Foodmaker

Foodmaker doet aan scherm communicatie met digitale schermen

Foodmaker zorgt voor ultraverse maaltijden, met veel groenten van Belgische biovelden. Wij zorgen ervoor dat de communicatie in alle winkelpunten op wieltjes loopt.

Foodmaker is een eigentijdse cateraar die ultra verse afhaalmaaltijden maakt met ingrediënten die zoveel mogelijk van eigen biologische velden komen. Aanvankelijk werd het aanbod enkel aangeboden via externe verkoopkanalen zoals Delhaize. Men was op zoek naar oplossing om de scherm communicatie in goede banen te leiden. Zo kwamen ze uit bij ons CMS systemeen om digitale beeldschermen aan te sturen en te voeden met lekkere content.

Een pak locaties waaronder Sportoase voorzien van prachtige scherm communicatie

In 2018 bouwde Foodmaker eigen verkooppunten uit die 100% in het teken stonden van de beleving van gezonde, biologische voeding en duurzaamheid. Momenteel worden klanten geïnformeerd en verleid op tientallen schermen (etalage en kassa) op 8 locaties verspreid over Antwerpen, Brussel, Utrecht en Parijs. Daarnaast zijn ook de Sportoase zwembaden uitgerust met onze schermen en software CMS om de dagelijkse scherm communicatie en menu's te verzorgen. Maak jij dit jaar ook goede voornemens? Gezond kan zeker lekker zijn, dat bewijst deze klant met gemak.

 • INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  Twee vestigingen van INNO in Brussel klaar maken voor scherm communicatie via digital signage... De winkels werden met indoor LED schermen uitgerust en voorzien van creative content zodat de digitale schermen schitteren met Centoview als CMS.

  Ontdek deze referentie
 • KBC rekent op Centoview en onze digital signage expertise

  KBC rekent op Centoview en onze digital signage expertise

  Al jaren werken de kantoren naar tevredenheid met Centoview. Het digital signage netwerk van KBC brengt een attractieve mix van beeldtypes en engaging content.

  Ontdek deze referentie
 • BMW kiest voor interactiviteit en digital signage van Digitopia

  BMW kiest voor interactiviteit en digital signage van Digitopia

  BMW-Group België-Luxemburg zet vol in op digital signage om zijn digitale schermen aan te sturen. Beeldscherm communicatie maakt het verschil, zeker met interactie erbij.

  Ontdek deze referentie
 • Sedona maakt zelf digital signage content met hoge ROI

  Sedona maakt zelf digital signage content met hoge ROI

  Sedona is een gevestigde modewaarde in de Antwerpse binnenstad. Met een uitstekende ligging gaat het deze winkel dan ook voor de wind. De klant ging er lang van uit dat scherm communicatie iets was voor de happy few of enkel haalbaar is voor de grote winkelwarenhuizen.

  Ontdek deze referentie
 • Belfius: digital signage in alle kantoren

  Belfius: digital signage in alle kantoren

  Al jaren werken de kantoren naar tevredenheid met onze CMS. Het digital signage netwerk van Belfius brengt vandaag een attractieve mix van beeldtypes en engaging content. Door de jaren hebben we extra high brightness schermen geplaatst aan de strategische etalages of straatzijdes.

  Ontdek deze referentie
 • Referenties in digital signage en AV

  Digitale schermen met digital signage of een audiovisuele installatie nodig? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande klanten betekenen.

  Ontdek al onze referenties

Heb je digital signage of audiovisuele uitdagingen?

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Lees meer