Volg gratis inspiratiesessies bij Digitopia op 22 juni - Meld je vrijblijvend aan

Lees meer
Ede333a00836b573d114f14a390eff45

Goed: groot apotheker-netwerk dat al jaren voor onze digital signage kiest

Al meer dan 10 jaar zet Goed digitale schermcommunicatie centraal in de apotheken om de informatie flow te verbeteren en klanten deels te entertainen tijdens het wachten.

De zorgoplossing die voor de ene werkt, werkt niet altijd voor andere. Dat vraagt om een persoonlijke aanpak: dienstverlening op maat. Met Goed spelen ze dat klaar door de krachten te bundelen.

Al meer dan 10 jaar zet Goed digitale schermcommunicatie centraal in de apotheken om de informatie flow te verbeteren en klanten deels te entertainen tijdens het wachten.

Naast de klantervaring worden digitale schermen ingezet als een bijkomend en succesvol impulsverkoopkanaal: de juiste plaatsing van het scherm, de correct opgemaakte advertentie en de getoonde producten komen zo top-of-mind bij de klant binnen.

Goed is een klant die vanaf het begin met ons is blijven samenwerken om nieuwe, innovatieve en interactieve oplossingen te ontwikkelen. Centraal staat de optimalisatie van communicatie en klantervaring. Dit project dekt de volledige lading op vlak van instore marketing: denk maar aan wachtrijoptimalisatie, etalages en kiosk advertenties, interactieve spelletjes, …

 • INNO tilt winkelervaring met indoor LED naar hoger niveau

  INNO tilt winkelervaring met indoor LED naar hoger niveau

  Digitopia werd geselecteerd om twee vestigingen van INNO in Brussel klaar te maken voor de toekomst, waaronder de flagship stores in de Nieuwstraat en Louisa.

  Ontdek deze referentie
 • Belfius: digital signage in alle kantoren

  Belfius: digital signage in alle kantoren

  Al jaren werken de kantoren naar tevredenheid met onze CMS. Het digital signage netwerk van Belfius brengt vandaag een attractieve mix van beeldtypes en engaging content. Door de jaren hebben we extra high brightness schermen geplaatst aan de strategische etalages of straatzijdes.

  Ontdek deze referentie
 • DPG Media kiest voor content consultancy

  DPG Media kiest voor content consultancy

  Aanvankelijk was het de bedoeling om bestaande broadcast content te hergebruiken, maar dat bleek niet te werken. Vervolgens werd Digitopia ingeschakeld om te adviseren over content. Ondertussen heeft DPG Media meer dan 150 signage licenties in gebruik.

  Ontdek deze referentie
 • Beaulieu gebruikt ons interactief concept op beurzen

  Beaulieu gebruikt ons interactief concept op beurzen

  Volledig op maat gemaakte oplossingen op basis van RFID-technologie. Van ontwikkeling tot meubilair, Digitopia ontzorgt volledig. De digital signage displays van alle sites in de wereld worden centraal beheerd vanuit België.

  Ontdek deze referentie
 • Nespresso: laat zich ondersteunen door onze robots

  Nespresso: laat zich ondersteunen door onze robots

  Wil je meer werk maken van de klantbeleving in je winkel? Zorg dan dat iemand anders de meest gestelde vragen in je winkel beantwoordt. Een robot bijvoorbeeld, zoals Temi.

  Ontdek deze referentie

Inspiratiesessies bij Digitopia op 22 juni

Ontdek hier de sessies die we geven!

Lees meer