Vraag hier je digital signage demo aan. Dit kan zowel live als online doorgaan.

Lees meer
Banner Engie

ENGIE: digitale communicatie naar alle medewerkers via Centoview

Multinationals verlangen steeds naar een aanpak op maat en staan voor ontzettend veel uitdagingen vandaag. Ze vertrouwen op onze vaardigheden en zijn zeer tevreden over onze service.

Hoe bereik je duizenden medewerkers in 2 landen?

Communicatie naar duizenden medewerkers vereist digital signage, dat zal niemand ontkennen. Engie Group, een wereldwijde energiespeler, begreep dit tijdig en werkt al enkele jaren met Centoview in België en Frankrijk. Een goede digital signage partner weet zich aan te passen aan de huidige situatie en behoefte van de klant. Toen we voor het eerst met het Engie-project in België begonnen, wisten we dat ze al een aantal schermen en spelers gebruikten, waarvan sommige van andere partners. Het was de uitdrukkelijke wens van Engie om deze spelers te blijven gebruiken. Daarom hebben we ons inhouse development team gevraagd om een ​​extra feature te maken, waardoor het mogelijk werd om Centoview te linken met de bestaande schermen.

Centoview als CMS

Hierdoor kreeg de klant gedurende het hele migratieproces nooit een leeg scherm en verliep de communicatie met de medewerkers steeds soepel. Enkele maanden later besloot Engie om alsnog alle bestaande spelers te vervangen door nieuwe spelers die de nieuwste CMS features ondersteunden.

Na een zeer positieve samenwerking met Engie Belgium, zijn we ook begonnen met het implementeren van digital signage oplossingen bij Engie France. We waren erg trots om te beseffen dat ze dit hoge niveau van ondersteuning niet gewend waren. Onze oplossingsgerichtheid en constructieve houding hebben ons zeer ver gebracht in dit project.

Lees meer over Centoview

 • ISS rekent op digital signage in zijn restaurants en HQ

  ISS rekent op digital signage in zijn restaurants en HQ

  Bedrijven laten focussen op hun kernactiviteit door facility services over te nemen. Dat is wat ISS succesvol doet met een uitgebreid aanbod services aan schoonmaak, onderhoud, catering, onthaal etc. Wereldwijd rekent ISS op 350.000 medewerkers. Hier in België zitten ze inmiddels aan 9.000 medewerkers. Met een netwerk van meer dan 100 schermen worden bezoekers en personeel bij eindklanten geïnformeerd via digital signage.

  Ontdek deze referentie
 • az groeninge communiceert optimaal naar patiënten, bezoekers en personeel

  az groeninge communiceert optimaal naar patiënten, bezoekers en personeel

  In dit ziekenhuis staan kwaliteitsvolle zorg, innovatie en patiëntgerichtheid centraal. Diversiteit, transparantie, open communicatie, laagdrempeligheid en luisterbereidheid zijn daarbij cruciaal. Met meer dan 80 digitale schermen wordt de algemene communicatie verzekerd naar patiënt, bezoeker en personeel.

  Ontdek deze referentie
 • Mooie digital signage & content case bij Gemeente Puurs-Sint-Amands

  Mooie digital signage & content case bij Gemeente Puurs-Sint-Amands

  Puurs-Sint-Amands is een prachtige gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. De gemeente ontstond door het samengaan van de gemeenten Puurs en Sint-Amands op 1 januari 2019. Met meer dan 30 displays beschikt de gemeente over een krachtig digital signage netwerk om informatie naar burgers (slim) te verspreiden. Van de bib, de brandweer, het gemeentehuis tot het cultureel centrum en de sportvelden ... digital signage verbindt deze gemeente.

  Ontdek deze referentie
 • Toerisme Vlaanderen zet in op digitale media

  Toerisme Vlaanderen zet in op digitale media

  Bij Toerisme Vlaanderen versterken ze de positieve kracht van toerisme. Ze helpen Vlaanderen mee bloeien als innovatieve en kwalitatieve reisbestemming die bewoners, ondernemers en bezoekers inspireert. Het einddoel? Een florerende bestemming worden! Het hoofdkwartier op de Grote Markt te Brussel vertrouwt op onze digital signage software om het personeel op de hoogte te houden van alles wat er leeft binnen deze mooie organisatie.

  Ontdek deze referentie
 • Meer dan 165 digitale schermen bij Q8 en Panos

  Meer dan 165 digitale schermen bij Q8 en Panos

  Brandstofprijzen / Winkelaanbiedingen / Voertuigonderhoud / Loyalty-programma's / Reis gerelateerde informatie / Veiligheid en andere instructies. Q8 heeft een uitgebreid netwerk van bemande en onbemande tankstations. Met meer dan 500 Belgische Q8 en Q8 easy-stations is er altijd wel eentje bij jou in de buurt.

  Ontdek deze referentie
 • Referenties in digital signage

  Op zoek naar digitale schermen of digital signage software? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande digital signage klanten betekenen. We hebben expertise in zowel software als hardware. Van digital signage CMS tot grote LED wall ... wij gidsen je vrijblijvend door alle oplossingen.

  Ontdek al onze referenties

Heb je digital signage vragen? Op zoek naar frisse content of interactieve ervaringen?

We hebben aantrekkelijke prijzen omdat we onze eigen digital signage software ontwikkelen. Ook de plaatsing van beeldschermen nemen wij volledig voor onze rekening.

Lees meer over digital signage