Vraag hier je digital signage demo aan. Dit kan zowel live als online doorgaan.

Lees meer
Get inspired digitopia

Inspiratiesessies op 22 juni in het Experience Center

Het nieuwe Experience Center in Beringen heeft dit jaar zijn deuren geopend. Iedereen is van harte welkom tijdens de feestelijke lancering op 22 juni waarbij we onze nieuwste digital signage concepten en geïntegreerde AV/IT oplossingen in de verf zetten.

Want technologie en innovatie staan nooit stil. Wij volgen de ontwikkelingen van digital signage en hybride werken op de voet zodat je steeds het beste advies inwint. Wil je weten wat er nieuw is en welke recente ontwikkelingen er zijn in de digital signage en smart office wereld? Volg dan zeker de hands-on inspiratiesessies. In een informele sfeer praten we je bij over de laatste trends en nieuwste referenties waaronder twee indrukwekkende INNO cases.

Inspiratie sessies

  • Digital Signage, wat komt er allemaal op ons af en wat is er nieuw in Centoview. Naarmate de technologie zich ontwikkelt, neemt ook het verlangen toe om alles sneller, eenvoudiger en efficiënter te maken, en dat blijft niet langer beperkt tot contentbeheer. We praten je helemaal bij over schermcommunicatie.
  • Innovatie sessie, we doen een round-up van digitale concepten (s-Lim, BMW, Floorify, ...). De mogelijkheden van interactiviteit bieden een gigantische meerwaarde voor je digital signage netwerk en algemene communicatie. We nemen je mee naar enkele hands-on product demonstraties.
  • Hybrid working, we vergelijken met jou de populairste collaboratietools. Zelfs de meest vooruitstrevende en innovatieve bedrijven zijn er immers nog niet helemaal achter wat werkt, en wat niet. Haak daarom zeker aan bij deze collaboratie sessie! We hebben ook een special guest uitgenodigd van het Logitech Videocollab team!
  • Smart office deep-dive, maak kennis met werkplekbeheer, digitale receptie en roombooking. Mensen willen geen tijd verspillen aan tijdrovende zaken zoals het zoeken naar een werkplek of vergaderzaal. Maar als ze dan toch naar kantoor gaan, willen ze er zeker van zijn dat ze een geschikte plek vinden. Dit en nog veel meer tijdens deze sessie.
  • INNO innoveert, we doorlopen deze A tot Z case in detail, laat je vooral inspireren.

Het programma

Na de lunch beginnen we eraan. Je kan kiezen welke sessies je volgt, het is geen probleem om ze allemaal te volgen. We zijn voorstander van dynamiek en interactie, aarzel dus niet om vragen te stellen tijdens de sessie.

  • 12u-13u ontvangst met lekkere lunch
  • 13u rondleiding door het Experience Center
  • 13u30 start van de inspiratie sessies
  • 16u einde

Ik meld mij aan:

Heb je digital signage vragen? Op zoek naar frisse content of interactieve ervaringen?

We hebben aantrekkelijke prijzen omdat we onze eigen digital signage software ontwikkelen. Ook de plaatsing van beeldschermen nemen wij volledig voor onze rekening.

Lees meer over digital signage