Vraag hier je digital signage demo aan. Dit kan zowel live als online doorgaan.

Lees meer

Onze interactieve oplossingen

Wij bieden hoogwaardige maatwerk oplossingen voor vrijwel iedere omgeving. Voor kleinschalige projecten tot het ontwikkelen en realiseren van compleet nieuwe interactieve en audiovisuele belevingen. Vertrouwd door de beste klanten en merken, vertalen we digitale strategie in effectieve resultaten.

Progressieve web-apps

PWA's zijn ontwikkeld om de voordelen van zowel web- als native-apps te combineren. Ze zijn gebouwd met webtechnologieën zoals HTML, CSS en JavaScript, maar zijn ontworpen om de functies van native apps te bieden, zoals offline toegang, pushmeldingen en toegang tot apparaatfuncties zoals camera en locatie.

We creëren deze prachtige web- en mobiele applicaties voor je bedrijf of organisatie. Doordat we bouwen met de nieuwste technologie en frameworks zit je altijd veilig op vlak van security en hou je rekening met toekomstige schaalbaarheid.

Onze applicaties werken in een digitale signage omgeving maar ook op mobile en andere hybride systemen. We bieden je dus de voordelen van zowel web- als native-apps aan om de beste gebruikerservaring te bieden.

User experience design

Wil je weten of je bezoekers makkelijk vinden wat ze zoeken? Voldoet het design eigenlijk wel aan de verwachtingen van de bezoekers? We willen steeds sneller de gewenste informatie vinden. Daarom dat een search in een app of kiosk meteen moet aantonen waar we juist naar op zoek zijn. De behoefte van de bezoeker moet op een zo efficiënt mogelijke manier ingevuld worden en dat kan enkel met een onderbouwd user experience design.

Customer journey

We maken intuïtieve interfaces en applicaties die perfect passen bij je branding en identiteit. Vergeet ook niet dat mensen producten, diensten en organisaties vaak puur op look & feel beoordelen. Als dat plaatje niet klopt dan eindigt de journey nog voor hij start.

Ga naar de Beerhive case

Het lift and learn concept

Ook je winkelrek kan je interactief maken. Als een klant één van je producten optilt, start automatisch een video over dat product. Dat is een kans om het verhaal achter je product mee te geven, de voordelen van dat product te tonen of tijdelijke promoties aan te kondigen. Wedden dat je klant die ervaring doorvertelt?

Afgestemd op je doelgroep

Een goede gebruikerservaring begint bij het bepalen van de structuur van je informatie. Niet alleen organiseren maar ook categoriseren van inhoud is hierbij van belang. Wie je doelgroep is en wat die juist doen is van belang bij het in kaart brengen van customer journeys of user flows. De zoektocht naar jouw product of dienst moet op een snelle en efficiënte manier gebeuren. Enkel dan kan de beste beleving ontstaan.

Plan je bezoek aan ons Experience Center

Robottoepassingen

Robots spreken misschien minder tot de verbeelding dan pakweg 10 jaar geleden. Door de jaren heen zijn zowel de intelligentie, de autonomie en de mogelijkheden zeer sterk geëvolueerd. We stellen vast dat robots geen concepten meer zijn maar effectief taken en handelingen uitvoeren bij een deel van onze klanten.

Een link met digital signage

Doordat we vaak meer dan één type technologie on-site installeren, kunnen we de robots ook laten samenwerken met bvb. signage schermen die reageren op wat de robot doet, om vervolgens bepaalde deuren of andere domotica te bedienen.

Lees meer over robots

Heb je digital signage vragen? Op zoek naar frisse content of interactieve ervaringen?

We hebben aantrekkelijke prijzen omdat we onze eigen digital signage software ontwikkelen. Ook de plaatsing van beeldschermen nemen wij volledig voor onze rekening.

Lees meer over digital signage