Volg gratis inspiratiesessies bij Digitopia op 22 juni - Meld je vrijblijvend aan

Lees meer
Banner Engie

ENGIE: digitale communicatie naar alle medewerkers via Centoview

Multinationals verlangen steeds naar een aanpak op maat en staan voor ontzettend veel uitdagingen vandaag. Ze vertrouwen op onze vaardigheden en zijn zeer tevreden over onze service.

Hoe bereik je duizenden medewerkers in 2 landen?

Communicatie naar duizenden medewerkers vereist digital signage, dat zal niemand ontkennen. Engie Group, een wereldwijde energiespeler, begreep dit tijdig en werkt al enkele jaren met Centoview in België en Frankrijk. Een goede digital signage partner weet zich aan te passen aan de huidige situatie en behoefte van de klant. Toen we voor het eerst met het Engie-project in België begonnen, wisten we dat ze al een aantal schermen en spelers gebruikten, waarvan sommige van andere partners. Het was de uitdrukkelijke wens van Engie om deze spelers te blijven gebruiken. Daarom hebben we ons inhouse development team gevraagd om een ​​extra feature te maken, waardoor het mogelijk werd om Centoview te linken met de bestaande schermen.

Centoview als CMS

Hierdoor kreeg de klant gedurende het hele migratieproces nooit een leeg scherm en verliep de communicatie met de medewerkers steeds soepel. Enkele maanden later besloot Engie om alsnog alle bestaande spelers te vervangen door nieuwe spelers die de nieuwste CMS features ondersteunden.

Na een zeer positieve samenwerking met Engie Belgium, zijn we ook begonnen met het implementeren van digital signage oplossingen bij Engie France. We waren erg trots om te beseffen dat ze dit hoge niveau van ondersteuning niet gewend waren. Onze oplossingsgerichtheid en constructieve houding hebben ons zeer ver gebracht in dit project.

Lees meer over Centoview

 • INNO tilt winkelervaring met indoor LED naar hoger niveau

  INNO tilt winkelervaring met indoor LED naar hoger niveau

  Digitopia werd geselecteerd om twee vestigingen van INNO in Brussel klaar te maken voor de toekomst, waaronder de flagship stores in de Nieuwstraat en Louisa.

  Ontdek deze referentie
 • Belfius: digital signage in alle kantoren

  Belfius: digital signage in alle kantoren

  Al jaren werken de kantoren naar tevredenheid met onze CMS. Het digital signage netwerk van Belfius brengt vandaag een attractieve mix van beeldtypes en engaging content. Door de jaren hebben we extra high brightness schermen geplaatst aan de strategische etalages of straatzijdes.

  Ontdek deze referentie
 • DPG Media kiest voor content consultancy

  DPG Media kiest voor content consultancy

  Aanvankelijk was het de bedoeling om bestaande broadcast content te hergebruiken, maar dat bleek niet te werken. Vervolgens werd Digitopia ingeschakeld om te adviseren over content. Ondertussen heeft DPG Media meer dan 150 signage licenties in gebruik.

  Ontdek deze referentie
 • Beaulieu gebruikt ons interactief concept op beurzen

  Beaulieu gebruikt ons interactief concept op beurzen

  Volledig op maat gemaakte oplossingen op basis van RFID-technologie. Van ontwikkeling tot meubilair, Digitopia ontzorgt volledig. De digital signage displays van alle sites in de wereld worden centraal beheerd vanuit België.

  Ontdek deze referentie
 • Kledingketen JBC zet in op signage en interactiviteit

  Kledingketen JBC zet in op signage en interactiviteit

  Een aantal jaren geleden werkte JBC een vijfjarenplan uit voor de renovatie van al zijn winkels. Een van de sleutelelementen van dit project was de customer journey in de winkel verbeteren.

  Ontdek deze referentie

Inspiratiesessies bij Digitopia op 22 juni

Ontdek hier de sessies die we geven!

Lees meer