Vraag hier je digital signage demo aan. Dit kan zowel live als online doorgaan.

Lees meer
Bierliefhebber deze belgische app is het netflix voor bier

Beerhive rekent op onze interactieve kiosken in de shops

Bij het zien van de toepassing zijn we creatief gaan nadenken: hoe kunnen we het verpakken, vermarkten en onderhouden. We gingen van een ruwe diamant naar een kant-en-klare oplossing met alles erop en eraan

Beerhive is van nature een mobiele applicatie voor bierliefhebbers. U kunt bepaalde bieren ontdekken aan de hand van 160 verschillende smaakparameters en proefnotities van collega's. In het verlengde van de mobiele app vind je op de kiosk een centrale database die de beschikbare bieren per locatie laat zien. In de pril & tik shops vind je deze interactieve kiosk terug.

Interactieve kiosk

Met zijn compacte maar toch opvallende formaat is de Beerhive kiosk zeer eenvoudig in te zetten op elke locatie waar men meer wil weten over bier; drankgelegenheden, restaurants, beurzen etc. De kiosk biedt klanten niet alleen een leuke, interactieve beleving om alles te ontdekken wat ze willen weten over een bepaald bier, het geeft sales ook inzicht in waar hun klanten naar op zoek zijn, zodat ze daarop kunnen anticiperen.

Er is ook een gebied op het scherm waar commerciële/informatieve berichten worden weergegeven; en deze kunnen al dan niet gesponsord worden, of in overleg met partners worden uitgezonden.

Maar waarom Digitopia?

Bij het zien van de toepassing zijn we creatief gaan nadenken: hoe kunnen we het verpakken, vermarkten en onderhouden. We gingen van een ruwe diamant naar een kant-en-klare oplossing met alles erop en eraan. De belangrijkste boodschap die naar buiten kwam was dat alleen “een scherm” met “een applicatie” niet voldoende is om tot een succesvol werkresultaat te komen. Met zo’n uitgangspunt kom je al snel bij ons terecht.

 • BMW kiest voor interactiviteit en digital signage van Digitopia

  BMW kiest voor interactiviteit en digital signage van Digitopia

  BMW-Group België-Luxemburg zet vol in op digital signage om zijn digitale schermen aan te sturen. Beeldscherm communicatie maakt het verschil, zeker met interactie erbij.

  Ontdek deze referentie
 • Beaulieu gebruikt digitale displays met interactief concept op beurzen

  Beaulieu gebruikt digitale displays met interactief concept op beurzen

  Volledig op maat gemaakte oplossingen op basis van RFID-technologie. Van ontwikkeling tot meubilair, Digitopia ontzorgt volledig. De digital signage displays van alle sites in de wereld worden centraal beheerd vanuit België.

  Ontdek deze referentie
 • Nespresso: laat zich ondersteunen door onze robots

  Nespresso: laat zich ondersteunen door onze robots

  Wil je meer werk maken van de klantbeleving in je winkel? Zorg dan dat iemand anders de meest gestelde vragen in je winkel beantwoordt. Een robot bijvoorbeeld, zoals Temi.

  Ontdek deze referentie
 • Interactief winkelconcept met lades bij Floorify - Nieuwe benadering in retail

  Interactief winkelconcept met lades bij Floorify - Nieuwe benadering in retail

  Floorify rigide vinyl vloeren combineren het beste van twee werelden: de warme uitstraling van natuurlijke materialen met een absoluut gebruiksgemak. Floorify is op en top Belgisch design, lees hier meer over de technologie de we er hebben neergezet.

  Ontdek deze referentie
 • Bestemming X: digitale schermen en unieke content visuals

  Bestemming X: digitale schermen en unieke content visuals

  We zijn zeer dankbaar dat we onze creativiteit kwijt kunnen in dit prestigieuze project. Het benadrukt nog maar eens de polyvalentie van digital signage.

  Ontdek deze referentie
 • Referenties in digital signage

  Op zoek naar digitale schermen of digital signage software? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande digital signage klanten betekenen. We hebben expertise in zowel software als hardware. Van digital signage CMS tot grote LED wall ... wij gidsen je vrijblijvend door alle oplossingen.

  Ontdek al onze referenties

Heb je digital signage vragen? Op zoek naar frisse content of interactieve ervaringen?

We hebben aantrekkelijke prijzen omdat we onze eigen digital signage software ontwikkelen. Ook de plaatsing van beeldschermen nemen wij volledig voor onze rekening.

Lees meer over digital signage