Vraag hier je digital signage demo aan. Dit kan zowel live als online doorgaan.

Lees meer
Ibis gent receptie digitaal scherm receptie

Van digital signage leverancier tot AV integrator bij ibis Gent

Deze ibis vestiging biedt enkele vergaderruimtes voor allerlei types van bijeenkomsten. Ook voor kort en vluchtig overleg zijn er enkele huddlespaces aanwezig waar je informeel kan overleggen.

Sterke Accor Group

Hotel ibis Gent Centrum Dampoort is de ideale locatie om je stedentrip in Gent te beginnen. Gent is beroemd vanwege het prachtige historische stadscentrum. Hotel ibis behoort tot de sterke Accor Group en is dus reeds lang een sterk gewaarde relatie van ons. Ontdek het smaakvolle en eigentijdse interieur tijdens je vergaderingen of brainstorm sessies! Er is tevens een deskundig evenemententeam aanwezig dat zorgt dat alles soepel verloopt zodat alle bijeenkomsten een succes worden.

Al jaren een belangrijke digital signage afnemer

In 2023 beheert Digitopia meer dan 250 digitale schermen van de Accor Group. De hospitality sector is dan ook zeer belangrijk voor ons. We hebben al heel wat ervaring en expertise op de teller. We zien hier vaak verwelkomings- en wayfinding content opduiken. Daarnaast spelen menu- en barinformatie ook een belangrijke rol in het upsel verhaal van hotels.

Eerste videobar gemaakt van gerecycled plastic

De plastic onderdelen in Rally Bar Huddle bevatten dus maximaal 42% gecertificeerd gerecycled plastic van afvalmateriaal. In de compakte zalen werd voor dit model gekozen. Een hotel ontvangt allerlei soorten gasten en dus ook mobiele devices. We moesten een systeem inzetten dat met alles en iedereen overweg kan. Het mag niet uitmaken of je werkt met Teams, Google, Webex of Zoom.

Get ready to huddle

De Rally Bar Huddle kan gebruikt worden in BYOD mode via een platform naar keuze op de laptop van de gebruiker, als volwaardig room systeem of in combinatie met een Windows room PC.

De ultieme samenwerkingservaring creëren

Draadloos presenteren en vergaderen met één klik op de knop? Dat is Barco Clickshare in een notendop. Het is nog steeds de meest dummy proof oplossing voor vergaderruimtes, iedereen kan er direct mee aan de slag. Voor een hotel zoals ibis was dit een zeer evidente keuze. Men wil een minimale overhead op IT wanneer gasten gebruik maken van de audiovisuele infrastructuur.

Een snelle start met Barco Clickshare

De ClickShare Conference is draadloos verbonden met de apparatuur in de vergaderruimtes bij ibis. In slechts enkele seconden zijn de hotelgasten aan het vergaderen met de aanwezige videobar, externe microfoons en zaalspeakers. De BOYD modus van Clickshare leidt net dat in goede banen.

Vergaderruimtes delen met verschillende types gasten en bedrijven

Uniformiteit vormt altijd een uitdaging voor omgevingen waar verschillende types van users rondlopen. Deel jij ook jouw vergaderruimte(s) met meerdere organisaties? Of werk je in een bedrijfstoren met veel gedeelde flexplekken? Dan heeft je vergaderruimte naar alle waarschijnlijkheid geen online shared agenda. Agenda's zijn doorgaans gescheiden en dat maakt ruimtes reserveren niet eenvoudiger. Vraag daarom naar onze oplossingen of lees hier verder. Bedankt voor het vertrouwen ibis Gent, we wensen jullie gasten veel vergaderplezier toe!

 • Lokale politie Regio Turnhout werkt slim samen

  Lokale politie Regio Turnhout werkt slim samen

  De politiezone heeft zijn workplace volledig geupgrade naar de nieuwe Microsoft Teams Room standaarden en wapent zich voor de toekomst. “Ons DNA zijn onze medewerkers. Op mensenmaat is onze maatstaf.” Bij de lokale politie Regio Turnhout kom je terecht in een veilige werkomgeving waar je authentiek kan en mag zijn.

  Ontdek deze referentie
 • Hybride vergaderen voor overheden

  Hybride vergaderen voor overheden

  We werden ingeschakeld om hybride samenwerktools te integreren bij de Vlaamse Overheid. Het betreft verschillende vergaderzalen die een stabiele verbinding moeten garanderen met thuiswerkers en externen.

  Ontdek deze referentie
 • Hybride werken bij Subaru Belux

  Hybride werken bij Subaru Belux

  Een doeltreffende strategie voor hybride werken opent de deur naar vele mogelijkheden: tevreden medewerkers, aantrekkelijke werkplekken en een dynamischere organisatie die klaar staat om te groeien. Zo’n transformatie brengt ook stevige challenges met zich mee.

  Ontdek deze referentie
 • Referenties in digital signage

  Op zoek naar digitale schermen of digital signage software? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande digital signage klanten betekenen. We hebben expertise in zowel software als hardware. Van digital signage CMS tot grote LED wall ... wij gidsen je vrijblijvend door alle oplossingen.

  Ontdek al onze referenties

Heb je digital signage vragen? Op zoek naar frisse content of interactieve ervaringen?

We hebben aantrekkelijke prijzen omdat we onze eigen digital signage software ontwikkelen. Ook de plaatsing van beeldschermen nemen wij volledig voor onze rekening.

Lees meer over digital signage