Vraag hier je digital signage demo aan. Dit kan zowel live als online doorgaan.

Lees meer
Inauguration of the VISIT FLANDERS Visitor Information Centre Brussels May 8 2014 61

Toerisme Vlaanderen zet in op digital signage

Het hoofdkwartier op de Grote Markt te Brussel vertrouwt op onze digital signage software om het personeel op de hoogte te houden van alles wat er leeft binnen deze mooie organisatie.

Voorbeeldfunctie als overheidsinstelling

Als voorvechter van transparantie en openheid stelt een overheidsinstelling met communicatieplatforms zoals digital signage een voorbeeld. Toerisme Vlaanderen bevordert de transparantie door actuele informatie, beleidsupdates en aankondigingen op een toegankelijke manier met haar werknemers te delen. Als aanjager van technologische vooruitgang laat deze overheidsinstelling met digital signage zien dat ze op de hoogte is van moderne technologieën en deze effectief benut.

Een gezonde mix aan informatie op de schermen

Het tonen van zowel interne (HR, facility,...) als externe (events, campagnes, goede doelen,...) informatie draagt bij aan het opbouwen van het imago en het cultiveren van de bedrijfscultuur. Het weerspiegelt dat Toerisme Vlaanderen betrokkenheid toont voor zowel interne ontwikkelingen als externe core activiteiten.

Corporate apps op maat bewaken de huisstijl

Consistente branding is van cruciaal belang voor het opbouwen van merkherkenning. Dankzij op maat gemaakte templates, bewaakt Toerisme Vlaanderen haar visuele identiteit, inclusief kleuren, logo's en lettertypen op de displays. Je kan niet zo maar afwijken van bepaalde opmaakinstellingen zoals de plaats van het logo, witruimte tussen alinea's enz. Je kan dit als een beperking zien, marketeers beschouwen dit eerder als een garantie tot het correct uitvoeren van de huisstijlregels. Hierdoor kan je ook makkelijk meerdere users/beheerders in het systeem op een veilige manier laten samenwerken. En aangezien de structuur van de content al is vastgesteld in de template, kunnen updates en wijzigingen sneller worden doorgevoerd. Dit is vooral handig bij urgente mededelingen of het adhoc aanpassen van informatie.

Digitale spreekbuis voor HR met aantrekkelijke content

Digital signage wordt bij Toerisme Vlaanderen door HR gebruikt als een snelle en efficiënte communicatiemethode om direct belangrijke informatie met medewerkers te delen. Het omvat aankondigingen, HR-updates en het tonen van vacatures, waardoor het een sterk medium wordt voor het verspreiden van relevante informatie binnen Toerisme Vlaanderen.

Visuele stimuli en dynamische content

Een van de voordelen van digitale schermen is de mogelijkheid om informatie op een veelzijdige en interactieve manier te presenteren. Het is niet langer voldoende om droge tekstuele communicatie te gebruiken; medewerkers worden aangetrokken door visuele stimuli en dynamische content die de aandacht vasthoudt. Dat hadden ze meteen door bij Toerisme Vlaanderen. De in-house content die ze maken barst dan ook van de creatieve ideeën en prachtige media.

Laat je zien als organisatie, ook naar je personeel toe

HR-professionals begrijpen dat de kracht van visueel aantrekkelijke content verder gaat dan alleen esthetiek. Het heeft een directe invloed op de betrokkenheid. Een aantrekkelijke lay-out, gecombineerd met pakkende afbeeldingen en heldere teksten, maakt ook hier complexe informatie gemakkelijker verteerbaar voor medewerkers.

Een slimme en strategische benadering om interne communicatie te voeren

Het informeren van medewerkers via digitale schermen op de werkvloer is een slimme en strategische benadering om interne communicatie te voeren. De dynamische aard van digitale schermen biedt een platform voor het snel en impactvol delen van belangrijke informatie. Het bevordert een consistente branding, verhoogt de betrokkenheid van medewerkers, en draagt bij aan een transparante cultuur. Bovendien zorgen op maat gemaakte templates voor een professionele uitstraling en efficiëntie in contentcreatie. Door gebruik te maken van displays wordt niet alleen de snelheid van informatiedeling vergroot, maar wordt ook een veelzijdig en flexibel communicatiekanaal gecreëerd dat de werkomgeving verrijkt en de impact van boodschappen versterkt.

Andere overheidsreferenties

 • ISS rekent op digital signage in zijn restaurants en HQ

  ISS rekent op digital signage in zijn restaurants en HQ

  Bedrijven laten focussen op hun kernactiviteit door facility services over te nemen. Dat is wat ISS succesvol doet met een uitgebreid aanbod services aan schoonmaak, onderhoud, catering, onthaal etc. Wereldwijd rekent ISS op 350.000 medewerkers. Hier in België zitten ze inmiddels aan 9.000 medewerkers. Met een netwerk van meer dan 100 schermen worden bezoekers en personeel bij eindklanten geïnformeerd via digital signage.

  Ontdek deze referentie
 • az groeninge communiceert met digital signage naar patiënten, bezoekers en personeel

  az groeninge communiceert met digital signage naar patiënten, bezoekers en personeel

  In dit ziekenhuis staan kwaliteitsvolle zorg, innovatie en patiëntgerichtheid centraal. Diversiteit, transparantie, open communicatie, laagdrempeligheid en luisterbereidheid zijn daarbij cruciaal. Met meer dan 80 digitale schermen wordt de algemene communicatie via digital signage verzekerd naar patiënt, bezoeker en personeel.

  Ontdek deze referentie
 • Mooie digital signage case bij Gemeente Puurs-Sint-Amands

  Mooie digital signage case bij Gemeente Puurs-Sint-Amands

  Puurs-Sint-Amands is een prachtige gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. De gemeente ontstond door het samengaan van de gemeenten Puurs en Sint-Amands op 1 januari 2019. Met meer dan 30 displays beschikt de gemeente over een krachtig digital signage netwerk om informatie naar burgers (slim) te verspreiden. Van de bib, de brandweer, het gemeentehuis tot het cultureel centrum en de sportvelden ... digital signage verbindt deze gemeente.

  Ontdek deze referentie
 • Meer dan 165 digital signage schermen bij Q8 en Panos

  Meer dan 165 digital signage schermen bij Q8 en Panos

  Brandstofprijzen / Winkelaanbiedingen / Voertuigonderhoud / Loyalty-programma's / Reis gerelateerde informatie / Veiligheid en andere instructies. Q8 heeft een uitgebreid digital signage netwerk met bemande en onbemande tankstations. Met meer dan 500 Belgische Q8 en Q8 easy-stations is er altijd wel eentje bij jou in de buurt.

  Ontdek deze referentie
 • INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  Twee vestigingen van INNO in Brussel klaar maken voor scherm communicatie via digital signage... De winkels werden met indoor LED schermen uitgerust en voorzien van creative content zodat de digitale schermen schitteren met Centoview als CMS.

  Ontdek deze referentie
 • Referenties in digital signage

  Op zoek naar digitale schermen of digital signage software? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande digital signage klanten betekenen. We hebben expertise in zowel software als hardware. Van digital signage CMS tot grote LED wall ... wij gidsen je vrijblijvend door alle oplossingen.

  Ontdek al onze referenties

Heb je digital signage vragen? Op zoek naar frisse content of interactieve ervaringen?

We hebben aantrekkelijke prijzen omdat we onze eigen digital signage software ontwikkelen. Ook de plaatsing van beeldschermen nemen wij volledig voor onze rekening.

Lees meer over digital signage