Puurs digital signage digitopia

Mooie content case bij Gemeente Puurs-Sint-Amands

Puurs-Sint-Amands is een prachtige gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. De gemeente ontstond door het samengaan van de gemeenten Puurs en Sint-Amands op 1 januari 2019. Met meer dan 30 displays beschikt de gemeente over een krachtig schermnetwerk om informatie naar burgers (slim) te verspreiden. Van de bib, de brandweer, het gemeentehuis tot het cultureel centrum en de sportvelden ... digital signage verbindt deze gemeente.

Ondersteun je lokale handelaars

De gemeente ondersteunt lokale handelaars om de economie te stimuleren, werkgelegenheid te vergroten, belastinginkomsten te genereren, de unieke identiteit van de gemeenschap te behouden, sociale binding te bevorderen en leegstand van winkelruimten te verminderen. Dit draagt bij aan een levendige gemeenschap en verhoogt de levenskwaliteit van de inwoners.

Promoot gezinszorg, dienstencheques, ...

Door dienstencheques te promoten vermindert de stad zwartwerk, ondersteunt het kwetsbare groepen bij het betreden van de arbeidsmarkt, biedt het flexibliliteit aan huishoudens en bezorgt het ook fiscale voordelen aan zowel gebruikers als dienstverleners. Dit initiatief draagt bij aan een transparante economie, wat gunstig is voor zowel de lokale werkgelegenheid als de kwaliteit van dienstverlening aan inwoners.

Laat stadsdiensten beter tot hun recht komen

Puurs-Sint-Amands rekent op de schermcommunicatie in het gemeentehuis. Efficiëntie verhogen en informatie verdelen zijn dan ook essentieel. Door onze digitale schermen te integreren, kan de gemeente actuele aankondigingen doen, belangrijke informatie en lokale evenementen promoten en effectief delen met bezoekers en medewerkers. Dit draagt bij aan een gestroomlijnde communicatie, vermindert wachttijden en verbetert de algehele ervaring van burgers.

Cultuur en sport laten je stad of gemeente ontspannen en ademen

Het inzetten van schermen om sport- en cultuurevenementen te promoten in een gemeente, is een slimme manier om de betrokkenheid van de gemeenschap te vergroten en het bewustzijn van lokale activiteiten te stimuleren. Door visueel aantrekkelijke aankondigingen en informatie te tonen, kunnen schermen de interesse wekken en de inschrijvingen voor deze evenementen flink boosten.

Conclusie: dankzij templates & apps kan een grote groep gebruikers comfortabel content maken

Onze templates zorgen voor consistentie in de visuele presentatie en vereenvoudigen het creatieproces aanzienlijk bij deze gemeente. Door gebruik te maken van vooraf ontworpen sjablonen, kan content snel en eenvoudig worden aangepast aan specifieke behoeften, zonder dat er telkens vanaf nul moet worden gestart. Dit bespaart tijd en moeite, en zorgt ervoor dat de boodschap consistent blijft over verschillende schermen en periodes. Templates vergemakkelijken ook het beheer en de coördinatie van verschillende soorten content, waardoor een gestroomlijnde en professionele uitstraling wordt gegarandeerd (men kan immers niet buiten de lijnen kleuren). Hierdoor wordt het proces van het creëren en updaten van content voor digitale schermen versneld en vereenvoudigd.

Bekijk meer referenties

 • ISS rekent op digital signage in zijn restaurants en HQ

  ISS rekent op digital signage in zijn restaurants en HQ

  Bedrijven laten focussen op hun kernactiviteit door facility services over te nemen. Dat is wat ISS succesvol doet met een uitgebreid aanbod services aan schoonmaak, onderhoud, catering, onthaal etc. Wereldwijd rekent ISS op 350.000 medewerkers. Hier in België zitten ze inmiddels aan 9.000 medewerkers. Met een netwerk van meer dan 100 schermen worden bezoekers en personeel bij eindklanten geïnformeerd.

  Ontdek deze referentie
 • az groeninge communiceert optimaal naar patiënten, bezoekers en personeel

  az groeninge communiceert optimaal naar patiënten, bezoekers en personeel

  In dit ziekenhuis staan kwaliteitsvolle zorg, innovatie en patiëntgerichtheid centraal. Diversiteit, transparantie, open communicatie, laagdrempeligheid en luisterbereidheid zijn daarbij cruciaal. Met meer dan 80 digitale schermen wordt de algemene communicatie verzekerd naar patiënt, bezoeker en personeel.

  Ontdek deze referentie
 • Toerisme Vlaanderen zet in op digitale media

  Toerisme Vlaanderen zet in op digitale media

  Bij Toerisme Vlaanderen versterken ze de positieve kracht van toerisme. Ze helpen Vlaanderen mee bloeien als innovatieve en kwalitatieve reisbestemming die bewoners, ondernemers en bezoekers inspireert. Het einddoel? Een florerende bestemming worden! Het hoofdkwartier op de Grote Markt te Brussel vertrouwt op onze digital signage software om het personeel op de hoogte te houden van alles wat er leeft binnen deze mooie organisatie.

  Ontdek deze referentie
 • Meer dan 165 digitale schermen bij Q8 en Panos

  Meer dan 165 digitale schermen bij Q8 en Panos

  Brandstofprijzen / Winkelaanbiedingen / Voertuigonderhoud / Loyalty-programma's / Reis gerelateerde informatie / Veiligheid en andere instructies. Q8 heeft een uitgebreid netwerk van bemande en onbemande tankstations. Met meer dan 500 Belgische Q8 en Q8 easy-stations is er altijd wel eentje bij jou in de buurt.

  Ontdek deze referentie
 • INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  Twee vestigingen van INNO in Brussel klaar maken voor scherm communicatie via digital signage... De winkels werden met indoor LED schermen uitgerust en voorzien van creative content zodat de digitale schermen schitteren met Centoview als CMS.

  Ontdek deze referentie
 • Referenties in digital signage

  Digitale schermen met digital signage of een audiovisuele installatie nodig? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande klanten betekenen.

  Ontdek al onze referenties

Heb je digital signage of audiovisuele uitdagingen?

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Lees meer