Vraag hier je digital signage demo aan. Dit kan zowel live als online doorgaan.

Lees meer
Foodmaker qsr digital signage digitopia

Digital signage voor food en restaurants - Betere ROI met digitale schermen (QSR)

Digital signage speelt een belangrijke rol in de ondersteuning van Quick Service Restaurants (QSR). Het draagt bij aan operationele efficiëntie, marketing campagnes en je bedrijfsimago in general.

Bestelmenu's met prijsweergave

Digital signage wordt gebruikt voor het weergeven van menu-items, prijzen en speciale aanbiedingen. Deze dynamische tabellen kunnen snel worden bijgewerkt en aangepast aan veranderingen in het menu, seizoensgebonden promoties en actuele prijzen. Dit helpt klanten bij het nemen van beslissingen en vermindert de wachttijd bij de kassa.

Upselling en cross-selling:

Door de visuele aantrekkelijkheid en aangepaste inhoud kunnen digital signage displays klanten verleiden tot het bestellen van extra items of upgrades, wat de omzet per klant verhoogt. Zoals het tonen van aanvullende producten die goed passen bij wat de klant reeds heeft besteld.

QSR of digital signage ruimte met verschillende digitale schermen
QSR en digital signage toog met eten en saladebar, het scherm is interactief om keuzes te maken.

Wachtrijmanagement

Digital signage wordt ingezet om wachttijden te verminderen door klanten te informeren over hun plaats in de rij en geschatte wachttijden. Dit verhoogt de tevredenheid van klanten en helpt bij het optimaliseren van de wachtrijervaring.

Voedselbereiding, nutriscores en allergenen

Sommige QSR's gebruiken digital signage om klanten te laten zien hoe hun bestellingen worden bereid. Dit biedt transparantie en kan tevens de verwachtingen van klanten met betrekking tot wachttijden beïnvloeden. Het delen van de samenstelling van de maaltijden op de schermen doet ook de overhead dalen op je personeel.

Loyaliteitsprogramma's

Digital signage kan klanten informeren over loyaliteitsprogramma's, kortingsaanbiedingen en beloningen voor herhaalde bezoeken. Dit kan de klantretentie versterken en herhaaldelijke aankopen aanmoedigen.

Entertainment en merkbeleving

Naast functionele informatie kunnen digital signage displays entertainment bieden aan klanten terwijl ze wachten, zoals video's, nieuwsfeeds of interactieve games. Dit draagt bij aan de positieve merkbeleving.

QSR of digital signage ruimte met verschillende digitale schermen in een videowall, je ziet menuborden met prijzen.
Bedrijfsrestaurant met twee digitale schermen en content over eten, menu en food prijzen.

Wayfinding

Naast onze aangehaalde commerciële thema's bieden digitale schermen ook meerwaarde in het begeleiden van klanten of werknemers. Vaak hebben we te maken met een zeer diep assortiment met bijhorende (verschillende) keukens. Eenvoudige pijlen of andere indicatoren helpen je personeel ook in het verstrekken van de nodige informatie.

Snelle updates en consistentie

QSR's kunnen snel en eenvoudig updates doorvoeren waardoor ze in staat zijn om onmiddellijk te reageren op veranderingen in het menu, voorraadniveaus of andere data (buitentemperatuur?). Dit helpt bij het handhaven van consistente informatieverspreiding.

Ben je zoekende naar zo’n oplossingen? Laat het ons weten, we kunnen heel veel zaken demonstreren en beschikken over een pak typische QSR referenties uit de Benelux.

Heb je digital signage vragen? Op zoek naar frisse content of interactieve ervaringen?

We hebben aantrekkelijke prijzen omdat we onze eigen digital signage software ontwikkelen. Ook de plaatsing van beeldschermen nemen wij volledig voor onze rekening.

Lees meer over digital signage