Ede333a00836b573d114f14a390eff45

Goed: groot apotheker-netwerk dat al jaren voor onze digital signage kiest

Al meer dan 10 jaar zet Goed digitale schermcommunicatie centraal in de apotheken om de informatie flow te verbeteren en klanten deels te entertainen tijdens het wachten. Digital signage geneest!

De zorgoplossing die voor de ene werkt, werkt niet altijd voor andere. Dat vraagt om een persoonlijke aanpak: dienstverlening op maat. Met Goed spelen ze dat klaar door de krachten te bundelen.

Al meer dan 10 jaar zet Goed digitale schermcommunicatie of digital signage centraal in de apotheken om de informatie flow te verbeteren en klanten deels te entertainen tijdens het wachten.

Naast de klantervaring worden digitale schermen ingezet als een bijkomend en succesvol impulsverkoopkanaal: de juiste plaatsing van het scherm, de correct opgemaakte advertentie en de getoonde producten komen zo top-of-mind bij de klant binnen.

interactief scherm in een apotheek waar content op getoond wordt via digital signage
digitaal scherm in een apotheek waar content op getoond wordt via Centoview
digitaal scherm in een apotheek waar content op getoond wordt via Centoview
digitaal scherm in een apotheek waar content op getoond wordt via Centoview

Goed is een klant die vanaf het begin met ons is blijven samenwerken om nieuwe, innovatieve en interactieve oplossingen te ontwikkelen. Centraal staat de optimalisatie van communicatie en klantervaring. Dit project dekt de volledige lading op vlak van instore marketing: denk maar aan wachtrijoptimalisatie, etalages en kiosk advertenties, interactieve spelletjes, …

 • INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  Twee vestigingen van INNO in Brussel klaar maken voor scherm communicatie via digital signage... De winkels werden met indoor LED schermen uitgerust en voorzien van creative content zodat de digitale schermen schitteren met Centoview als CMS.

  Ontdek deze referentie
 • KBC rekent op Centoview en onze digital signage expertise

  KBC rekent op Centoview en onze digital signage expertise

  Al jaren werken de kantoren naar tevredenheid met Centoview. Het digital signage netwerk van KBC brengt een attractieve mix van beeldtypes en engaging content.

  Ontdek deze referentie
 • BMW kiest voor interactiviteit en digital signage van Digitopia

  BMW kiest voor interactiviteit en digital signage van Digitopia

  BMW-Group België-Luxemburg zet vol in op digital signage om zijn digitale schermen aan te sturen. Beeldscherm communicatie maakt het verschil, zeker met interactie erbij.

  Ontdek deze referentie
 • Sedona maakt zelf digital signage content met hoge ROI

  Sedona maakt zelf digital signage content met hoge ROI

  Sedona is een gevestigde modewaarde in de Antwerpse binnenstad. Met een uitstekende ligging gaat het deze winkel dan ook voor de wind. De klant ging er lang van uit dat scherm communicatie iets was voor de happy few of enkel haalbaar is voor de grote winkelwarenhuizen.

  Ontdek deze referentie
 • DPG Media gebruikt digital signage en kiest voor content consultancy

  DPG Media gebruikt digital signage en kiest voor content consultancy

  Aanvankelijk was het de bedoeling om bestaande broadcast content te hergebruiken, maar dat bleek niet te werken. Vervolgens werd Digitopia ingeschakeld om te adviseren over content. Ondertussen heeft DPG Media meer dan 150 signage licenties in gebruik.

  Ontdek deze referentie
 • Referenties in digital signage en AV

  Digitale schermen met digital signage of een audiovisuele installatie nodig? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande klanten betekenen.

  Ontdek al onze referenties

Heb je digital signage of audiovisuele uitdagingen?

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Lees meer