Vraag hier je digital signage demo aan. Dit kan zowel live als online doorgaan.

Lees meer

Beeldschermen en digital signage verbinden mensen met technologie

Marktleider in Digital Signage oplossingen

Makers van interactieve toepassingen

Ontwikkelaar van Belgische digital signage software

Digital signage referenties
Digital signage

Digital signage

Bereik klanten, werknemers en burgers met aantrekkelijke digital signage. Laat je volledig ontzorgen als je dat wil. Maak gebruik van onze designers of zet templates naar jouw hand.

Lees meer
Touch en interactieve beleving

Touch en interactieve beleving

Creëer interactie met je klanten, werknemers en burgers. Maak gebruik van dit krachtig medium en zet je merk of organisatie op de kaart door een unieke digital signage ervaring te bieden.

Lees meer
Hybride werken

Hybride werken

Laat werknemers beter samenwerken op kantoor, thuis en daarbuiten. Stel ze in staat om online te communiceren en samen te werken, ongeacht waar ze zich bevinden. Ons zusterbedrijf Aviniti ontzorgt je volledig.

Lees meer
 • ISS rekent op digital signage in zijn restaurants en HQ

  ISS rekent op digital signage in zijn restaurants en HQ

  Bedrijven laten focussen op hun kernactiviteit door facility services over te nemen. Dat is wat ISS succesvol doet met een uitgebreid aanbod services aan schoonmaak, onderhoud, catering, onthaal etc. Wereldwijd rekent ISS op 350.000 medewerkers. Hier in België zitten ze inmiddels aan 9.000 medewerkers. Met een netwerk van meer dan 100 schermen worden bezoekers en personeel bij eindklanten geïnformeerd via digital signage.

  Ontdek deze referentie
 • az groeninge communiceert met digital signage naar patiënten, bezoekers en personeel

  az groeninge communiceert met digital signage naar patiënten, bezoekers en personeel

  In dit ziekenhuis staan kwaliteitsvolle zorg, innovatie en patiëntgerichtheid centraal. Diversiteit, transparantie, open communicatie, laagdrempeligheid en luisterbereidheid zijn daarbij cruciaal. Met meer dan 80 digitale schermen wordt de algemene communicatie via digital signage verzekerd naar patiënt, bezoeker en personeel.

  Ontdek deze referentie
 • Mooie digital signage case bij Gemeente Puurs-Sint-Amands

  Mooie digital signage case bij Gemeente Puurs-Sint-Amands

  Puurs-Sint-Amands is een prachtige gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. De gemeente ontstond door het samengaan van de gemeenten Puurs en Sint-Amands op 1 januari 2019. Met meer dan 30 displays beschikt de gemeente over een krachtig digital signage netwerk om informatie naar burgers (slim) te verspreiden. Van de bib, de brandweer, het gemeentehuis tot het cultureel centrum en de sportvelden ... digital signage verbindt deze gemeente.

  Ontdek deze referentie
 • Toerisme Vlaanderen zet in op digital signage

  Toerisme Vlaanderen zet in op digital signage

  Het hoofdkwartier op de Grote Markt te Brussel vertrouwt op onze digital signage software om het personeel op de hoogte te houden van alles wat er leeft binnen deze mooie organisatie.

  Ontdek deze referentie
 • Meer dan 165 digital signage schermen bij Q8 en Panos

  Meer dan 165 digital signage schermen bij Q8 en Panos

  Brandstofprijzen / Winkelaanbiedingen / Voertuigonderhoud / Loyalty-programma's / Reis gerelateerde informatie / Veiligheid en andere instructies. Q8 heeft een uitgebreid digital signage netwerk met bemande en onbemande tankstations. Met meer dan 500 Belgische Q8 en Q8 easy-stations is er altijd wel eentje bij jou in de buurt.

  Ontdek deze referentie
 • Lokale politie Regio Turnhout werkt slim samen

  Lokale politie Regio Turnhout werkt slim samen

  De politiezone heeft zijn workplace volledig geupgrade naar de nieuwe Microsoft Teams Room standaarden en wapent zich voor de toekomst. “Ons DNA zijn onze medewerkers. Op mensenmaat is onze maatstaf.” Bij de lokale politie Regio Turnhout kom je terecht in een veilige werkomgeving waar je authentiek kan en mag zijn.

  Ontdek deze referentie
 • INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  Twee vestigingen van INNO in Brussel klaar maken voor scherm communicatie via digital signage... De winkels werden met indoor LED schermen uitgerust en voorzien van creative content zodat de digitale schermen schitteren met Centoview als CMS.

  Ontdek deze referentie
 • KBC rekent op Centoview en onze digital signage expertise

  KBC rekent op Centoview en onze digital signage expertise

  Al jaren werken de kantoren naar tevredenheid met Centoview. Het digital signage netwerk van KBC brengt een attractieve mix van beeldtypes en engaging content.

  Ontdek deze referentie
 • BMW kiest voor interactiviteit en digital signage van Digitopia

  BMW kiest voor interactiviteit en digital signage van Digitopia

  BMW-Group België-Luxemburg zet vol in op digital signage om zijn digitale schermen aan te sturen. Beeldscherm communicatie maakt het verschil, zeker met interactie erbij.

  Ontdek deze referentie
 • Van digital signage leverancier tot AV integrator bij ibis Gent

  Van digital signage leverancier tot AV integrator bij ibis Gent

  Deze ibis vestiging biedt enkele vergaderruimtes voor allerlei types van bijeenkomsten. Ook voor kort en vluchtig overleg zijn er enkele huddlespaces aanwezig waar je informeel kan overleggen.

  Ontdek deze referentie
 • Referenties in digital signage

  Op zoek naar digitale schermen of digital signage software? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande digital signage klanten betekenen. We hebben expertise in zowel software als hardware. Van digital signage CMS tot grote LED wall ... wij gidsen je vrijblijvend door alle oplossingen.

  Ontdek al onze referenties
 • Ik wou jullie even laten weten dat ik ontzettend tevreden ben met de digital signage software, installateurs en helpdesk bij jullie. Stuk voor stuk ontzettend vriendelijke en behulpzame medewerkers! Jullie zijn meesters in digital signage.

  Lorie Cuypers Communicatie
 • Topsamenwerking! Het team van Digitopia heeft niet alleen een ongelofelijke ervaring in alles wat met scherm communicatie en digital signage te maken heeft, ze denken ook echt creatief mee over user interface en toepassingen specifiek voor jouw product of business.

  Pieter Buyck Founder of Floorify
 • Zeer waardevol partnership! Bedankt voor alle expertise en power die jullie aan boord van het project brachten! De beste digitale schermen en content vind je bij Digitopia. Jullie zijn echte digital signage ambassadeurs!

  Gertjan De Smet Creative Director Geronimo
 • Bedankt Digitopia voor de premium en professionele service, wat een samenwerking! Jullie maken een impactvol verschil in retail en in de opzet van onze nieuwe flagshipstore. Onze digitale schermen versterken de winkelervaring van onze klanten. Digital signage leeft bij ons!

  Mayerline Marketing Team
 • Na een grondig marktonderzoek kwamen we uit bij Digitopia. Jullie technologische en digitale drive staken er bovenuit! Jullie leveren scherm communicatie met impact en content met visie. Digital signage in optima forma.

  Raf Coenen IT Manager, Decathlon
 • Wij hoeven ons nergens zorgen over te maken, onze digital signage partner zorgt steeds voor de installatie en het onderhoud van de schermen.

  Suzy Van Hoof Head of Communications, UZ Leuven
 • Het was een uitstekende adoptietraining! Ik kijk er naar uit om jullie digital signage software te gebruiken! Centoview werkt zeer gebruiksvriendelijk. We kunnen niet meer zonder digital signage!

  Eefje Aerts Servicemanager, Gemeente Leiden

Newsroom

Blijf op de hoogte van beeldschermcommunicatie via digital signage. Maak kennis met nieuwe concepten waarin digitale schermen en slimme digital signage CMS software een centrale rol spelen.

Ontdek alle nieuws
Digitopia verwerft THISPLAYS2

Digitopia verwerft THISPLAYS2

Wommelgem, 26 juni - Digitopia, de pionier op vlak van Digital Signage en Smart Office Solutions, kondigt de overname aan van THISPLAYS2, sinds 2008 specialist in Digital Signage en Business Music oplossingen in de Retail omgeving. THISPLAYS2 zal vanaf heden opereren binnen de Digitopia Group. Met de overname verstevigt de groep haar positie als belangrijkste onafhankelijke Digital Signage, Business Music & Smart Office speler in de Benelux.

Lees meer
Afstemmen van displaygrootte en kijkafstand op je digital signage doelstellingen

Afstemmen van displaygrootte en kijkafstand op je digital signage doelstellingen

Vooraleer we je digitale display netwerk uitrollen, is het belangrijk om je beoogde doelstellingen vast te leggen. Ons ontwerp en strategisch plan volgt daarna en moet passen binnen de fysieke eigenschappen van de ruimte en de mindset van je werknemer, burger of klant.

Lees meer
Hoe PWAs de toekomst van interactieve toepassingen shapen

Hoe PWAs de toekomst van interactieve toepassingen shapen

Progressive Web Apps (PWAs) en digitale schermen kunnen elkaar op verschillende manieren versterken. PWAs bieden een flexibele en kosteneffectieve manier om met digitale schermen te interageren. Denk aan reclameborden, informatiekiosken, menukaarten en meer.

Lees meer

Heb je digital signage vragen? Op zoek naar frisse content of interactieve ervaringen?

We hebben aantrekkelijke prijzen omdat we onze eigen digital signage software ontwikkelen. Ook de plaatsing van beeldschermen nemen wij volledig voor onze rekening.

Lees meer over digital signage