Jbc store

Kledingketen JBC zet in op scherm communicatie met digital signage en interactiviteit

JBC had een vijfjarenplan voor de renovatie van alle winkels. Een van de sleutelelementen was de customer journey in de winkel verbeteren met scherm communicatie of digital signage.

JBC is een toonaangevende Belgische kledingketen met mode voor het hele gezin. De naam van de winkelketen wordt gevormd door de initialen van de oprichter, oud-wielrenner Jean-Baptiste Claes. Hij startte in 1975 de eerste winkel in het Limburgse Schulen.

Volledige controle over de scherm communicatie dankzij Centoview digital signage

Het volledige digital signage concept wordt beheerd door onze software Centoview, waardoor men algemene, gesegmenteerde en lokale inhoud op de schermen kan weergeven. Het hoofdkantoor van JBC heeft ook de mogelijkheid om alle ins & outs van de scherm communicatie in realtime te volgen. Denk maar aan hardware, software, opslag, content, planning, gebruikersbeheer, updates …

Customer centric aanpak via scherm communicatie

JBC wou familie belevingswinkels neerzetten en de jongste klanten er bij betrekken. Niet door klassieke scherm communicatie maar door een verhaal te vertellen op een interactieve manier en rijke manier. Digitopia heeft alle digitale toepassingen geïntegreerd in de winkels. Doordat alles in ons ecosysteem Centoview CMS zit kunnen we makkelijk de scherm communicatie monitoren en uitbreiden wanneer noodzakelijk.

retail en klerenwinkel met kassa en digitaal scherm om mensen te informeren, we zien duidelijk scherm communicatie renderen
Gamification met digital signage op een digitaal scherm, doorgedreven scherm communicatie waar ook kinderen iets aan hebben.
 • Sedona maakt zelf digital signage content met hoge ROI

  Sedona maakt zelf digital signage content met hoge ROI

  Sedona is een gevestigde modewaarde in de Antwerpse binnenstad. Met een uitstekende ligging gaat het deze winkel dan ook voor de wind. De klant ging er lang van uit dat scherm communicatie iets was voor de happy few of enkel haalbaar is voor de grote winkelwarenhuizen.

  Ontdek deze referentie
 • INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  Twee vestigingen van INNO in Brussel klaar maken voor scherm communicatie via digital signage... De winkels werden met indoor LED schermen uitgerust en voorzien van creative content zodat de digitale schermen schitteren met Centoview als CMS.

  Ontdek deze referentie
 • Belfius: digital signage in alle kantoren

  Belfius: digital signage in alle kantoren

  Al jaren werken de kantoren naar tevredenheid met onze CMS. Het digital signage netwerk van Belfius brengt vandaag een attractieve mix van beeldtypes en engaging content. Door de jaren hebben we extra high brightness schermen geplaatst aan de strategische etalages of straatzijdes.

  Ontdek deze referentie
 • DPG Media gebruikt digital signage en kiest voor content consultancy

  DPG Media gebruikt digital signage en kiest voor content consultancy

  Aanvankelijk was het de bedoeling om bestaande broadcast content te hergebruiken, maar dat bleek niet te werken. Vervolgens werd Digitopia ingeschakeld om te adviseren over content. Ondertussen heeft DPG Media meer dan 150 signage licenties in gebruik.

  Ontdek deze referentie
 • Beaulieu gebruikt digitale displays met interactief concept op beurzen

  Beaulieu gebruikt digitale displays met interactief concept op beurzen

  Volledig op maat gemaakte oplossingen op basis van RFID-technologie. Van ontwikkeling tot meubilair, Digitopia ontzorgt volledig. De digital signage displays van alle sites in de wereld worden centraal beheerd vanuit België.

  Ontdek deze referentie
 • Referenties in digital signage en AV

  Digitale schermen met digital signage of een audiovisuele installatie nodig? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande klanten betekenen.

  Ontdek al onze referenties

Heb je digital signage of audiovisuele uitdadingen?

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Lees meer