Vraag hier je digital signage demo aan. Dit kan zowel live als online doorgaan.

Lees meer
Indoorled kassa inno digitopia crop

INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

Twee vestigingen van INNO in Brussel klaar maken voor scherm communicatie via digital signage... De winkels werden met indoor LED schermen uitgerust en voorzien van creative content zodat de digitale schermen schitteren met Centoview als CMS.

Unieke en aantrekkelijke winkelomgeving

Laat ons er geen doekjes om winden. De Retail sector heeft het niet makkelijk gehad sinds de COVID pandemie. Veel winkels moesten hun deuren sluiten tijdens de lockdowns en degenen die openbleven, moesten zich aanpassen aan nieuwe normen en regels die allesbehalve winstgevend waren. Een logisch gevolg hiervan was een extreme shift naar online shopping die vandaag nog steeds nazindert. Winkels moeten nu nog meer hun best doen om klanten naar de winkel te trekken en hun ervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Dit doet INNO door het creëren van een unieke en aantrekkelijke winkelomgeving, het bieden van persoonlijke service en het integreren van technologie in de winkelervaring. Digitopia werd geselecteerd om twee vestigingen van INNO in Brussel klaar te maken voor de toekomst, waaronder de flagship stores in de Nieuwstraat en Louisa.

Creatief omgaan met indoorLED technologie

Technologie zoals digital signage en gigantische indoorLED schermen hebben de potentie om de winkelervaring aanzienlijk te verbeteren, stroomlijnen en memorabel te maken. Het zorgt er ook voor dat ketens zoals INNO zich op een creatieve manier onderscheiden van hun concurrenten.

Elk scherm vervult een specifieke rol

Je winkel bomvol digitale schermen hangen lost uiteraard niet alle uitdagingen op. Het verhaal, de campagnes en de invulling van deze beeldpunten vereisen vakmanschap. INNO’s beeldpunten hebben verschillende doelen en scenario’s in functie van de plaats waar we ze installeerden:

 • INNO branding versterken
 • Seizoen collecties weergeven
 • In-store navigatie bieden
 • Promo’s en acties verduidelijken
 • Interactie aanbieden
 • Wachten aangenamer maken

Content pareltjes

De grafische studio van Digitopia verzorgt de content op de digitale schermen bij INNO. Dit speelt een belangrijke rol bij het verbeteren van de winkelervaring. Content helpt klanten zich te oriënteren in de winkel, het creëert sfeer en het biedt aanvullende informatie over producten en diensten.

Grand opening

Ons designteam vond het bijzonder om bij te dragen aan de officiële opening. Campagnes op deze schaal voeren we niet elke dag, dankzij de vlotte communicatie met het marketing en VM team van INNO loopt alles echter op wieltjes.

Aansturing en beheer vanuit Centoview CMS

De rode draad in de opwaardering van INNO’s beeldschermcommunicatie is het digital signage platform. Zowel onze designers als INNO’s marketing en VM team kunnen snel, makkelijk en betrouwbaar content maken, valideren en inplannen via onze homegrown digital signage software.

Flexibel content management systeem

Centoview heeft geen beperkingen op vlak van resolutie waardoor exotische formaten relatief eenvoudig aan te sturen zijn. Van 10 meter hoge verticale schermen tot gebundelde indoorLED walls … Centoview has you covered.

Interactiviteit zonder externe player

Je vindt meer dan 15 interactieve kiosken verspreid over INNO Nieuwstraat en Louisa. We zijn er in geslaagd om met webOS een zeer vlotte experience aan te bieden. Ook leerzaam voor INNO (en onszelf) is de feedback en statistiek die je terugkrijgt van het CMS. Welke acties of productcategorieën zijn bijvoorbeeld hot? Wat gebeurt er tijdens de piekmomenten aan de roltrappen? Of zijn er afdelingen die toch wat extra focus nodig hebben? Via een handige en leesbare rapportage kunnen de store managers op basis van concrete data uit Centoview bijsturen en tweaken waar nodig.

Meer over interactiviteit

Wederzijds vertrouwen

We willen onze contactpersonen bij INNO bedanken voor het gestelde vertrouwen. Dit was een tijdrovend project in onze hoofdstad. We kijken echter zeer enthousiast terug op deze referentie vandaag. Neem zelf een kijkje als je winkelt in INNO Nieuwstraat en Louisa, het zijn toonaangevende winkels in België die je gezien moet hebben.

Wens je een rondleiding of extra toelichting over deze unieke winkelervaring? Neem contact op en dan bezoek je de winkel met een expert van ons.

Meer retail referenties

 • ISS rekent op digital signage in zijn restaurants en HQ

  ISS rekent op digital signage in zijn restaurants en HQ

  Bedrijven laten focussen op hun kernactiviteit door facility services over te nemen. Dat is wat ISS succesvol doet met een uitgebreid aanbod services aan schoonmaak, onderhoud, catering, onthaal etc. Wereldwijd rekent ISS op 350.000 medewerkers. Hier in België zitten ze inmiddels aan 9.000 medewerkers. Met een netwerk van meer dan 100 schermen worden bezoekers en personeel bij eindklanten geïnformeerd via digital signage.

  Ontdek deze referentie
 • az groeninge communiceert met digital signage naar patiënten, bezoekers en personeel

  az groeninge communiceert met digital signage naar patiënten, bezoekers en personeel

  In dit ziekenhuis staan kwaliteitsvolle zorg, innovatie en patiëntgerichtheid centraal. Diversiteit, transparantie, open communicatie, laagdrempeligheid en luisterbereidheid zijn daarbij cruciaal. Met meer dan 80 digitale schermen wordt de algemene communicatie via digital signage verzekerd naar patiënt, bezoeker en personeel.

  Ontdek deze referentie
 • Mooie digital signage case bij Gemeente Puurs-Sint-Amands

  Mooie digital signage case bij Gemeente Puurs-Sint-Amands

  Puurs-Sint-Amands is een prachtige gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. De gemeente ontstond door het samengaan van de gemeenten Puurs en Sint-Amands op 1 januari 2019. Met meer dan 30 displays beschikt de gemeente over een krachtig digital signage netwerk om informatie naar burgers (slim) te verspreiden. Van de bib, de brandweer, het gemeentehuis tot het cultureel centrum en de sportvelden ... digital signage verbindt deze gemeente.

  Ontdek deze referentie
 • Toerisme Vlaanderen zet in op digital signage

  Toerisme Vlaanderen zet in op digital signage

  Het hoofdkwartier op de Grote Markt te Brussel vertrouwt op onze digital signage software om het personeel op de hoogte te houden van alles wat er leeft binnen deze mooie organisatie.

  Ontdek deze referentie
 • Meer dan 165 digital signage schermen bij Q8 en Panos

  Meer dan 165 digital signage schermen bij Q8 en Panos

  Brandstofprijzen / Winkelaanbiedingen / Voertuigonderhoud / Loyalty-programma's / Reis gerelateerde informatie / Veiligheid en andere instructies. Q8 heeft een uitgebreid digital signage netwerk met bemande en onbemande tankstations. Met meer dan 500 Belgische Q8 en Q8 easy-stations is er altijd wel eentje bij jou in de buurt.

  Ontdek deze referentie
 • Referenties in digital signage

  Op zoek naar digitale schermen of digital signage software? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande digital signage klanten betekenen. We hebben expertise in zowel software als hardware. Van digital signage CMS tot grote LED wall ... wij gidsen je vrijblijvend door alle oplossingen.

  Ontdek al onze referenties

Heb je digital signage vragen? Op zoek naar frisse content of interactieve ervaringen?

We hebben aantrekkelijke prijzen omdat we onze eigen digital signage software ontwikkelen. Ook de plaatsing van beeldschermen nemen wij volledig voor onze rekening.

Lees meer over digital signage