Volg gratis inspiratiesessies bij Digitopia op 22 juni - Meld je vrijblijvend aan

Lees meer

Hybride werken

Laat werknemers beter samenwerken op kantoor, thuis en daarbuiten. Stel ze in staat om online te communiceren en samen te werken, ongeacht waar ze zich bevinden.

Videoconferencing en veel meer

De focus van hedendaagse kantoren is nog steeds volop in verandering en hinkt op een aantal gedachtegangen. Waar ooit in-person samenwerking centraal stond, domineert nu video & unified communicatie. De blauwdruk van een modern kantoor is flink veranderd door de gebeurtenissen van de voorbije jaren. Of het nu gaat om het hosten van conferenties in een boardroom, het faciliteren van gesprekken op meerdere locaties of kort overleggen in een huddleroom … elke organisatie maakt een oefening en hakt knopen door om zich te wapenen voor de toekomst. Digitopia staat je bij en biedt maatwerk oplossingen voor jouw situatie en organisatie.

Room- en deskbooking zit in de lift

Naast videocommunicatie zien we ook een stijgende vraag naar room- en deskbooking oplossingen. Vaak wordt dit nog aangevuld met een digitale receptie. Om deze cirkel volledig rond te maken brengen we deze vorm van samenwerken ook inzichtelijk op onze digitale signage schermen. Ben je op zoek naar een logische en doordachte oplossing die alles centraal oplost? Neem vrijblijvend contact op.

Plan je bezoek aan het Experience Center

Hybride werken
Kies een solide vergaderzaal

Kies een solide vergaderzaal

Klassieke vergaderingen, draadloze presentaties, brainstorms en conference calls … is je organisatie zoekende naar eenvoudige en betaalbare oplossingen waarbij de technologie werkt voor de gebruiker in plaats van andersom?

Lees meer
Baas over je werkplek

Baas over je werkplek

Digitopia biedt slimme technologie die werkplekbeheer in het hybride kantoor onderbrengt. Via diverse wegen (app, Outlook plugin, touch kiosk, QR code, …) bieden we je alle comfort bij het zoeken en vastleggen van je vergaderzaal en werkplek.

Lees meer
Gratis workspace check-up

Gratis workspace check-up

Verlies je tijd met het opstarten van je videocall op kantoor? Zijn audio & video wel overtuigend genoeg in al je verdagerzalen? Benut je de vierkante meters van je kantoor optimaal? Maak gebruik van een kosteloos plaatsbezoek door een expert.

Lees meer

Inspiratiesessies bij Digitopia op 22 juni

Ontdek hier de sessies die we geven!

Lees meer