Volg gratis inspiratiesessies bij Digitopia op 22 juni - Meld je vrijblijvend aan

Lees meer
Beaulieu digitopia

Beaulieu gebruikt ons interactief concept op beurzen

Volledig op maat gemaakte oplossingen op basis van RFID-technologie. Van ontwikkeling tot meubilair, Digitopia ontzorgt volledig. De digital signage displays van alle sites in de wereld worden centraal beheerd vanuit België.

Interactief concept voor beurzen

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de kosten van de beursvloer werden beperkt en toch geen negatieve impact hadden op de productdemonstratie. Dit was de main challenge voor dit uitdagende concept. We begonnen dus met een blanco canvas en ontwikkelden een volledig op maat gemaakte Interactive Grass Catalogue. Een harmonieuze fusie van analoge staalkaarten, digitale informatie/inspiratie en innovatieve draadloze technologie.

Totale ontzorging

We ontwikkelden dit concept niet alleen in termen van technologie, we namen ook de verantwoordelijkheid voor het ontwerp en de productie van het meubel waarin de technologie werd ondergebracht. We moesten rekening houden met de vormen en kleuren binnen het Beaulieu-concept, en het systeem moest robuust maar toch flexibel zijn om van beurs naar beurs te kunnen verhuizen.

Een deur naar digital signage

Deze opdracht was een schot in de roos, zowel voor de eindklant als Digitopia zelf. Het zorgde tevens voor een digital signage uitrol in alle Beaulieu-vestigingen. Zelfs in de VS en Rusland worden onze signage licenties ingezet. Beaulieu maakt gebruik van een dynamisch content scenario, van bezoekers verwelkomen tot het verspreiden van allerlei HR en veiligheidsinformatie. De centrale aansturing van de CMS vindt plaats in België, van uit ons land heeft de klant zicht op de displays verspreid op onze aardbol.

Meer over interactieve oplossingen

 • INNO tilt winkelervaring met indoor LED naar hoger niveau

  INNO tilt winkelervaring met indoor LED naar hoger niveau

  Digitopia werd geselecteerd om twee vestigingen van INNO in Brussel klaar te maken voor de toekomst, waaronder de flagship stores in de Nieuwstraat en Louisa.

  Ontdek deze referentie
 • Belfius: digital signage in alle kantoren

  Belfius: digital signage in alle kantoren

  Al jaren werken de kantoren naar tevredenheid met onze CMS. Het digital signage netwerk van Belfius brengt vandaag een attractieve mix van beeldtypes en engaging content. Door de jaren hebben we extra high brightness schermen geplaatst aan de strategische etalages of straatzijdes.

  Ontdek deze referentie
 • DPG Media kiest voor content consultancy

  DPG Media kiest voor content consultancy

  Aanvankelijk was het de bedoeling om bestaande broadcast content te hergebruiken, maar dat bleek niet te werken. Vervolgens werd Digitopia ingeschakeld om te adviseren over content. Ondertussen heeft DPG Media meer dan 150 signage licenties in gebruik.

  Ontdek deze referentie
 • Nespresso: laat zich ondersteunen door onze robots

  Nespresso: laat zich ondersteunen door onze robots

  Wil je meer werk maken van de klantbeleving in je winkel? Zorg dan dat iemand anders de meest gestelde vragen in je winkel beantwoordt. Een robot bijvoorbeeld, zoals Temi.

  Ontdek deze referentie
 • Floorify: interactiviteit heruitgevonden

  Floorify: interactiviteit heruitgevonden

  Voor een winkelconcept met lades hebben we elk product voorzien van een custom-made beacon samen met een magneet. Bij het wegtrekken van de sensor op de lade, en het verbreken van het magnetisch veld, wordt een pulse gestuurd naar het scherm erboven.

  Ontdek deze referentie

Inspiratiesessies bij Digitopia op 22 juni

Ontdek hier de sessies die we geven!

Lees meer