Banner Engie

ENGIE: digitale communicatie naar alle medewerkers via Centoview

Multinationals verlangen steeds naar een aanpak op maat en staan voor ontzettend veel uitdagingen vandaag. Ze vertrouwen op onze vaardigheden en zijn zeer tevreden over onze service.

Hoe bereik je duizenden medewerkers in 2 landen?

Communicatie naar duizenden medewerkers vereist digital signage, dat zal niemand ontkennen. Engie Group, een wereldwijde energiespeler, begreep dit tijdig en werkt al enkele jaren met Centoview in België en Frankrijk. Een goede digital signage partner weet zich aan te passen aan de huidige situatie en behoefte van de klant. Toen we voor het eerst met het Engie-project in België begonnen, wisten we dat ze al een aantal schermen en spelers gebruikten, waarvan sommige van andere partners. Het was de uitdrukkelijke wens van Engie om deze spelers te blijven gebruiken. Daarom hebben we ons inhouse development team gevraagd om een ​​extra feature te maken, waardoor het mogelijk werd om Centoview te linken met de bestaande schermen.

Centoview als CMS

Hierdoor kreeg de klant gedurende het hele migratieproces nooit een leeg scherm en verliep de communicatie met de medewerkers steeds soepel. Enkele maanden later besloot Engie om alsnog alle bestaande spelers te vervangen door nieuwe spelers die de nieuwste CMS features ondersteunden.

Na een zeer positieve samenwerking met Engie Belgium, zijn we ook begonnen met het implementeren van digital signage oplossingen bij Engie France. We waren erg trots om te beseffen dat ze dit hoge niveau van ondersteuning niet gewend waren. Onze oplossingsgerichtheid en constructieve houding hebben ons zeer ver gebracht in dit project.

Lees meer over Centoview

 • INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  Twee vestigingen van INNO in Brussel klaar maken voor scherm communicatie via digital signage... De winkels werden met indoor LED schermen uitgerust en voorzien van creative content zodat de digitale schermen schitteren met Centoview als CMS.

  Ontdek deze referentie
 • KBC rekent op Centoview en onze digital signage expertise

  KBC rekent op Centoview en onze digital signage expertise

  Al jaren werken de kantoren naar tevredenheid met Centoview. Het digital signage netwerk van KBC brengt een attractieve mix van beeldtypes en engaging content.

  Ontdek deze referentie
 • BMW kiest voor interactiviteit en digital signage van Digitopia

  BMW kiest voor interactiviteit en digital signage van Digitopia

  BMW-Group België-Luxemburg zet vol in op digital signage om zijn digitale schermen aan te sturen. Beeldscherm communicatie maakt het verschil, zeker met interactie erbij.

  Ontdek deze referentie
 • Sedona maakt zelf digital signage content met hoge ROI

  Sedona maakt zelf digital signage content met hoge ROI

  Sedona is een gevestigde modewaarde in de Antwerpse binnenstad. Met een uitstekende ligging gaat het deze winkel dan ook voor de wind. De klant ging er lang van uit dat scherm communicatie iets was voor de happy few of enkel haalbaar is voor de grote winkelwarenhuizen.

  Ontdek deze referentie
 • DPG Media gebruikt digital signage en kiest voor content consultancy

  DPG Media gebruikt digital signage en kiest voor content consultancy

  Aanvankelijk was het de bedoeling om bestaande broadcast content te hergebruiken, maar dat bleek niet te werken. Vervolgens werd Digitopia ingeschakeld om te adviseren over content. Ondertussen heeft DPG Media meer dan 150 signage licenties in gebruik.

  Ontdek deze referentie
 • Referenties in digital signage en AV

  Digitale schermen met digital signage of een audiovisuele installatie nodig? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande klanten betekenen.

  Ontdek al onze referenties

Heb je digital signage of audiovisuele uitdagingen?

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Lees meer