Vraag hier je digital signage demo aan. Dit kan zowel live als online doorgaan.

Lees meer
Floorify demo

Interactief winkelconcept met lades bij Floorify - Nieuwe benadering in retail

Floorify rigide vinyl vloeren combineren het beste van twee werelden: de warme uitstraling van natuurlijke materialen met een absoluut gebruiksgemak. Floorify is op en top Belgisch design, lees hier meer over de technologie de we er hebben neergezet.

Voor een winkelconcept met lades (zoals laminaatvloeren) hebben we elk product (vloerstaal) voorzien van een custom-made beacon en een magneet. Bij het wegtrekken van de sensor op de lade wordt een pulse gestuurd (Bluetooth LE of Zigbee, we gebruiken beide) naar het scherm erboven. Deze reageert hierop en geeft de informatie van de (op dat moment) bekeken vloeren weer.

Dit principe heeft als voordeel dat elk product (vloerstaal) een unieke ‘identifier’ (serienummer) bevat, waardoor je deze producten eruit kan halen en van plaats kan wisselen. Zo blijft de software altijd de juiste productinformatie tonen, ongeacht de plaats. Bij inactiviteit toont het scherm sfeerbeelden en remote-managed content.

Digitaliseren van bestaande verkoopstools

Deze uitwerking is een mooi voorbeeld van hoe we traditionele niet-digitale elementen in een winkel of bedrijf toch kunnen digitaliseren, zonder kabels of slijtgevoelige sensoren. Ook kunnen de klanten de lades blijven bedienen zoals ze gewoon zijn, de interactie is helemaal effort-less en de technologie is volledig verborgen.

"Topsamenwerking! Het team van Digitopia heeft niet alleen een ongelofelijke ervaring in alles wat met beeldschermen te maken heeft, ze denken ook echt creatief mee over user interface en toepassingen specifiek voor jouw product of business."

Pieter Buyck - Founder @Floorify

 • BMW kiest voor interactiviteit en digital signage van Digitopia

  BMW kiest voor interactiviteit en digital signage van Digitopia

  BMW-Group België-Luxemburg zet vol in op digital signage om zijn digitale schermen aan te sturen. Beeldscherm communicatie maakt het verschil, zeker met interactie erbij.

  Ontdek deze referentie
 • Beaulieu gebruikt digitale displays met interactief concept op beurzen

  Beaulieu gebruikt digitale displays met interactief concept op beurzen

  Volledig op maat gemaakte oplossingen op basis van RFID-technologie. Van ontwikkeling tot meubilair, Digitopia ontzorgt volledig. De digital signage displays van alle sites in de wereld worden centraal beheerd vanuit België.

  Ontdek deze referentie
 • Nespresso: laat zich ondersteunen door onze robots

  Nespresso: laat zich ondersteunen door onze robots

  Wil je meer werk maken van de klantbeleving in je winkel? Zorg dan dat iemand anders de meest gestelde vragen in je winkel beantwoordt. Een robot bijvoorbeeld, zoals Temi.

  Ontdek deze referentie
 • Bestemming X: digitale schermen en unieke content visuals

  Bestemming X: digitale schermen en unieke content visuals

  We zijn zeer dankbaar dat we onze creativiteit kwijt kunnen in dit prestigieuze project. Het benadrukt nog maar eens de polyvalentie van digital signage.

  Ontdek deze referentie
 • Kledingketen JBC zet in op scherm communicatie met digital signage en interactiviteit

  Kledingketen JBC zet in op scherm communicatie met digital signage en interactiviteit

  JBC had een vijfjarenplan voor de renovatie van alle winkels. Een van de sleutelelementen was de customer journey in de winkel verbeteren met scherm communicatie of digital signage.

  Ontdek deze referentie
 • Referenties in digital signage

  Op zoek naar digitale schermen of digital signage software? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande digital signage klanten betekenen. We hebben expertise in zowel software als hardware. Van digital signage CMS tot grote LED wall ... wij gidsen je vrijblijvend door alle oplossingen.

  Ontdek al onze referenties

Heb je digital signage vragen? Op zoek naar frisse content of interactieve ervaringen?

We hebben aantrekkelijke prijzen omdat we onze eigen digital signage software ontwikkelen. Ook de plaatsing van beeldschermen nemen wij volledig voor onze rekening.

Lees meer over digital signage