Vraag hier je digital signage demo aan. Dit kan zowel live als online doorgaan.

Lees meer
Lunch garden

Lunch Garden: digital signage en lekkere content voor alle restaurants

Met behulp van klantbeleving en de juiste contentstrategie worden klanten ondersteund bij het maken van hun keuze, en zijn ze ook overtuigd om terug te komen. Digital signage doet eten!

Lunch Garden is een Belgische zelfbedieningsrestaurantketen. De keten heeft meer dan 60 vestigingen door het hele land en pioniert al meer dan tien jaar op het gebied van (digitale) winkelervaring voor klanten. Digitale informatieborden of digital signage zijn daar een essentieel onderdeel van. Via de AIDA-methode krijgen klanten op de meest cruciale touchpoints in het restaurant (entree, totem, zelfbediening en restaurant) informatie die wordt omgezet naar de juiste menukeuze. Met behulp van klantbeleving en de juiste contentstrategie worden klanten ondersteund bij het maken van hun keuze, en zijn ze ook overtuigd om terug te komen.

Slim Content Management Systeem

Met deze digitale schermen zet Lunch Garden vol in op innovatie, verjonging en belevingsoptimalisatie. Digitalisering van content is daarbij een belangrijke stap. Onder het motto: “To see it is to want it” wordt extra aandacht besteed aan het omzetten van statische posters naar smakelijke videobeelden van de verschillende gerechten.

Creativiteit

De hoeveelheid informatie waarmee we elke dag geconfronteerd worden blijft toenemen. Het wordt belangrijker en uitdagender dan ooit om door deze overload aan prikkels toch de aandacht weten te trekken. Precies dat is waar wij ook bij deze klant met onze creatieve studio het verschil maken. Digital signage moet creatief en leuk blijven om naar te kijken.

restaurant met digital signage waar de menuborden en QSR informatie op getoond worden

Met behulp van onze inhouse digital signage software Centoview kunnen we Lunch Garden een zeer toegankelijk Content Management Systeem bieden voor het stressloos bewerken van content, inclusief het vermijden van taalfouten. Hierdoor kunnen veel meer medewerkers van Lunch Garden content op de schermen plaatsen, zoals de aanbieding van de dag. Smakelijk!

 • ISS rekent op digital signage in zijn restaurants en HQ

  ISS rekent op digital signage in zijn restaurants en HQ

  Bedrijven laten focussen op hun kernactiviteit door facility services over te nemen. Dat is wat ISS succesvol doet met een uitgebreid aanbod services aan schoonmaak, onderhoud, catering, onthaal etc. Wereldwijd rekent ISS op 350.000 medewerkers. Hier in België zitten ze inmiddels aan 9.000 medewerkers. Met een netwerk van meer dan 100 schermen worden bezoekers en personeel bij eindklanten geïnformeerd via digital signage.

  Ontdek deze referentie
 • az groeninge communiceert met digital signage naar patiënten, bezoekers en personeel

  az groeninge communiceert met digital signage naar patiënten, bezoekers en personeel

  In dit ziekenhuis staan kwaliteitsvolle zorg, innovatie en patiëntgerichtheid centraal. Diversiteit, transparantie, open communicatie, laagdrempeligheid en luisterbereidheid zijn daarbij cruciaal. Met meer dan 80 digitale schermen wordt de algemene communicatie via digital signage verzekerd naar patiënt, bezoeker en personeel.

  Ontdek deze referentie
 • Mooie digital signage case bij Gemeente Puurs-Sint-Amands

  Mooie digital signage case bij Gemeente Puurs-Sint-Amands

  Puurs-Sint-Amands is een prachtige gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. De gemeente ontstond door het samengaan van de gemeenten Puurs en Sint-Amands op 1 januari 2019. Met meer dan 30 displays beschikt de gemeente over een krachtig digital signage netwerk om informatie naar burgers (slim) te verspreiden. Van de bib, de brandweer, het gemeentehuis tot het cultureel centrum en de sportvelden ... digital signage verbindt deze gemeente.

  Ontdek deze referentie
 • Toerisme Vlaanderen zet in op digital signage

  Toerisme Vlaanderen zet in op digital signage

  Het hoofdkwartier op de Grote Markt te Brussel vertrouwt op onze digital signage software om het personeel op de hoogte te houden van alles wat er leeft binnen deze mooie organisatie.

  Ontdek deze referentie
 • Meer dan 165 digital signage schermen bij Q8 en Panos

  Meer dan 165 digital signage schermen bij Q8 en Panos

  Brandstofprijzen / Winkelaanbiedingen / Voertuigonderhoud / Loyalty-programma's / Reis gerelateerde informatie / Veiligheid en andere instructies. Q8 heeft een uitgebreid digital signage netwerk met bemande en onbemande tankstations. Met meer dan 500 Belgische Q8 en Q8 easy-stations is er altijd wel eentje bij jou in de buurt.

  Ontdek deze referentie
 • Referenties in digital signage

  Op zoek naar digitale schermen of digital signage software? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande digital signage klanten betekenen. We hebben expertise in zowel software als hardware. Van digital signage CMS tot grote LED wall ... wij gidsen je vrijblijvend door alle oplossingen.

  Ontdek al onze referenties

Heb je digital signage vragen? Op zoek naar frisse content of interactieve ervaringen?

We hebben aantrekkelijke prijzen omdat we onze eigen digital signage software ontwikkelen. Ook de plaatsing van beeldschermen nemen wij volledig voor onze rekening.

Lees meer over digital signage