Vraag hier je digital signage demo aan. Dit kan zowel live als online doorgaan.

Lees meer
Kiosk totem digitopia 3

Accelereer je customer journey met interactieve totems

Naast het oriënteren en aanschaffen van een product, zijn klanten meer dan ooit op zoek naar een unieke ervaring. We doen graag aan funshopping waarbij beleven, leren, proberen en elkaar ontmoeten centraal staan.

De fysieke retailomgeving is bij uitstek geschikt om klanten in deze behoeften te voorzien. Grote warenhuizen zoals INNO zijn niet meer puur bedoeld als Point of Sale. Ze worden vaak getransformeerd tot sociale hubs waar je naast winkelen ook kan eten, flexwerken etc. Interactiviteit en wayfinding doen de customer journey een versnelling hoger schakelen.

Interactiviteit biedt vele voordelen

Tijdens de recente oplevering van INNO in Brussel werden maar liefst 35 interactieve kiosken in gebruik genomen. Beetje overkill zou je denken? Niets is minder waar, deze informatie schermen zorgen voor:

Duidelijkheid bij de klant
Ontlasting van het personeel
Een schat aan informatie over het winkelgedrag
Gebruiksgemak, alle data wordt op 1 plaats beheerd
Ondersteuning promoties dankzij multizone layouts

Hieronder lees je meer over de gebruikte displays van LG. Deze 24/7 aanraakschermen hebben we geplaatst in een op-maat-gemaakte behuizing voor INNO. Het geheel oogt zeer strak, de tijd dat aanraakschermen over lelijke coatings beschikten (en extra dikke schermranden) is voorbij dankzij technologische vooruitgang.

Estestisch verantwoord

Het 'in-cell touch frame' heeft de aanraakfunctie ingebouwd in het scherm, waardoor een slank ontwerp met een smalle rand zijn geïmplementeerd in vergelijking met standaard touchscreens die bijkomende hardware nodig hebben.

Beeldkwaliteit

Vergeleken met klassieke touchscreens, beschikt de LG TNF5J over een extra helder beeld zonder vervorming en 'melkeffecten' veroorzaakt door storende sensoronderdelen. Deze monitor biedt een uitstekende verhouding tussen image quality en energieverbruik. Vandaag is het belangrijk om deze twee onderdelen in balans te houden.

24/7 & brede kijkhoek

De uitstekende duurzaamheid van deze displays zorgt ervoor dat ze continue in bedrijf mogen zijn. IPS-paneeltechnologie zorgt voor een betere controle van de vloeibare kristallen, waardoor het scherm op zijn beurt vanuit vrijwel elke hoek kan worden bekeken.

45 graden / tilt installatie ook mogelijk

Wanneer een display al zittend wordt geplaatst, wordt deze meestal gekanteld voor het kijkcomfort van de gebruiker. Hierdoor wordt de installatie met een maximale kanteling van 45 graden ondersteund.

10 multi-touch punten

Deze LG kiosk biedt een realistische touch-ervaring omdat hij tot 10 multi-touch-punten tegelijk kan herkennen, waardoor verschillende opdrachten via het scherm mogelijk zijn.

Hoge prestaties met Centoview & webOS

Deze displays draaien out-of-the-box webOS 6.0, dit garandeert een vlotte implementatie en praktisch geen nazorg. LG heeft ook zijn softwarematige zaken op orde en werkt vlekkeloos met Centoview samen. Dit verbetert het gebruikersgemak met een intuïtieve GUI en biedt onze ontwikkelaars eenvoudige app-ontwikkelingstools zoals SDKs en andere toepassingen.

Heb je digital signage vragen? Op zoek naar frisse content of interactieve ervaringen?

We hebben aantrekkelijke prijzen omdat we onze eigen digital signage software ontwikkelen. Ook de plaatsing van beeldschermen nemen wij volledig voor onze rekening.

Lees meer over digital signage