Volg gratis inspiratiesessies bij Digitopia op 22 juni - Meld je vrijblijvend aan

Lees meer
Floorify demo

Floorify: interactiviteit heruitgevonden

Voor een winkelconcept met lades hebben we elk product voorzien van een custom-made beacon samen met een magneet. Bij het wegtrekken van de sensor op de lade, en het verbreken van het magnetisch veld, wordt een pulse gestuurd naar het scherm erboven.

Voor een winkelconcept met lades (bvb. laminaatvloeren) hebben we elk product (vloerstaal) voorzien van een custom-made beacon icm. een magneet. Bij het wegtrekken van de sensor op de lade, en het verbreken van het magnetisch veld, wordt via een pulse gestuurd (Bluetooth LE of Zigbee, we gebruiken beide) naar het scherm erboven, dat hierop reageert en de informatie van de op dat moment bekeken vloeren weergeeft.

Dit principe heeft als voordeel dat elk product (vloerstaal) de unieke ‘identifier’ (serienr.) bevat, waardoor je deze producten eruit kan halen en van plaats kan wisselen. Zo blijft de software altijd de juiste productinformatie tonen, ongeacht de plaats. Bij inactiviteit toont het scherm sfeerbeelden en remote-managed content.

Digitaliseren van bestaande verkoopstools

Deze uitwerking is een mooi voorbeeld van hoe we traditionele niet-digitale elementen in een winkel of bedrijf toch kunnen digitaliseren, zonder kabels of slijtgevoelige sensoren. Ook kunnen de klanten de lades blijven bedienen zoals ze gewoon zijn, de interactie is helemaal effort-less en de technologie is volledig verborgen.

"Topsamenwerking! Het team van Digitopia heeft niet alleen een ongelofelijke ervaring in alles wat met beeldschermen te maken heeft, ze denken ook echt creatief mee over user interface en toepassingen specifiek voor jouw product of business."

Pieter Buyck - Founder @Floorify

 • Beaulieu gebruikt ons interactief concept op beurzen

  Beaulieu gebruikt ons interactief concept op beurzen

  Volledig op maat gemaakte oplossingen op basis van RFID-technologie. Van ontwikkeling tot meubilair, Digitopia ontzorgt volledig. De digital signage displays van alle sites in de wereld worden centraal beheerd vanuit België.

  Ontdek deze referentie
 • Nespresso: laat zich ondersteunen door onze robots

  Nespresso: laat zich ondersteunen door onze robots

  Wil je meer werk maken van de klantbeleving in je winkel? Zorg dan dat iemand anders de meest gestelde vragen in je winkel beantwoordt. Een robot bijvoorbeeld, zoals Temi.

  Ontdek deze referentie
 • Bestemming X: een match met onze digitale visie

  Bestemming X: een match met onze digitale visie

  We zijn zeer dankbaar dat we onze creativiteit kwijt kunnen in dit prestigieuze project. Het benadrukt nog maar eens de polyvalentie van digital signage.

  Ontdek deze referentie
 • Kledingketen JBC zet in op signage en interactiviteit

  Kledingketen JBC zet in op signage en interactiviteit

  Een aantal jaren geleden werkte JBC een vijfjarenplan uit voor de renovatie van al zijn winkels. Een van de sleutelelementen van dit project was de customer journey in de winkel verbeteren.

  Ontdek deze referentie
 • 


s-Lim: slimme regio Limburg kiest voor een groot display netwerk

  s-Lim: slimme regio Limburg kiest voor een groot display netwerk

  Een slimme stad of gemeente verzamelt gegevens (bv. over mobiliteit, milieu en klimaat, energieverbruik, enz.) om haar beleid te kunnen (her)oriënteren. Met de inzet van slimme digitale schermen kunnen we deze schat aan informatie op een zeer toegankelijke manier aanbieden.

  Ontdek deze referentie

Inspiratiesessies bij Digitopia op 22 juni

Ontdek hier de sessies die we geven!

Lees meer