Indoorled kassa inno digitopia crop

INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

Twee vestigingen van INNO in Brussel klaar maken voor scherm communicatie via digital signage... De winkels werden met indoor LED schermen uitgerust en voorzien van creative content zodat de digitale schermen schitteren met Centoview als CMS.

Unieke en aantrekkelijke scherm communicatie met indoor LED schermen

Digitopia werd geselecteerd om twee vestigingen van INNO in Brussel klaar te maken voor de toekomst, waaronder de flagship stores in de Nieuwstraat en Louisa. Laat ons er geen doekjes om winden. De Retail sector heeft het niet makkelijk gehad sinds de COVID pandemie. Veel winkels moesten hun deuren sluiten tijdens de lockdowns en degenen die openbleven, moesten zich aanpassen aan nieuwe normen en regels die allesbehalve winstgevend waren. Een logisch gevolg hiervan was een extreme shift naar online shopping die vandaag nog steeds nazindert. Winkels moeten nu nog meer hun best doen om klanten naar de winkel te trekken en hun ervaring zo aangenaam mogelijk te maken. Dit doet INNO door het creëren van een unieke en aantrekkelijke winkelomgeving, het bieden van persoonlijke service en het integreren van technologie in de winkelervaring. Digitopia werd geselecteerd om twee vestigingen van INNO in Brussel klaar te maken voor de toekomst, waaronder de flagship stores in de Nieuwstraat en Louisa.

Creatief omgaan met indoorLED scherm technologie

Technologie zoals digital signage en gigantische indoorLED schermen hebben de potentie om de winkelervaring aanzienlijk te verbeteren, stroomlijnen en memorabel te maken. We werken met technologie van Q-lite en LG Display. Het zorgt er ook voor dat ketens zoals INNO zich op een creatieve manier onderscheiden van hun concurrenten.

digital signage voor digitale schermen met passende content
digital signage voor indoorLED schermen en displays bij INNO

Elk scherm vervult een specifieke rol

Je winkel bomvol indoor LED of digitale schermen hangen lost uiteraard niet alle uitdagingen op. Het verhaal, de campagnes en de invulling van deze beeldpunten vereisen vakmanschap. INNO’s beeldpunten hebben verschillende doelen en scenario’s in functie van de plaats waar we ze installeerden:

 • INNO branding versterken
 • Seizoen collecties weergeven
 • In-store navigatie bieden
 • Promo’s en acties verduidelijken
 • Interactie aanbieden
 • Wachten aangenamer maken

Content pareltjes voor de scherm communicatie

De grafische studio van Digitopia verzorgt de content op de digitale schermen bij INNO. Dit speelt een belangrijke rol bij het verbeteren van de winkelervaring. Content helpt klanten zich te oriënteren in de winkel, het creëert sfeer en het biedt aanvullende informatie over producten en diensten.

Grand opening

Ons designteam vond het bijzonder om bij te dragen aan de officiële opening. Campagnes op deze schaal voeren we niet elke dag, dankzij de vlotte communicatie met het marketing en VM team van INNO loopt alles echter op wieltjes.

Aansturing en beheer vanuit Centoview CMS

De rode draad in de opwaardering van INNO’s beeldschermcommunicatie is het digital signage platform. Zowel onze designers als INNO’s marketing en VM team kunnen snel, makkelijk en betrouwbaar content maken, valideren en inplannen via onze homegrown digital signage software.

Flexibel content management systeem

Centoview heeft geen beperkingen op vlak van resolutie waardoor exotische formaten relatief eenvoudig aan te sturen zijn. Van 10 meter hoge verticale schermen tot gebundelde indoorLED walls … Centoview has you covered.

digital signage voor digitale schermen en hangende displays
digital signage voor digitale schermen en extreme formaten
IndoorLED versterkt je digital signage en digitale experience

Interactiviteit zonder externe player

Je vindt meer dan 15 interactieve kiosken verspreid over INNO Nieuwstraat en Louisa. Met enkel indoor LED schermen kom je er niet, je wil een totaal ervaring aanbieden. We zijn er in geslaagd om met webOS een zeer vlotte experience aan te bieden. Ook leerzaam voor INNO (en onszelf) is de feedback en statistiek die je terugkrijgt van het CMS. Welke acties of productcategorieën zijn bijvoorbeeld hot? Wat gebeurt er tijdens de piekmomenten aan de roltrappen? Of zijn er afdelingen die toch wat extra focus nodig hebben? Via een handige en leesbare rapportage kunnen de store managers op basis van concrete data uit Centoview de scherm communicatie bijsturen en tweaken waar nodig.

Meer over interactiviteit

Wederzijds vertrouwen

We willen onze contactpersonen bij INNO bedanken voor het gestelde vertrouwen. Dit was een tijdrovend project in onze hoofdstad. We kijken echter zeer enthousiast terug op deze referentie vandaag. Neem zelf een kijkje als je winkelt in INNO Nieuwstraat en Louisa, het zijn toonaangevende winkels in België die je gezien moet hebben.

Wens je een rondleiding of extra toelichting over deze unieke winkelervaring? Neem contact op en dan bezoek je de winkel met een expert van ons.

Meer retail referenties

Groote LED schermen in je winkel verbeteren de retail ervaring met digital signage
De kassa schermen informeren de kopers in de winkel via digital signage en indoorLED schermen
 • Belfius: digital signage in alle kantoren

  Belfius: digital signage in alle kantoren

  Al jaren werken de kantoren naar tevredenheid met onze CMS. Het digital signage netwerk van Belfius brengt vandaag een attractieve mix van beeldtypes en engaging content. Door de jaren hebben we extra high brightness schermen geplaatst aan de strategische etalages of straatzijdes.

  Ontdek deze referentie
 • DPG Media gebruikt digital signage en kiest voor content consultancy

  DPG Media gebruikt digital signage en kiest voor content consultancy

  Aanvankelijk was het de bedoeling om bestaande broadcast content te hergebruiken, maar dat bleek niet te werken. Vervolgens werd Digitopia ingeschakeld om te adviseren over content. Ondertussen heeft DPG Media meer dan 150 signage licenties in gebruik.

  Ontdek deze referentie
 • Beaulieu gebruikt digitale displays met interactief concept op beurzen

  Beaulieu gebruikt digitale displays met interactief concept op beurzen

  Volledig op maat gemaakte oplossingen op basis van RFID-technologie. Van ontwikkeling tot meubilair, Digitopia ontzorgt volledig. De digital signage displays van alle sites in de wereld worden centraal beheerd vanuit België.

  Ontdek deze referentie
 • Kledingketen JBC zet in op scherm communicatie met digital signage en interactiviteit

  Kledingketen JBC zet in op scherm communicatie met digital signage en interactiviteit

  JBC had een vijfjarenplan voor de renovatie van alle winkels. Een van de sleutelelementen was de customer journey in de winkel verbeteren met scherm communicatie of digital signage.

  Ontdek deze referentie
 • Crelan bankkantoren gebruiken onze digital signage software Centoview

  Crelan bankkantoren gebruiken onze digital signage software Centoview

  Onze designers maakten van dit project een echt "content-innovatie" project voor de digitale schermen. Samen met het marketingteam van Crelan hebben we een strategie opgezet om de displays aan te sturen met digital signage.

  Ontdek deze referentie
 • Referenties in digital signage en AV

  Digitale schermen met digital signage of een audiovisuele installatie nodig? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande klanten betekenen.

  Ontdek al onze referenties

Heb je digital signage of audiovisuele uitdadingen?

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Lees meer