high brightness schermen geplaatst aan de strategische etalages of straatzijdes.

  Ontdek deze referentie
 • Beaulieu gebruikt ons interactief concept op beurzen

  Beaulieu gebruikt ons interactief concept op beurzen

  Volledig op maat gemaakte oplossingen op basis van RFID-technologie. Van ontwikkeling tot meubilair, Digitopia ontzorgt volledig. De digital signage displays van alle sites in de wereld worden centraal beheerd vanuit België.

  Ontdek deze referentie
 • 
Crelan bankkantoren gebruiken onze digital signage software

  Crelan bankkantoren gebruiken onze digital signage software

  Onze designers maakten van dit project een echt "content-innovatie" project. Samen met het marketingteam van Crelan hebben we een strategie opgezet.

  Ontdek deze referentie

Inspiratiesessies bij Digitopia op 22 juni

Ontdek hier de sessies die we geven!

Lees meer