Lunch garden

Lunch Garden: digital signage en lekkere content voor alle restaurants

Met behulp van klantbeleving en de juiste contentstrategie worden klanten ondersteund bij het maken van hun keuze, en zijn ze ook overtuigd om terug te komen. Digital signage doet eten!

Lunch Garden is een Belgische zelfbedieningsrestaurantketen. De keten heeft meer dan 60 vestigingen door het hele land en pioniert al meer dan tien jaar op het gebied van (digitale) winkelervaring voor klanten. Digitale informatieborden of digital signage zijn daar een essentieel onderdeel van. Via de AIDA-methode krijgen klanten op de meest cruciale touchpoints in het restaurant (entree, totem, zelfbediening en restaurant) informatie die wordt omgezet naar de juiste menukeuze. Met behulp van klantbeleving en de juiste contentstrategie worden klanten ondersteund bij het maken van hun keuze, en zijn ze ook overtuigd om terug te komen.

Slim Content Management Systeem

Met deze digitale schermen zet Lunch Garden vol in op innovatie, verjonging en belevingsoptimalisatie. Digitalisering van content is daarbij een belangrijke stap. Onder het motto: “To see it is to want it” wordt extra aandacht besteed aan het omzetten van statische posters naar smakelijke videobeelden van de verschillende gerechten.

Creativiteit

De hoeveelheid informatie waarmee we elke dag geconfronteerd worden blijft toenemen. Het wordt belangrijker en uitdagender dan ooit om door deze overload aan prikkels toch de aandacht weten te trekken. Precies dat is waar wij ook bij deze klant met onze creatieve studio het verschil maken. Digital signage moet creatief en leuk blijven om naar te kijken.

restaurant met digital signage waar de menuborden en QSR informatie op getoond worden

Met behulp van onze inhouse digital signage software Centoview kunnen we Lunch Garden een zeer toegankelijk Content Management Systeem bieden voor het stressloos bewerken van content, inclusief het vermijden van taalfouten. Hierdoor kunnen veel meer medewerkers van Lunch Garden content op de schermen plaatsen, zoals de aanbieding van de dag. Smakelijk!

 • INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  Twee vestigingen van INNO in Brussel klaar maken voor scherm communicatie via digital signage... De winkels werden met indoor LED schermen uitgerust en voorzien van creative content zodat de digitale schermen schitteren met Centoview als CMS.

  Ontdek deze referentie
 • KBC rekent op Centoview en onze digital signage expertise

  KBC rekent op Centoview en onze digital signage expertise

  Al jaren werken de kantoren naar tevredenheid met Centoview. Het digital signage netwerk van KBC brengt een attractieve mix van beeldtypes en engaging content.

  Ontdek deze referentie
 • BMW kiest voor interactiviteit en digital signage van Digitopia

  BMW kiest voor interactiviteit en digital signage van Digitopia

  BMW-Group België-Luxemburg zet vol in op digital signage om zijn digitale schermen aan te sturen. Beeldscherm communicatie maakt het verschil, zeker met interactie erbij.

  Ontdek deze referentie
 • Sedona maakt zelf digital signage content met hoge ROI

  Sedona maakt zelf digital signage content met hoge ROI

  Sedona is een gevestigde modewaarde in de Antwerpse binnenstad. Met een uitstekende ligging gaat het deze winkel dan ook voor de wind. De klant ging er lang van uit dat scherm communicatie iets was voor de happy few of enkel haalbaar is voor de grote winkelwarenhuizen.

  Ontdek deze referentie
 • Belfius: digital signage in alle kantoren

  Belfius: digital signage in alle kantoren

  Al jaren werken de kantoren naar tevredenheid met onze CMS. Het digital signage netwerk van Belfius brengt vandaag een attractieve mix van beeldtypes en engaging content. Door de jaren hebben we extra high brightness schermen geplaatst aan de strategische etalages of straatzijdes.

  Ontdek deze referentie
 • Referenties in digital signage en AV

  Digitale schermen met digital signage of een audiovisuele installatie nodig? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande klanten betekenen.

  Ontdek al onze referenties

Heb je digital signage of audiovisuele uitdagingen?

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Lees meer