Hybride werken

Laat werknemers beter samenwerken op kantoor, thuis en daarbuiten. Stel ze in staat om online te communiceren en samen te werken, ongeacht waar ze zich bevinden.

Videoconferencing en veel meer

De focus van hedendaagse kantoren is nog steeds volop in verandering en hinkt op een aantal gedachtegangen. Waar ooit in-person samenwerking centraal stond, domineert nu video & unified communicatie. De blauwdruk van een modern kantoor is flink veranderd door de gebeurtenissen van de voorbije jaren. Of het nu gaat om het hosten van conferenties in een boardroom, het faciliteren van gesprekken op meerdere locaties of kort overleggen in een huddleroom … elke organisatie maakt een oefening en hakt knopen door om zich te wapenen voor de toekomst. Digitopia staat je bij en biedt maatwerk oplossingen voor jouw situatie en organisatie.

Room- en deskbooking zit in de lift

Naast videocommunicatie zien we ook een stijgende vraag naar room- en deskbooking oplossingen. Vaak wordt dit nog aangevuld met een digitale receptie. Om deze cirkel volledig rond te maken brengen we deze vorm van samenwerken ook inzichtelijk op onze digitale signage schermen. Ben je op zoek naar een logische en doordachte oplossing die alles centraal oplost? Neem vrijblijvend contact op.

Plan je bezoek aan het Experience Center

Hybride werken
Kies een solide vergaderzaal

Kies een solide vergaderzaal

Klassieke vergaderingen, draadloze presentaties, brainstorms en conference calls … is je organisatie zoekende naar eenvoudige en betaalbare oplossingen waarbij de technologie werkt voor de gebruiker in plaats van andersom?

Lees meer
Baas over je werkplek

Baas over je werkplek

Digitopia biedt slimme technologie die werkplekbeheer in het hybride kantoor onderbrengt. Via diverse wegen (app, Outlook plugin, touch kiosk, QR code, …) bieden we je alle comfort bij het zoeken en vastleggen van je vergaderzaal en werkplek.

Lees meer
Gratis workspace check-up

Gratis workspace check-up

Verlies je tijd met het opstarten van je videocall op kantoor? Zijn audio & video wel overtuigend genoeg in al je verdagerzalen? Benut je de vierkante meters van je kantoor optimaal? Maak gebruik van een kosteloos plaatsbezoek door een expert.

Lees meer
 • Lokale politie Regio Turnhout werkt slim samen

  Lokale politie Regio Turnhout werkt slim samen

  De politiezone heeft zijn workplace volledig geupgrade naar de nieuwe Microsoft Teams Room standaarden en wapent zich voor de toekomst. “Ons DNA zijn onze medewerkers. Op mensenmaat is onze maatstaf.” Bij de lokale politie Regio Turnhout kom je terecht in een veilige werkomgeving waar je authentiek kan en mag zijn.

  Ontdek deze referentie
 • Van digital signage leverancier tot AV integrator bij ibis Gent

  Van digital signage leverancier tot AV integrator bij ibis Gent

  Deze ibis vestiging biedt enkele vergaderruimtes voor allerlei types van bijeenkomsten. Ook voor kort en vluchtig overleg zijn er enkele huddlespaces aanwezig waar je informeel kan overleggen.

  Ontdek deze referentie
 • Hybride vergaderen voor overheden

  Hybride vergaderen voor overheden

  We werden ingeschakeld om hybride samenwerktools te integreren bij de Vlaamse Overheid. Het betreft verschillende vergaderzalen die een stabiele verbinding moeten garanderen met thuiswerkers en externen.

  Ontdek deze referentie
 • Hybride werken bij Subaru Belux

  Hybride werken bij Subaru Belux

  Een doeltreffende strategie voor hybride werken opent de deur naar vele mogelijkheden: tevreden medewerkers, aantrekkelijke werkplekken en een dynamischere organisatie die klaar staat om te groeien. Zo’n transformatie brengt ook stevige challenges met zich mee.

  Ontdek deze referentie
 • Referenties in digital signage en AV

  Digitale schermen met digital signage of een audiovisuele installatie nodig? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande klanten betekenen.

  Ontdek al onze referenties

Heb je digital signage of audiovisuele uitdagingen?

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Lees meer