Digitale schermen en digital signage verbinden mensen met technologie

Marktleider in Digital Signage oplossingen

Makers van interactieve toepassingen

Integrator van AV en unified communication

Blader door referenties uit diverse markten
Digital signage

Digital signage

Bereik klanten, werknemers en burgers met aantrekkelijke communicatie. Laat je volledig ontzorgen als je dat wil. Maak gebruik van onze designers of zet templates naar jouw hand.

Lees meer
Touch en interactieve beleving

Touch en interactieve beleving

Creëer interactie met je klanten, werknemers en burgers. Maak gebruik van dit krachtig medium en zet je merk of organisatie op de kaart door een unieke ervaring te bieden.

Lees meer
Hybride werken

Hybride werken

Laat werknemers beter samenwerken op kantoor, thuis en daarbuiten. Stel ze in staat om online te communiceren en samen te werken, ongeacht waar ze zich bevinden.

Lees meer
 • Toerisme Vlaanderen zet in op digitale media

  Toerisme Vlaanderen zet in op digitale media

  Bij Toerisme Vlaanderen versterken ze de positieve kracht van toerisme. Ze helpen Vlaanderen mee bloeien als innovatieve en kwalitatieve reisbestemming die bewoners, ondernemers en bezoekers inspireert. Het einddoel? Een florerende bestemming worden! Het hoofdkwartier op de Grote Markt te Brussel vertrouwt op onze digital signage software om het personeel op de hoogte te houden van alles wat er leeft binnen deze mooie organisatie.

  Ontdek deze referentie
 • Meer dan 165 digitale schermen bij Q8 en Panos

  Meer dan 165 digitale schermen bij Q8 en Panos

  Brandstofprijzen / Winkelaanbiedingen / Voertuigonderhoud / Loyalty-programma's / Reis gerelateerde informatie / Veiligheid en andere instructies. Q8 heeft een uitgebreid netwerk van bemande en onbemande tankstations. Met meer dan 500 Belgische Q8 en Q8 easy-stations is er altijd wel eentje bij jou in de buurt.

  Ontdek deze referentie
 • Lokale politie Regio Turnhout werkt slim samen

  Lokale politie Regio Turnhout werkt slim samen

  De politiezone heeft zijn workplace volledig geupgrade naar de nieuwe Microsoft Teams Room standaarden en wapent zich voor de toekomst. “Ons DNA zijn onze medewerkers. Op mensenmaat is onze maatstaf.” Bij de lokale politie Regio Turnhout kom je terecht in een veilige werkomgeving waar je authentiek kan en mag zijn.

  Ontdek deze referentie
 • INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  Twee vestigingen van INNO in Brussel klaar maken voor scherm communicatie via digital signage... De winkels werden met indoor LED schermen uitgerust en voorzien van creative content zodat de digitale schermen schitteren met Centoview als CMS.

  Ontdek deze referentie
 • KBC rekent op Centoview en onze digital signage expertise

  KBC rekent op Centoview en onze digital signage expertise

  Al jaren werken de kantoren naar tevredenheid met Centoview. Het digital signage netwerk van KBC brengt een attractieve mix van beeldtypes en engaging content.

  Ontdek deze referentie
 • BMW kiest voor interactiviteit en digital signage van Digitopia

  BMW kiest voor interactiviteit en digital signage van Digitopia

  BMW-Group België-Luxemburg zet vol in op digital signage om zijn digitale schermen aan te sturen. Beeldscherm communicatie maakt het verschil, zeker met interactie erbij.

  Ontdek deze referentie
 • Van digital signage leverancier tot AV integrator bij ibis Gent

  Van digital signage leverancier tot AV integrator bij ibis Gent

  Deze ibis vestiging biedt enkele vergaderruimtes voor allerlei types van bijeenkomsten. Ook voor kort en vluchtig overleg zijn er enkele huddlespaces aanwezig waar je informeel kan overleggen.

  Ontdek deze referentie
 • Hybride vergaderen voor overheden

  Hybride vergaderen voor overheden

  We werden ingeschakeld om hybride samenwerktools te integreren bij de Vlaamse Overheid. Het betreft verschillende vergaderzalen die een stabiele verbinding moeten garanderen met thuiswerkers en externen.

  Ontdek deze referentie
 • Sedona maakt zelf digital signage content met hoge ROI

  Sedona maakt zelf digital signage content met hoge ROI

  Sedona is een gevestigde modewaarde in de Antwerpse binnenstad. Met een uitstekende ligging gaat het deze winkel dan ook voor de wind. De klant ging er lang van uit dat scherm communicatie iets was voor de happy few of enkel haalbaar is voor de grote winkelwarenhuizen.

  Ontdek deze referentie
 • Hybride werken bij Subaru Belux

  Hybride werken bij Subaru Belux

  Een doeltreffende strategie voor hybride werken opent de deur naar vele mogelijkheden: tevreden medewerkers, aantrekkelijke werkplekken en een dynamischere organisatie die klaar staat om te groeien. Zo’n transformatie brengt ook stevige challenges met zich mee.

  Ontdek deze referentie
 • Referenties in digital signage en AV

  Digitale schermen met digital signage of een audiovisuele installatie nodig? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande klanten betekenen.

  Ontdek al onze referenties
 • Topsamenwerking! Het team van Digitopia heeft niet alleen een ongelofelijke ervaring in alles wat met scherm communicatie en digital signage te maken heeft, ze denken ook echt creatief mee over user interface en toepassingen specifiek voor jouw product of business.

  Pieter Buyck Founder of Floorify
 • Zeer waardevol partnership! Bedankt voor alle expertise en power die jullie aan boord van het project brachten! De beste digitale schermen en content vind je bij Digitopia.

  Gertjan De Smet Creative Director Geronimo
 • Bedankt Digitopia voor de premium en professionele service, wat een samenwerking! Jullie maken een impactvol verschil in retail en in de opzet van onze nieuwe flagshipstore. Onze digitale schermen versterken de winkelervaring van onze klanten.

  Mayerline Marketing Team
 • Na een grondig marktonderzoek kwamen we uit bij Digitopia. Jullie technologische en digitale drive staken er bovenuit! Jullie leveren scherm communicatie met impact en content met visie.

  Raf Coenen IT Manager, Decathlon
 • Wij hoeven ons nergens zorgen over te maken, onze digital signage partner zorgt steeds voor de installatie en het onderhoud van de schermen.

  Suzy Van Hoof Head of Communications, UZ Leuven
 • Het was een uitstekende adoptietraining! Ik kijk er naar uit om jullie digital signage software te gebruiken! Centoview werkt zeer gebruiksvriendelijk.

  Eefje Aerts Servicemanager, Gemeente Leiden

Newsroom

Blijf op de hoogte van beeldschermcommunicatie, digital signage en audiovisuele oplossingen. Maak kennis met nieuwe concepten waarin digitale schermen en slimme CMS software een centrale rol spelen.

Ontdek alle nieuws
Digitopia Group verwerft Aviniti

Digitopia Group verwerft Aviniti

Schilde, 29 januari 2024 - Digitopia, een pionier op het vlak van digital signage en slimme schermcommunicatie, kondigt de overname aan van Aviniti, sinds 2 generaties specialist in audiovisuele oplossingen voor vergaderzalen en opleidingslokalen. Aviniti zal vanaf heden opereren binnen de Digitopia Group. Met de overname verstevigt de groep haar positie als belangrijke onafhankelijke digital signage, collaboration & AV integratie speler in Europa.

Lees meer
Een beeld zegt meer dan duizend woorden

Een beeld zegt meer dan duizend woorden

In de snel evoluerende wereld van vandaag speelt digitale content een cruciale rol in onze dagelijkse interacties en informatiestromen. Of het nu gaat om reclame op openbare schermen, informatieve displays in winkels, of gewoon het scherm van onze smartphones, de impact van digitale content is niet te onderschatten.

Lees meer
Het succes van de Foodmaker restaurants in grote bedrijven (QSR)

Het succes van de Foodmaker restaurants in grote bedrijven (QSR)

In zijn restaurants serveert Foodmaker uitsluitend gezonde en evenwichtige gerechten: één voor één gemaakt met zoveel mogelijk biologische en seizoensgebonden producten van eigen bodem. Steeds vaker duiken deze frisse eetzaken op in grote bedrijven. Naast een gezonde eetstek fungeren ze tevens als sociale hubs.

Lees meer

Heb je digital signage of audiovisuele uitdagingen?

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Lees meer