ISS header digital signage

ISS rekent op digital signage in zijn restaurants en HQ

Bedrijven laten focussen op hun kernactiviteit door facility services over te nemen. Dat is wat ISS succesvol doet met een uitgebreid aanbod services aan schoonmaak, onderhoud, catering, onthaal etc. Wereldwijd rekent ISS op 350.000 medewerkers. Hier in België zitten ze inmiddels aan 9.000 medewerkers. Met een netwerk van meer dan 100 schermen worden bezoekers en personeel bij eindklanten geïnformeerd.

Eten brengt mensen samen

Het zorgt voor een band, versterkt het gemeenschapsgevoel en biedt ontspanning. In alle sectoren en op alle continenten legt ISS met geïntegreerde cateringdiensten de lat hoger op vlak van beleving, gezondheid, productiviteit en duurzaamheid. Zo maken ze je medewerkers gelukkiger en creatiever.

Bestelmenu's met prijsweergave

Digital signage wordt gebruikt voor het weergeven van menu-items, prijzen en speciale aanbiedingen. Deze dynamische tabellen kunnen snel worden bijgewerkt en aangepast aan veranderingen in het menu, seizoensgebonden promoties en actuele prijzen. Dit helpt klanten bij het nemen van beslissingen en vermindert de wachttijd bij de kassa.

Naadloze integratie

Bij het bepalen van het CMS voor ISS was een van de belangrijke aspecten de compatibiliteit en (data-) integratiemogelijkheden. Ons toekomstbestendig CMS is integreerbaar met verschillende types hardware, software en applicaties van derden.

Voedselbereiding, nutriscores en allergenen

In sommige restaurants wordt de digital signage gebruikt om klanten te laten zien hoe hun bestellingen worden bereid. Dit biedt transparantie en kan tevens de verwachtingen van klanten met betrekking tot wachttijden beïnvloeden. Het delen van de samenstelling van de maaltijden op de schermen doet ook de overhead dalen op het personeel. Bovendien kan je op deze manier makkelijker healthy food pushen.

Variabelen

ISS kan snel en eenvoudig updates doorvoeren waardoor ze in staat zijn om onmiddellijk te reageren op veranderingen in het menu, voorraadniveaus of andere data zoals buitentemperatuur. Dit helpt bij het handhaven van consistente informatieverspreiding. De lunchtijd is doorgaans beperkt tot de middagpauze. Laat je gasten geen tijd verliezen met het maken van keuzes!

Employee engagement

Ook de ISS medewerkers voelen het effect van digital signage in de restaurants. Bij het veranderen van een item op een van de displays (campagne of menubord), verkopen ze meer van dat product. Ze ontvangen ook zeer positieve feedback van klanten die de inhoud op de displays waarderen. Tussendoor worden regelmatig events of ander nieuws gepromoot op de schermen.

Digitale marketing en HR gaan hand in hand

De traditionele nieuwsbrief en email worden meer en meer vervangen door digitale/grafische vormen van communicatie. Ook het HQ van ISS rekent op onze schermen en software om eigen personeel in de loop te houden. ISS erkent een goed uitgevoerde taak, geeft vacatures en veiligheidstips weer, deelt HR-informatie en biedt entertainment aan van hoge kwaliteit in de hoofdzetel.

Corporate apps op maat bewaken de huisstijl

Consistente branding is van cruciaal belang voor het opbouwen van merkherkenning. Dankzij op maat gemaakte templates, bewaakt ISS haar visuele identiteit, inclusief kleuren, logo's en lettertypen op de displays. Je kan niet zo maar afwijken van bepaalde opmaakinstellingen zoals de plaats van het logo, witruimte tussen alinea's enz.

Conclusie en dankwoord

Met behulp van onze inhouse digital signage software kunnen we ISS een zeer toegankelijk Content Management Systeem bieden voor het stressloos bewerken van content, inclusief het vermijden van taalfouten of vreemde prijzen. Hierdoor kunnen meer medewerkers van ISS content op de schermen plaatsen, zoals bijvoorbeeld de aanbieding van de dag. Smakelijk! ISS staat reeds lang aan onze zijde, bedankt voor de jarenlange (maar vooral leuke) samenwerking!

Meer Food referenties

 • az groeninge communiceert optimaal naar patiënten, bezoekers en personeel

  az groeninge communiceert optimaal naar patiënten, bezoekers en personeel

  In dit ziekenhuis staan kwaliteitsvolle zorg, innovatie en patiëntgerichtheid centraal. Diversiteit, transparantie, open communicatie, laagdrempeligheid en luisterbereidheid zijn daarbij cruciaal. Met meer dan 80 digitale schermen wordt de algemene communicatie verzekerd naar patiënt, bezoeker en personeel.

  Ontdek deze referentie
 • Mooie content case bij Gemeente Puurs-Sint-Amands

  Mooie content case bij Gemeente Puurs-Sint-Amands

  Puurs-Sint-Amands is een prachtige gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. De gemeente ontstond door het samengaan van de gemeenten Puurs en Sint-Amands op 1 januari 2019. Met meer dan 30 displays beschikt de gemeente over een krachtig schermnetwerk om informatie naar burgers (slim) te verspreiden. Van de bib, de brandweer, het gemeentehuis tot het cultureel centrum en de sportvelden ... digital signage verbindt deze gemeente.

  Ontdek deze referentie
 • Toerisme Vlaanderen zet in op digitale media

  Toerisme Vlaanderen zet in op digitale media

  Bij Toerisme Vlaanderen versterken ze de positieve kracht van toerisme. Ze helpen Vlaanderen mee bloeien als innovatieve en kwalitatieve reisbestemming die bewoners, ondernemers en bezoekers inspireert. Het einddoel? Een florerende bestemming worden! Het hoofdkwartier op de Grote Markt te Brussel vertrouwt op onze digital signage software om het personeel op de hoogte te houden van alles wat er leeft binnen deze mooie organisatie.

  Ontdek deze referentie
 • Meer dan 165 digitale schermen bij Q8 en Panos

  Meer dan 165 digitale schermen bij Q8 en Panos

  Brandstofprijzen / Winkelaanbiedingen / Voertuigonderhoud / Loyalty-programma's / Reis gerelateerde informatie / Veiligheid en andere instructies. Q8 heeft een uitgebreid netwerk van bemande en onbemande tankstations. Met meer dan 500 Belgische Q8 en Q8 easy-stations is er altijd wel eentje bij jou in de buurt.

  Ontdek deze referentie
 • INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  Twee vestigingen van INNO in Brussel klaar maken voor scherm communicatie via digital signage... De winkels werden met indoor LED schermen uitgerust en voorzien van creative content zodat de digitale schermen schitteren met Centoview als CMS.

  Ontdek deze referentie
 • Referenties in digital signage

  Digitale schermen met digital signage of een audiovisuele installatie nodig? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande klanten betekenen.

  Ontdek al onze referenties

Heb je digital signage of audiovisuele uitdagingen?

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Lees meer