Digitale schermen en digital signage verbinden mensen met technologie

Marktleider in Digital Signage oplossingen

Makers van interactieve toepassingen

Integrator van AV en unified communication

Blader door referenties uit diverse markten
Digital signage

Digital signage

Bereik klanten, werknemers en burgers met aantrekkelijke communicatie. Laat je volledig ontzorgen als je dat wil. Maak gebruik van onze designers of zet templates naar jouw hand.

Lees meer
Touch en interactieve beleving

Touch en interactieve beleving

Creëer interactie met je klanten, werknemers en burgers. Maak gebruik van dit krachtig medium en zet je merk of organisatie op de kaart door een unieke ervaring te bieden.

Lees meer
Hybride werken

Hybride werken

Laat werknemers beter samenwerken op kantoor, thuis en daarbuiten. Stel ze in staat om online te communiceren en samen te werken, ongeacht waar ze zich bevinden.

Lees meer
 • ISS rekent op digital signage in zijn restaurants en HQ

  ISS rekent op digital signage in zijn restaurants en HQ

  Bedrijven laten focussen op hun kernactiviteit door facility services over te nemen. Dat is wat ISS succesvol doet met een uitgebreid aanbod services aan schoonmaak, onderhoud, catering, onthaal etc. Wereldwijd rekent ISS op 350.000 medewerkers. Hier in België zitten ze inmiddels aan 9.000 medewerkers. Met een netwerk van meer dan 100 schermen worden bezoekers en personeel bij eindklanten geïnformeerd.

  Ontdek deze referentie
 • az groeninge communiceert optimaal naar patiënten, bezoekers en personeel

  az groeninge communiceert optimaal naar patiënten, bezoekers en personeel

  In dit ziekenhuis staan kwaliteitsvolle zorg, innovatie en patiëntgerichtheid centraal. Diversiteit, transparantie, open communicatie, laagdrempeligheid en luisterbereidheid zijn daarbij cruciaal. Met meer dan 80 digitale schermen wordt de algemene communicatie verzekerd naar patiënt, bezoeker en personeel.

  Ontdek deze referentie
 • Mooie content case bij Gemeente Puurs-Sint-Amands

  Mooie content case bij Gemeente Puurs-Sint-Amands

  Puurs-Sint-Amands is een prachtige gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. De gemeente ontstond door het samengaan van de gemeenten Puurs en Sint-Amands op 1 januari 2019. Met meer dan 30 displays beschikt de gemeente over een krachtig schermnetwerk om informatie naar burgers (slim) te verspreiden. Van de bib, de brandweer, het gemeentehuis tot het cultureel centrum en de sportvelden ... digital signage verbindt deze gemeente.

  Ontdek deze referentie
 • Toerisme Vlaanderen zet in op digitale media

  Toerisme Vlaanderen zet in op digitale media

  Bij Toerisme Vlaanderen versterken ze de positieve kracht van toerisme. Ze helpen Vlaanderen mee bloeien als innovatieve en kwalitatieve reisbestemming die bewoners, ondernemers en bezoekers inspireert. Het einddoel? Een florerende bestemming worden! Het hoofdkwartier op de Grote Markt te Brussel vertrouwt op onze digital signage software om het personeel op de hoogte te houden van alles wat er leeft binnen deze mooie organisatie.

  Ontdek deze referentie
 • Meer dan 165 digitale schermen bij Q8 en Panos

  Meer dan 165 digitale schermen bij Q8 en Panos

  Brandstofprijzen / Winkelaanbiedingen / Voertuigonderhoud / Loyalty-programma's / Reis gerelateerde informatie / Veiligheid en andere instructies. Q8 heeft een uitgebreid netwerk van bemande en onbemande tankstations. Met meer dan 500 Belgische Q8 en Q8 easy-stations is er altijd wel eentje bij jou in de buurt.

  Ontdek deze referentie
 • Lokale politie Regio Turnhout werkt slim samen

  Lokale politie Regio Turnhout werkt slim samen

  De politiezone heeft zijn workplace volledig geupgrade naar de nieuwe Microsoft Teams Room standaarden en wapent zich voor de toekomst. “Ons DNA zijn onze medewerkers. Op mensenmaat is onze maatstaf.” Bij de lokale politie Regio Turnhout kom je terecht in een veilige werkomgeving waar je authentiek kan en mag zijn.

  Ontdek deze referentie
 • INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  Twee vestigingen van INNO in Brussel klaar maken voor scherm communicatie via digital signage... De winkels werden met indoor LED schermen uitgerust en voorzien van creative content zodat de digitale schermen schitteren met Centoview als CMS.

  Ontdek deze referentie
 • KBC rekent op Centoview en onze digital signage expertise

  KBC rekent op Centoview en onze digital signage expertise

  Al jaren werken de kantoren naar tevredenheid met Centoview. Het digital signage netwerk van KBC brengt een attractieve mix van beeldtypes en engaging content.

  Ontdek deze referentie
 • BMW kiest voor interactiviteit en digital signage van Digitopia

  BMW kiest voor interactiviteit en digital signage van Digitopia

  BMW-Group België-Luxemburg zet vol in op digital signage om zijn digitale schermen aan te sturen. Beeldscherm communicatie maakt het verschil, zeker met interactie erbij.

  Ontdek deze referentie
 • Van digital signage leverancier tot AV integrator bij ibis Gent

  Van digital signage leverancier tot AV integrator bij ibis Gent

  Deze ibis vestiging biedt enkele vergaderruimtes voor allerlei types van bijeenkomsten. Ook voor kort en vluchtig overleg zijn er enkele huddlespaces aanwezig waar je informeel kan overleggen.

  Ontdek deze referentie
 • Referenties in digital signage

  Digitale schermen met digital signage of een audiovisuele installatie nodig? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande klanten betekenen.

  Ontdek al onze referenties
 • Ik wou jullie even laten weten dat ik ontzettend tevreden ben met de digital signage software, installateurs en helpdesk bij jullie. Stuk voor stuk ontzettend vriendelijke en behulpzame medewerkers!

  Lorie Cuypers Communicatie
 • Topsamenwerking! Het team van Digitopia heeft niet alleen een ongelofelijke ervaring in alles wat met scherm communicatie en digital signage te maken heeft, ze denken ook echt creatief mee over user interface en toepassingen specifiek voor jouw product of business.

  Pieter Buyck Founder of Floorify
 • Zeer waardevol partnership! Bedankt voor alle expertise en power die jullie aan boord van het project brachten! De beste digitale schermen en content vind je bij Digitopia.

  Gertjan De Smet Creative Director Geronimo
 • Bedankt Digitopia voor de premium en professionele service, wat een samenwerking! Jullie maken een impactvol verschil in retail en in de opzet van onze nieuwe flagshipstore. Onze digitale schermen versterken de winkelervaring van onze klanten.

  Mayerline Marketing Team
 • Na een grondig marktonderzoek kwamen we uit bij Digitopia. Jullie technologische en digitale drive staken er bovenuit! Jullie leveren scherm communicatie met impact en content met visie.

  Raf Coenen IT Manager, Decathlon
 • Wij hoeven ons nergens zorgen over te maken, onze digital signage partner zorgt steeds voor de installatie en het onderhoud van de schermen.

  Suzy Van Hoof Head of Communications, UZ Leuven
 • Het was een uitstekende adoptietraining! Ik kijk er naar uit om jullie digital signage software te gebruiken! Centoview werkt zeer gebruiksvriendelijk.

  Eefje Aerts Servicemanager, Gemeente Leiden

Newsroom

Blijf op de hoogte van beeldschermcommunicatie, digital signage en audiovisuele oplossingen. Maak kennis met nieuwe concepten waarin digitale schermen en slimme CMS software een centrale rol spelen.

Ontdek alle nieuws
Van analoge advertenties tot digitale dromen

Van analoge advertenties tot digitale dromen

Doorgaans kijken wij steeds vooruit om in te schatten wat er op ons afkomt. Voor een keertje doen we het anders. We gaan dieper in op het ontstaan en de evolutie van digital signage en hoe het zich heeft ontwikkeld tot de veelzijdige en krachtige tool van vandaag. Het valt op hoe digital signage afhankelijk blijft van andere technologieën. Denk aan beelddragers, netwerkconnectiviteit, computing power enz.

Lees meer
Internet of Behavior (IoB): betalen we een prijs voor gedragsanalyse?

Internet of Behavior (IoB): betalen we een prijs voor gedragsanalyse?

IoB is een uitbreiding op IoT (Internet of Things) die zich richt op het vastleggen, verwerken en analyseren van onze “digitale kruimels” die we achterlaten in ons dagelijkse leven. Het verbindt niet alleen apparaten, maar ook mensen met het internet. IoB onthult hoofdzakelijk inzichten in menselijk gedrag.

Lees meer
Van idee tot realiteit: de magie van een softwarehuis

Van idee tot realiteit: de magie van een softwarehuis

Naast installatie- en projectservices ontwikkelen we al meer dan 15 jaar onze eigen software. Deze full service aanpak brengt dan ook de nodige dynamiek in onze werkomgeving. Werken in een setting waar innovatie en creativiteit centraal staan, biedt onze mensen de mogelijkheid om voortdurend nieuwe dingen te leren.

Lees meer

Heb je digital signage of audiovisuele uitdagingen?

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Lees meer