Vraag hier je digital signage demo aan. Dit kan zowel live als online doorgaan.

Lees meer
IMG 1393

Hybride werken bij Subaru Belux

Een doeltreffende strategie voor hybride werken opent de deur naar vele mogelijkheden: tevreden medewerkers, aantrekkelijke werkplekken en een dynamischere organisatie die klaar staat om te groeien. Zo’n transformatie brengt ook stevige challenges met zich mee.

Een nieuw kantoor met een andere werkfilosofie

Er is nood aan een strategie en vlotte toegang tot de juiste tools en data. De betrokkenheid en samenwerking binnen het bedrijf moet je inzetten als accelerator van je nieuwe werkmodel. Vandaag zet Subaru deze grote stap. Er zijn nog maar weinig automerken met een authentiek karakter. Subaru is zo’n merk. Eigenzinnig voor de echte kenners en voor zij die zich durven te onderscheiden. Subaru laat zich leiden door drie belangrijke kernwaarden: Safety, Fun en Toughness.

Room- & deskbooking

Flexibiliteit, efficiëntie, gebruikersondersteuning en inzicht. Op deze pijlers rust onze smart office visie. De werkplek van de toekomst is een flexibel kantoor, waar slimme technologieën (software en hardware) worden toegepast om het comfort, de efficiëntie en de productiviteit van werknemers te verbeteren.

Built to last - Klaar voor vandaag en morgen

Onze kantooroplossingen van GoBright bieden inzichten, veiligheid en toegang tot relevante informatie. Dit maakt hybride werken mogelijk bij Subaru en men kan eenvoudig en flexibel inspelen op de actuele (en toekomstige) manieren van werken en samenwerken.

Vergaderen zonder frustraties

Over comfortabele en volledig uitgeruste vergaderzalen beschikken was belangrijker dan ooit voor Subaru. Een deel van de medewerkers is steeds op het bedrijf aanwezig, een ander deel werkt van thuis en externe partijen bellen regelmatig in. Tijdens al deze scenario’s was het voor Subaru van essentieel belang dat meetings steeds professioneel verlopen zonder tijdverlies. De handige doorpanels van ProDVX dragen hiervoor ook hun steentje bij.

Small – medium – large boardrooms

De meest compacte zalen werden uitgerust met Logitech Rallybar Mini systemen. Deze videobar heeft alles aan boord om audio en video in goede banen te leiden. De overige zalen beschikken over de flagship Rallybar kits met consoles op de tafel. Deze geven de Teams ‘join’ knoppen weer en bieden extra handige shortcuts voor bv. Teams FrontRow. In de tafel hebben we extra microfoons voorzien, dat is handig voor situaties waarbij de zaal nokvol zit en verschillende mensen aan het woord komen. Er is 1 zaal die we als XL beschouwen, de klant beschikt over twee zalen met een verschuifbare wand. Het GoBright boekingssysteem houdt hier ook rekening mee, deze twee aparte resources smelten dan letterlijk samen tot 1 geheel. Met als gevolg dat oa. de ledpanels aan de buitenkant perfect synchroon werken.

Digitale content met Centoview CMS

Subaru is gestart met een displaynetwerk bestaande uit 3 digitale beeldschermen. Deze werden geplaatst op strategische plaatsen in het nieuwe pand. Centoview brengt het verhaal van Subaru tot leven in de wandelgangen. Centoview levert de meest flexibele en eenvoudig te gebruiken digital signage oplossing op de markt vandaag. Er werd ook smart content ontwikkeld voor Subaru door onze design teams. De aansturing gebeurt via de SOC van LG, met webOS kan Centoview perfect uit de voeten. Deze professionele LG displays beschikken over een speciale coating waardoor er geen reflecties mogelijk zijn. Dit brengt een kleine meerkost met zich mee maar garandeert een uitstekende lichtopbrengst en kijkhoeken zonder de gekende nadelen van glossy displays.

Hoe maakten we het verschil bij Subaru?

We kijken altijd naar het volledige plaatje en niet enkel de vergaderzaal, de werkplek of het digital signage scherm. We bundelen onze expertise in al deze domeinen zodat je steeds de beste en breedste service ontvangt. Ook het koppelen van je bestaande systemen en workflows vinden we zeer belangrijk, onze ontwikkelaars staan je hiervoor steeds bij. We willen de eindklant bedanken voor het vertrouwen en de zeer aangename samenwerking, net zoals onze gemeenschappelijke IT-partner Dustin. Het is een plezier voor al onze afdelingen om op deze manier samen te werken.

 • Lokale politie Regio Turnhout werkt slim samen

  Lokale politie Regio Turnhout werkt slim samen

  De politiezone heeft zijn workplace volledig geupgrade naar de nieuwe Microsoft Teams Room standaarden en wapent zich voor de toekomst. “Ons DNA zijn onze medewerkers. Op mensenmaat is onze maatstaf.” Bij de lokale politie Regio Turnhout kom je terecht in een veilige werkomgeving waar je authentiek kan en mag zijn.

  Ontdek deze referentie
 • Van digital signage leverancier tot AV integrator bij ibis Gent

  Van digital signage leverancier tot AV integrator bij ibis Gent

  Deze ibis vestiging biedt enkele vergaderruimtes voor allerlei types van bijeenkomsten. Ook voor kort en vluchtig overleg zijn er enkele huddlespaces aanwezig waar je informeel kan overleggen.

  Ontdek deze referentie
 • Hybride vergaderen voor overheden

  Hybride vergaderen voor overheden

  We werden ingeschakeld om hybride samenwerktools te integreren bij de Vlaamse Overheid. Het betreft verschillende vergaderzalen die een stabiele verbinding moeten garanderen met thuiswerkers en externen.

  Ontdek deze referentie
 • Referenties in digital signage

  Op zoek naar digitale schermen of digital signage software? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande digital signage klanten betekenen. We hebben expertise in zowel software als hardware. Van digital signage CMS tot grote LED wall ... wij gidsen je vrijblijvend door alle oplossingen.

  Ontdek al onze referenties

Heb je digital signage vragen? Op zoek naar frisse content of interactieve ervaringen?

We hebben aantrekkelijke prijzen omdat we onze eigen digital signage software ontwikkelen. Ook de plaatsing van beeldschermen nemen wij volledig voor onze rekening.

Lees meer over digital signage