Over Digitopia Group

Digitopia Group brengt full-service digital signage, interactieve oplossingen en samenwerkingstools naar je organisatie. Ontdek hieronder hoe we omgaan met klanten, duurzaamheid en personeel. Zou je graag bij ons komen werken? Lees dan alvast meer over het Digitopia DNA.

Wij doen dit niet alleen

Technologische nieuwsgierigheid zit in onze bedrijfscultuur gebakken. Vandaag werken we nauw samen met een selectie van slimme partners om ons nog verder te verdiepen in state-of-the-art technologie. Om er maar een paar te noemen: myCSN, Living Tomorrow, Retail&Office, Proximus etc.

Partnerships

Een partnership stelt ons in staat om doelen te bereiken die zelfstandig niet haalbaar zijn. Denk aan het introduceren van nieuwe producten en services, versnellen van innovatie of zelfs het ontwikkelen van totaal nieuwe business modellen. Kunnen we samen met jouw organisatie een meerwaarde bieden? Laat het ons vooral weten.

Contacteer ons

Bezoek het Experience Center

Bezoek het Experience Center

Het nieuwe Experience Center in Beringen opende officieel zijn deuren in 2023. Iedereen is uitgenodigd om onze nieuwste concepten en geïntegreerde AV/IT-oplossingen te ontdekken.

Lees meer
Digitopia DNA

Digitopia DNA

Het succes van Digitopa wordt bepaald door de mensen en getalenteerde teams die samen in staat zijn om de groep te laten groeien en ontwikkelen. Lees hier meer over de profielen die bij ons werken.

Lees meer
Een 0800 24/7 helpdesk voor al je digitale schermen en AV setups

Een 0800 24/7 helpdesk voor al je digitale schermen en AV setups

Voor assistentie of technische bijstand, gelieve gebruik te maken van het gratis nummer 0800 14 800. Op deze manier bundelen we onmiddellijk alle nodige informatie bij je dossier.

Lees meer
Corporate social responsibility

Corporate social responsibility

We zetten ons in voor de toekomst die we onze medewerkers, de maatschappij en de planeet willen schenken. Digitopia zet in op het verkleinen van de ecologische voetafdruk, het beschermen van het milieu en het voorkomen van koolstofvervuiling.

Lees meer
Onze digital signage software Centoview

Onze digital signage software Centoview

Meet Centoview. Digital signage software van Belgische bodem! We gebruiken steeds onze eigen ontwikkelde software. Gebruiksgemak en sterke datakoppelingen zorgen voor een complete en unieke ervaring.

Lees meer
Over Digitopia Group

Over Digitopia Group

We zijn een organisatie die beschikt over een zeer brede (digitale) skillset. Dankzij diepgaande technische kennis, fancy contentcreatie en indrukwekkende interactieve belevingen leveren we prachtige projecten af.

Lees meer

Heb je digital signage of audiovisuele uitdagingen?

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Lees meer