Volg gratis inspiratiesessies bij Digitopia op 22 juni - Meld je vrijblijvend aan

Lees meer
Foodmaker

Foodmaker communiceert met digitale schermen

Foodmaker zorgt voor ultraverse maaltijden, met veel groenten van Belgische biovelden. Wij zorgen ervoor dat de communicatie in alle winkelpunten op wieltjes loopt.

Foodmaker is een eigentijdse cateraar die ultra verse afhaalmaaltijden maakt met ingrediënten die zoveel mogelijk van eigen biologische velden komen. Aanvankelijk werd het aanbod enkel aangeboden via externe verkoopkanalen zoals Delhaize.

Een pak locaties waaronder Sportoase

In 2018 bouwde Foodmaker eigen verkooppunten uit die 100% in het teken stonden van de beleving van gezonde, biologische voeding en duurzaamheid. Momenteel worden klanten geïnformeerd en verleid op tientallen schermen (etalage en kassa) op 8 locaties verspreid over Antwerpen, Brussel, Utrecht en Parijs. Daarnaast zijn ook de Sportoase zwembaden uitgerust met onze schermen en software CMS om de dagelijkse communicatie en menu's te verzorgen. Maak jij dit jaar ook goede voornemens? Gezond kan zeker lekker zijn, dat bewijst deze klant met gemak.

 • INNO tilt winkelervaring met indoor LED naar hoger niveau

  INNO tilt winkelervaring met indoor LED naar hoger niveau

  Digitopia werd geselecteerd om twee vestigingen van INNO in Brussel klaar te maken voor de toekomst, waaronder de flagship stores in de Nieuwstraat en Louisa.

  Ontdek deze referentie
 • Belfius: digital signage in alle kantoren

  Belfius: digital signage in alle kantoren

  Al jaren werken de kantoren naar tevredenheid met onze CMS. Het digital signage netwerk van Belfius brengt vandaag een attractieve mix van beeldtypes en engaging content. Door de jaren hebben we extra high brightness schermen geplaatst aan de strategische etalages of straatzijdes.

  Ontdek deze referentie
 • DPG Media kiest voor content consultancy

  DPG Media kiest voor content consultancy

  Aanvankelijk was het de bedoeling om bestaande broadcast content te hergebruiken, maar dat bleek niet te werken. Vervolgens werd Digitopia ingeschakeld om te adviseren over content. Ondertussen heeft DPG Media meer dan 150 signage licenties in gebruik.

  Ontdek deze referentie
 • Beaulieu gebruikt ons interactief concept op beurzen

  Beaulieu gebruikt ons interactief concept op beurzen

  Volledig op maat gemaakte oplossingen op basis van RFID-technologie. Van ontwikkeling tot meubilair, Digitopia ontzorgt volledig. De digital signage displays van alle sites in de wereld worden centraal beheerd vanuit België.

  Ontdek deze referentie
 • Kledingketen JBC zet in op signage en interactiviteit

  Kledingketen JBC zet in op signage en interactiviteit

  Een aantal jaren geleden werkte JBC een vijfjarenplan uit voor de renovatie van al zijn winkels. Een van de sleutelelementen van dit project was de customer journey in de winkel verbeteren.

  Ontdek deze referentie

Inspiratiesessies bij Digitopia op 22 juni

Ontdek hier de sessies die we geven!

Lees meer