Volg gratis inspiratiesessies bij Digitopia op 22 juni - Meld je vrijblijvend aan

Lees meer
Neckermann

Neckermann kiest voor high brightness displays in etalages en ons digital signage pakket

Dankzij onze one-stop-shop aanpak konden we in zeer korte tijd en tegen een zeer strakke deadline alle bestaande schermen op de 50 locaties overnemen.

Neckermann is een touroperator die vanuit haar eigen Neckermann-reisbureaus vakanties verkoopt aan consumenten. Na het faillissement van Thomas Cook ging Neckermann onder eigen vlag verder en vroeg Digitopia om de bestaande digital signage infrastructuur en bijbehorende diensten over te nemen. In totaal staan ​​er meer dan 300 schermen op 50 locaties.

Voor de kenners: het AIDA-model

De focus ligt op de visuele ondersteuning (AIDA-model) via verschillende soorten schermen van de hele customer journey, van de straat tot aan de balie van de agent. Bewustwording en interesse wekken via etalages, desire scheppen via inspiratieschermen in de winkel en actie op het scherm bij de verkoopbalie. Digitopia werkte actief samen met de afdeling communicatie en marketing om de meest effectieve en efficiënte manier van communiceren op de schermen te ontwikkelen.

Dankzij onze one-stop-shop aanpak konden we in zeer korte tijd en tegen een zeer strakke deadline alle ​​bestaande schermen op de 50 locaties overnemen.

 • INNO tilt winkelervaring met indoor LED naar hoger niveau

  INNO tilt winkelervaring met indoor LED naar hoger niveau

  Digitopia werd geselecteerd om twee vestigingen van INNO in Brussel klaar te maken voor de toekomst, waaronder de flagship stores in de Nieuwstraat en Louisa.

  Ontdek deze referentie
 • Belfius: digital signage in alle kantoren

  Belfius: digital signage in alle kantoren

  Al jaren werken de kantoren naar tevredenheid met onze CMS. Het digital signage netwerk van Belfius brengt vandaag een attractieve mix van beeldtypes en engaging content. Door de jaren hebben we extra high brightness schermen geplaatst aan de strategische etalages of straatzijdes.

  Ontdek deze referentie
 • DPG Media kiest voor content consultancy

  DPG Media kiest voor content consultancy

  Aanvankelijk was het de bedoeling om bestaande broadcast content te hergebruiken, maar dat bleek niet te werken. Vervolgens werd Digitopia ingeschakeld om te adviseren over content. Ondertussen heeft DPG Media meer dan 150 signage licenties in gebruik.

  Ontdek deze referentie
 • Beaulieu gebruikt ons interactief concept op beurzen

  Beaulieu gebruikt ons interactief concept op beurzen

  Volledig op maat gemaakte oplossingen op basis van RFID-technologie. Van ontwikkeling tot meubilair, Digitopia ontzorgt volledig. De digital signage displays van alle sites in de wereld worden centraal beheerd vanuit België.

  Ontdek deze referentie
 • Kledingketen JBC zet in op signage en interactiviteit

  Kledingketen JBC zet in op signage en interactiviteit

  Een aantal jaren geleden werkte JBC een vijfjarenplan uit voor de renovatie van al zijn winkels. Een van de sleutelelementen van dit project was de customer journey in de winkel verbeteren.

  Ontdek deze referentie

Inspiratiesessies bij Digitopia op 22 juni

Ontdek hier de sessies die we geven!

Lees meer