Vraag hier je digital signage demo aan. Dit kan zowel live als online doorgaan.

Lees meer
Digital signage Q8 Digitopia content

Meer dan 165 digital signage schermen bij Q8 en Panos

Brandstofprijzen / Winkelaanbiedingen / Voertuigonderhoud / Loyalty-programma's / Reis gerelateerde informatie / Veiligheid en andere instructies. Q8 heeft een uitgebreid digital signage netwerk met bemande en onbemande tankstations. Met meer dan 500 Belgische Q8 en Q8 easy-stations is er altijd wel eentje bij jou in de buurt.

Marketingcampagnes

Met meer dan 165 schermen verspreid in België beschikt Q8 over een indrukwekkend bereik voor zijn tankers en shoppers. Reeds vele jaren staat onze grafische cel in contact met de marketingafdeling van Q8. We ontwikkelen samen succesvolle campagnes waar visuals en animaties het verschil maken in de point-of-sales punten.

Zeer groot displaynetwerk in België

In een Q8-station vind je alles voor onderweg. Je kan er tanken combineren met een bezoekje aan de shop. Van een snack of koffie tot een volledige lunch of boodschappenmand vol verse voeding. Q8 biedt net zoals Digitopia een totaalervaring!

Seasonal content

We spelen hoofdzakelijk in op seizoens- en feestelijke thema's. Ook voor Q8 is de ROI van de winkelpunten zeer belangrijk en de schermen beschikken daarvoor over een lange termijn draaiboek of display scenario.

Q8 Smiles, niet zomaar een woordspeling

Het principe is dat je bij ‘Q8 met een glimlach vertrekt na het tanken of shoppen'. De beeldschermcommunicatie focust naast seizoen thema’s permanent op deze loyalty formule. De smiles komen dan ook regelmatig (met een knipoog) terug in vele mediabestanden die we samen bedenken en maken. Die gespaarde Smiles of punten ruil je in voor kortingen op een tankbeurt of aankoop in de shops bij Q8.

Klantenbinding die werkt

Je kan ook voor een cadeaubon kiezen bij: H&M, Kinepolis, Decathlon, ICI PARIS XL, Smartphoto en Krëfel. De Smiles vormen dus de rode draad bij klantenbinding en dat zie je dagelijks op de schermen in alle shops en tankstations.

Tank zelf ook even bij in de Panos

Met meer dan 100 Panos corners bij de Q8 tankstations hoef je nooit ver te gaan om je maag te kalmeren. Onze schermen visualiseren een assortiment ochtend-, lunch- en avondhapjes. Onze content speelt ook in op vers gebakken brood om de volgende dag de lunchboxen van de kinderen te vullen. Dit in combinatie met de loyalty programma’s bouwde doorheen de jaren een trouwe klantenbasis op die veel verder gaat dan het afnemen van diesel of benzine.

Ook de Q8 Shop & Go's gebruiken Centoview

Delhaize telt vandaag 135 franchises Shop & Go’s, waarvan 120 bij een tankstation van Q8. “Delhaize bedient 4,5 miljoen klanten per dag, van wie ongeveer één miljoen via het franchiseconcept Shop & Go. De shops zijn belangrijk voor het imago, aangezien ongeveer 20% van de klanten er langskomt”, aldus Lionel Desclée, senior vice-president bij Delhaize, bevoegd voor de franchise winkels.

Maximaliseren van de klantervaring via perfect afgestemde communicatie

De voortdurende uitrol en uitbreiding van Centoview bij Q8 is gericht op het maximaliseren van de klantervaring in de shops. Onze CMS biedt een uiterst geschikt platform om die missie te volbrengen. Als performante tool om de behoeften van klanten en shop owners te begrijpen en te beheren, zal het Q8 helpen om de juiste gegevens en inzichten te verzamelen en ze efficiënt te gebruiken met sterk gepersonaliseerde communicatie. In nauwe samenwerking met Q8 zal Digitopia de impact van campagnes vergroten en nieuwe producten en diensten succesvol in the picture blijven brengen. Bedankt voor het vertrouwen door de jaren heen!

 • ISS rekent op digital signage in zijn restaurants en HQ

  ISS rekent op digital signage in zijn restaurants en HQ

  Bedrijven laten focussen op hun kernactiviteit door facility services over te nemen. Dat is wat ISS succesvol doet met een uitgebreid aanbod services aan schoonmaak, onderhoud, catering, onthaal etc. Wereldwijd rekent ISS op 350.000 medewerkers. Hier in België zitten ze inmiddels aan 9.000 medewerkers. Met een netwerk van meer dan 100 schermen worden bezoekers en personeel bij eindklanten geïnformeerd via digital signage.

  Ontdek deze referentie
 • az groeninge communiceert met digital signage naar patiënten, bezoekers en personeel

  az groeninge communiceert met digital signage naar patiënten, bezoekers en personeel

  In dit ziekenhuis staan kwaliteitsvolle zorg, innovatie en patiëntgerichtheid centraal. Diversiteit, transparantie, open communicatie, laagdrempeligheid en luisterbereidheid zijn daarbij cruciaal. Met meer dan 80 digitale schermen wordt de algemene communicatie via digital signage verzekerd naar patiënt, bezoeker en personeel.

  Ontdek deze referentie
 • Mooie digital signage case bij Gemeente Puurs-Sint-Amands

  Mooie digital signage case bij Gemeente Puurs-Sint-Amands

  Puurs-Sint-Amands is een prachtige gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. De gemeente ontstond door het samengaan van de gemeenten Puurs en Sint-Amands op 1 januari 2019. Met meer dan 30 displays beschikt de gemeente over een krachtig digital signage netwerk om informatie naar burgers (slim) te verspreiden. Van de bib, de brandweer, het gemeentehuis tot het cultureel centrum en de sportvelden ... digital signage verbindt deze gemeente.

  Ontdek deze referentie
 • Toerisme Vlaanderen zet in op digital signage

  Toerisme Vlaanderen zet in op digital signage

  Het hoofdkwartier op de Grote Markt te Brussel vertrouwt op onze digital signage software om het personeel op de hoogte te houden van alles wat er leeft binnen deze mooie organisatie.

  Ontdek deze referentie
 • INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  Twee vestigingen van INNO in Brussel klaar maken voor scherm communicatie via digital signage... De winkels werden met indoor LED schermen uitgerust en voorzien van creative content zodat de digitale schermen schitteren met Centoview als CMS.

  Ontdek deze referentie
 • Referenties in digital signage

  Op zoek naar digitale schermen of digital signage software? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande digital signage klanten betekenen. We hebben expertise in zowel software als hardware. Van digital signage CMS tot grote LED wall ... wij gidsen je vrijblijvend door alle oplossingen.

  Ontdek al onze referenties

Heb je digital signage vragen? Op zoek naar frisse content of interactieve ervaringen?

We hebben aantrekkelijke prijzen omdat we onze eigen digital signage software ontwikkelen. Ook de plaatsing van beeldschermen nemen wij volledig voor onze rekening.

Lees meer over digital signage