Neckermann

Neckermann kiest voor high brightness displays in etalages en ons digital signage pakket

Dankzij onze one-stop-shop aanpak konden we in zeer korte tijd en tegen een zeer strakke deadline alle bestaande schermen op de 50 locaties overnemen.

Neckermann is een touroperator die vanuit haar eigen Neckermann-reisbureaus vakanties verkoopt aan consumenten. Na het faillissement van Thomas Cook ging Neckermann onder eigen vlag verder en vroeg Digitopia om de bestaande digital signage infrastructuur en bijbehorende diensten over te nemen. In totaal staan ​​er meer dan 300 schermen op 50 locaties.

Voor de kenners: het AIDA-model

De focus ligt op de visuele ondersteuning (AIDA-model) via verschillende soorten schermen van de hele customer journey, van de straat tot aan de balie van de agent. Bewustwording en interesse wekken via etalages, desire scheppen via inspiratieschermen in de winkel en actie op het scherm bij de verkoopbalie. Digitopia werkte actief samen met de afdeling communicatie en marketing om de meest effectieve en efficiënte manier van communiceren op de schermen te ontwikkelen.

Dankzij onze one-stop-shop aanpak konden we in zeer korte tijd en tegen een zeer strakke deadline alle ​​bestaande schermen op de 50 locaties overnemen.

 • INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  Twee vestigingen van INNO in Brussel klaar maken voor scherm communicatie via digital signage... De winkels werden met indoor LED schermen uitgerust en voorzien van creative content zodat de digitale schermen schitteren met Centoview als CMS.

  Ontdek deze referentie
 • KBC rekent op Centoview en onze digital signage expertise

  KBC rekent op Centoview en onze digital signage expertise

  Al jaren werken de kantoren naar tevredenheid met Centoview. Het digital signage netwerk van KBC brengt een attractieve mix van beeldtypes en engaging content.

  Ontdek deze referentie
 • BMW kiest voor interactiviteit en digital signage van Digitopia

  BMW kiest voor interactiviteit en digital signage van Digitopia

  BMW-Group België-Luxemburg zet vol in op digital signage om zijn digitale schermen aan te sturen. Beeldscherm communicatie maakt het verschil, zeker met interactie erbij.

  Ontdek deze referentie
 • Sedona maakt zelf digital signage content met hoge ROI

  Sedona maakt zelf digital signage content met hoge ROI

  Sedona is een gevestigde modewaarde in de Antwerpse binnenstad. Met een uitstekende ligging gaat het deze winkel dan ook voor de wind. De klant ging er lang van uit dat scherm communicatie iets was voor de happy few of enkel haalbaar is voor de grote winkelwarenhuizen.

  Ontdek deze referentie
 • DPG Media gebruikt digital signage en kiest voor content consultancy

  DPG Media gebruikt digital signage en kiest voor content consultancy

  Aanvankelijk was het de bedoeling om bestaande broadcast content te hergebruiken, maar dat bleek niet te werken. Vervolgens werd Digitopia ingeschakeld om te adviseren over content. Ondertussen heeft DPG Media meer dan 150 signage licenties in gebruik.

  Ontdek deze referentie
 • Referenties in digital signage en AV

  Digitale schermen met digital signage of een audiovisuele installatie nodig? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande klanten betekenen.

  Ontdek al onze referenties

Heb je digital signage of audiovisuele uitdagingen?

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Lees meer