Vraag hier je digital signage demo aan. Dit kan zowel live als online doorgaan.

Lees meer
DSC0745

DPG Media gebruikt digital signage en kiest voor content consultancy

Aanvankelijk was het de bedoeling om bestaande broadcast content te hergebruiken, maar dat bleek niet te werken. Vervolgens werd Digitopia ingeschakeld om te adviseren over content. Ondertussen heeft DPG Media meer dan 150 signage licenties in gebruik.

Onze relatie groeide dankzij content consultancy

In 2019 bouwde DGP Media een nieuw pand in Antwerpen en faciliteerde het een outdoor LED-scherm van ongeveer 15 bij 9 meter. DPG Media is een gigantisch mediahuis maar had tot dan toe geen ervaring met digital signage. Aanvankelijk was het de bedoeling om gewoon bestaande broadcast content te hergebruiken, maar dat bleek niet te werken. Voor het eerste project leverde Digitopia "content consultancy" om de bestaande content te evalueren, aan te passen en te vervangen door effectieve en efficiënte content met een voldoende gevarieerd scenario: Live nieuws, weer, ondertitelde trailers en beelden over helden & positivisme waar voorbijgangers zich mee (willen) identificeren.

LumApps, Tableau, PowerBI en UDP videostreams

Voor het tweede project zochten we in samenwerking met DPG Media naar een narrowcasting oplossing voor de interne communicatie naar alle medewerkers op de verschillende locaties. Een belangrijke peiler in dit project was de integratie van UDP videostreams. Weinig Content Management Systemen ondersteunen dit, maar onze CMS dekt deze lading. Daarnaast heeft DPG Media duidelijk aangegeven zelf het volledige beheer van het systeem en de backoffice voor hun rekening te nemen. We koppelden onder andere LumApps en Tableau zodat zowel het intranet als de Power-BI rapportage op de digitale schermen worden getoond. DPG Media heeft momenteel 150 actieve licenties in gebruik voor alle locaties in België en Nederland.

 • ISS rekent op digital signage in zijn restaurants en HQ

  ISS rekent op digital signage in zijn restaurants en HQ

  Bedrijven laten focussen op hun kernactiviteit door facility services over te nemen. Dat is wat ISS succesvol doet met een uitgebreid aanbod services aan schoonmaak, onderhoud, catering, onthaal etc. Wereldwijd rekent ISS op 350.000 medewerkers. Hier in België zitten ze inmiddels aan 9.000 medewerkers. Met een netwerk van meer dan 100 schermen worden bezoekers en personeel bij eindklanten geïnformeerd via digital signage.

  Ontdek deze referentie
 • az groeninge communiceert met digital signage naar patiënten, bezoekers en personeel

  az groeninge communiceert met digital signage naar patiënten, bezoekers en personeel

  In dit ziekenhuis staan kwaliteitsvolle zorg, innovatie en patiëntgerichtheid centraal. Diversiteit, transparantie, open communicatie, laagdrempeligheid en luisterbereidheid zijn daarbij cruciaal. Met meer dan 80 digitale schermen wordt de algemene communicatie via digital signage verzekerd naar patiënt, bezoeker en personeel.

  Ontdek deze referentie
 • Mooie digital signage case bij Gemeente Puurs-Sint-Amands

  Mooie digital signage case bij Gemeente Puurs-Sint-Amands

  Puurs-Sint-Amands is een prachtige gemeente in de Belgische provincie Antwerpen. De gemeente ontstond door het samengaan van de gemeenten Puurs en Sint-Amands op 1 januari 2019. Met meer dan 30 displays beschikt de gemeente over een krachtig digital signage netwerk om informatie naar burgers (slim) te verspreiden. Van de bib, de brandweer, het gemeentehuis tot het cultureel centrum en de sportvelden ... digital signage verbindt deze gemeente.

  Ontdek deze referentie
 • Toerisme Vlaanderen zet in op digital signage

  Toerisme Vlaanderen zet in op digital signage

  Het hoofdkwartier op de Grote Markt te Brussel vertrouwt op onze digital signage software om het personeel op de hoogte te houden van alles wat er leeft binnen deze mooie organisatie.

  Ontdek deze referentie
 • Meer dan 165 digital signage schermen bij Q8 en Panos

  Meer dan 165 digital signage schermen bij Q8 en Panos

  Brandstofprijzen / Winkelaanbiedingen / Voertuigonderhoud / Loyalty-programma's / Reis gerelateerde informatie / Veiligheid en andere instructies. Q8 heeft een uitgebreid digital signage netwerk met bemande en onbemande tankstations. Met meer dan 500 Belgische Q8 en Q8 easy-stations is er altijd wel eentje bij jou in de buurt.

  Ontdek deze referentie
 • Referenties in digital signage

  Op zoek naar digitale schermen of digital signage software? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande digital signage klanten betekenen. We hebben expertise in zowel software als hardware. Van digital signage CMS tot grote LED wall ... wij gidsen je vrijblijvend door alle oplossingen.

  Ontdek al onze referenties

Heb je digital signage vragen? Op zoek naar frisse content of interactieve ervaringen?

We hebben aantrekkelijke prijzen omdat we onze eigen digital signage software ontwikkelen. Ook de plaatsing van beeldschermen nemen wij volledig voor onze rekening.

Lees meer over digital signage