Beaulieu digitopia

Beaulieu gebruikt digitale displays met interactief concept op beurzen

Volledig op maat gemaakte oplossingen op basis van RFID-technologie. Van ontwikkeling tot meubilair, Digitopia ontzorgt volledig. De digital signage displays van alle sites in de wereld worden centraal beheerd vanuit België.

Interactief concept voor beurzen

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat de kosten van de beursvloer werden beperkt en toch geen negatieve impact hadden op de productdemonstratie. Dit was de main challenge voor dit uitdagende concept. We begonnen dus met een blanco canvas en ontwikkelden een volledig op maat gemaakte Interactive Grass Catalogue. Een harmonieuze fusie van analoge staalkaarten, digitale informatie/inspiratie en innovatieve draadloze technologie.

Totale ontzorging

We ontwikkelden dit concept niet alleen in termen van technologie, we namen ook de verantwoordelijkheid voor het ontwerp en de productie van het meubel waarin de technologie werd ondergebracht. We moesten rekening houden met de vormen en kleuren binnen het Beaulieu-concept, en het systeem moest robuust maar toch flexibel zijn om van beurs naar beurs te kunnen verhuizen.

Een deur naar digital signage

Deze opdracht was een schot in de roos, zowel voor de eindklant als Digitopia zelf. Het zorgde tevens voor een digital signage uitrol in alle Beaulieu-vestigingen. Zelfs in de VS en Rusland worden onze signage licenties ingezet. Beaulieu maakt gebruik van een dynamisch content scenario, van bezoekers verwelkomen tot het verspreiden van allerlei HR en veiligheidsinformatie. De centrale aansturing van de CMS vindt plaats in België, van uit ons land heeft de klant zicht op de displays verspreid op onze aardbol.

Meer over interactieve oplossingen

 • Toerisme Vlaanderen zet in op digitale media

  Toerisme Vlaanderen zet in op digitale media

  Bij Toerisme Vlaanderen versterken ze de positieve kracht van toerisme. Ze helpen Vlaanderen mee bloeien als innovatieve en kwalitatieve reisbestemming die bewoners, ondernemers en bezoekers inspireert. Het einddoel? Een florerende bestemming worden! Het hoofdkwartier op de Grote Markt te Brussel vertrouwt op onze digital signage software om het personeel op de hoogte te houden van alles wat er leeft binnen deze mooie organisatie.

  Ontdek deze referentie
 • Meer dan 165 digitale schermen bij Q8 en Panos

  Meer dan 165 digitale schermen bij Q8 en Panos

  Brandstofprijzen / Winkelaanbiedingen / Voertuigonderhoud / Loyalty-programma's / Reis gerelateerde informatie / Veiligheid en andere instructies. Q8 heeft een uitgebreid netwerk van bemande en onbemande tankstations. Met meer dan 500 Belgische Q8 en Q8 easy-stations is er altijd wel eentje bij jou in de buurt.

  Ontdek deze referentie
 • INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  Twee vestigingen van INNO in Brussel klaar maken voor scherm communicatie via digital signage... De winkels werden met indoor LED schermen uitgerust en voorzien van creative content zodat de digitale schermen schitteren met Centoview als CMS.

  Ontdek deze referentie
 • KBC rekent op Centoview en onze digital signage expertise

  KBC rekent op Centoview en onze digital signage expertise

  Al jaren werken de kantoren naar tevredenheid met Centoview. Het digital signage netwerk van KBC brengt een attractieve mix van beeldtypes en engaging content.

  Ontdek deze referentie
 • BMW kiest voor interactiviteit en digital signage van Digitopia

  BMW kiest voor interactiviteit en digital signage van Digitopia

  BMW-Group België-Luxemburg zet vol in op digital signage om zijn digitale schermen aan te sturen. Beeldscherm communicatie maakt het verschil, zeker met interactie erbij.

  Ontdek deze referentie
 • Referenties in digital signage en AV

  Digitale schermen met digital signage of een audiovisuele installatie nodig? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande klanten betekenen.

  Ontdek al onze referenties

Heb je digital signage of audiovisuele uitdagingen?

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Lees meer