Digitale schermen en digital signage verbinden mensen met technologie

Marktleider in Digital Signage oplossingen

Makers van interactieve toepassingen

Integrator van AV en unified communication

Maak nu kennis met Digital Signage
Digital signage

Digital signage

Bereik klanten, werknemers en burgers met aantrekkelijke communicatie. Laat je volledig ontzorgen als je dat wil. Maak gebruik van onze designers of zet templates naar jouw hand.

Lees meer
Touch en interactieve beleving

Touch en interactieve beleving

Creëer interactie met je klanten, werknemers en burgers. Maak gebruik van dit krachtig medium en zet je merk of organisatie op de kaart door een unieke ervaring te bieden.

Lees meer
Hybride werken

Hybride werken

Laat werknemers beter samenwerken op kantoor, thuis en daarbuiten. Stel ze in staat om online te communiceren en samen te werken, ongeacht waar ze zich bevinden.

Lees meer
 • Sedona maakt zelf digital signage content met hoge ROI

  Sedona maakt zelf digital signage content met hoge ROI

  Sedona is een gevestigde modewaarde in de Antwerpse binnenstad. Met een uitstekende ligging gaat het deze winkel dan ook voor de wind. De klant ging er lang van uit dat scherm communicatie iets was voor de happy few of enkel haalbaar is voor de grote winkelwarenhuizen.

  Ontdek deze referentie
 • Hybride werken bij Subaru Belux

  Hybride werken bij Subaru Belux

  Een doeltreffende strategie voor hybride werken opent de deur naar vele mogelijkheden: tevreden medewerkers, aantrekkelijke werkplekken en een dynamischere organisatie die klaar staat om te groeien. Zo’n transformatie brengt ook stevige challenges met zich mee.

  Ontdek deze referentie
 • INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  Twee vestigingen van INNO in Brussel klaar maken voor scherm communicatie via digital signage... De winkels werden met indoor LED schermen uitgerust en voorzien van creative content zodat de digitale schermen schitteren met Centoview als CMS.

  Ontdek deze referentie
 • Belfius: digital signage in alle kantoren

  Belfius: digital signage in alle kantoren

  Al jaren werken de kantoren naar tevredenheid met onze CMS. Het digital signage netwerk van Belfius brengt vandaag een attractieve mix van beeldtypes en engaging content. Door de jaren hebben we extra high brightness schermen geplaatst aan de strategische etalages of straatzijdes.

  Ontdek deze referentie
 • DPG Media gebruikt digital signage en kiest voor content consultancy

  DPG Media gebruikt digital signage en kiest voor content consultancy

  Aanvankelijk was het de bedoeling om bestaande broadcast content te hergebruiken, maar dat bleek niet te werken. Vervolgens werd Digitopia ingeschakeld om te adviseren over content. Ondertussen heeft DPG Media meer dan 150 signage licenties in gebruik.

  Ontdek deze referentie
 • Beaulieu gebruikt digitale displays met interactief concept op beurzen

  Beaulieu gebruikt digitale displays met interactief concept op beurzen

  Volledig op maat gemaakte oplossingen op basis van RFID-technologie. Van ontwikkeling tot meubilair, Digitopia ontzorgt volledig. De digital signage displays van alle sites in de wereld worden centraal beheerd vanuit België.

  Ontdek deze referentie
 • Nespresso: laat zich ondersteunen door onze robots

  Nespresso: laat zich ondersteunen door onze robots

  Wil je meer werk maken van de klantbeleving in je winkel? Zorg dan dat iemand anders de meest gestelde vragen in je winkel beantwoordt. Een robot bijvoorbeeld, zoals Temi.

  Ontdek deze referentie
 • Interactief winkelconcept met lades bij Floorify - Nieuwe benadering in retail

  Interactief winkelconcept met lades bij Floorify - Nieuwe benadering in retail

  Floorify rigide vinyl vloeren combineren het beste van twee werelden: de warme uitstraling van natuurlijke materialen met een absoluut gebruiksgemak. Floorify is op en top Belgisch design, lees hier meer over de technologie de we er hebben neergezet.

  Ontdek deze referentie
 • Bestemming X: digitale schermen en unieke content visuals

  Bestemming X: digitale schermen en unieke content visuals

  We zijn zeer dankbaar dat we onze creativiteit kwijt kunnen in dit prestigieuze project. Het benadrukt nog maar eens de polyvalentie van digital signage.

  Ontdek deze referentie
 • Kledingketen JBC zet in op scherm communicatie met digital signage en interactiviteit

  Kledingketen JBC zet in op scherm communicatie met digital signage en interactiviteit

  JBC had een vijfjarenplan voor de renovatie van alle winkels. Een van de sleutelelementen was de customer journey in de winkel verbeteren met scherm communicatie of digital signage.

  Ontdek deze referentie
 • Referenties in digital signage en AV

  Digitale schermen met digital signage of een audiovisuele installatie nodig? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande klanten betekenen.

  Ontdek al onze referenties
 • Topsamenwerking! Het team van Digitopia heeft niet alleen een ongelofelijke ervaring in alles wat met scherm communicatie en digital signage te maken heeft, ze denken ook echt creatief mee over user interface en toepassingen specifiek voor jouw product of business.

  Pieter Buyck Founder of Floorify
 • Zeer waardevol partnership! Bedankt voor alle expertise en power die jullie aan boord van het project brachten! De beste digitale schermen en content vind je bij Digitopia.

  Gertjan De Smet Creative Director Geronimo
 • Bedankt Digitopia voor de premium en professionele service, wat een samenwerking! Jullie maken een impactvol verschil in retail en in de opzet van onze nieuwe flagshipstore. Onze digitale schermen versterken de winkelervaring van onze klanten.

  Mayerline Marketing Team
 • Na een grondig marktonderzoek kwamen we uit bij Digitopia. Jullie technologische en digitale drive staken er bovenuit! Jullie leveren scherm communicatie met impact en content met visie.

  Raf Coenen IT Manager, Decathlon
 • Wij hoeven ons nergens zorgen over te maken, onze digital signage partner zorgt steeds voor de installatie en het onderhoud van de schermen.

  Suzy Van Hoof Head of Communications, UZ Leuven
 • Het was een uitstekende adoptietraining! Ik kijk er naar uit om jullie digital signage software te gebruiken! Centoview werkt zeer gebruiksvriendelijk.

  Eefje Aerts Servicemanager, Gemeente Leiden

Newsroom

Blijf op de hoogte van scherm communicatie, digital signage en vergaderzalen. Leer over nieuwe concepten waarbij digitale schermen met slimme CMS software of Microsoft Teams een centrale rol spelen.

Ontdek alle nieuws
De ecologische voetafdruk van digital signage en is er sprake van greenwashing?

De ecologische voetafdruk van digital signage en is er sprake van greenwashing?

We vallen met de deur in huis. Greenwashing is een praktijk waarbij een organisatie zichzelf onterecht presenteert als milieuvriendelijker of duurzamer dan het daadwerkelijk is. Het is een vorm van misleidende reclame waarbij de nadruk wordt gelegd op milieuvriendelijke aspecten van een product, dienst of bedrijf. Past Digital Signage echt in een duurzaamheidsplan?

Lees meer
Digital signage voor food en restaurants - Betere ROI met digitale schermen (QSR)

Digital signage voor food en restaurants - Betere ROI met digitale schermen (QSR)

Digital signage speelt een belangrijke rol in de ondersteuning van Quick Service Restaurants (QSR). Het draagt bij aan operationele efficiëntie, marketing campagnes en je bedrijfsimago in general.

Lees meer
Living Tomorrow vertrouwt op Centoview en andere ecosystemen van Digitopia

Living Tomorrow vertrouwt op Centoview en andere ecosystemen van Digitopia

De innovatiecampus werd het grootste technologische showcasecentrum van Europa, met als thema's: Smart Communication, Smart Home & Future of Work, Smart Buildings & Infrastructure, Smart Cities, alsook Smart Health, Food & Agriculture.

Lees meer

Heb je digital signage of audiovisuele uitdadingen?

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Lees meer