Deutschebank mensen

Deutsche Bank: we verzorgen de digitale scherm communicatie

In 2017 besliste Deutsche Bank om haar Belgische kantoren uit te rusten met digitale informatieschermen. Ze wilden de sfeer op kantoor zo prettig en informatief mogelijk maken voor klanten.

Alleen een sterke bank kan een levenslange partner zijn. Deutsche Bank is de grootste bank van Duitsland, de sterkste en meest stabiele economie van Europa. De kapitaal- en liquiditeitsratio's liggen ruim boven de wettelijke minima en we zijn vandaag goed gepositioneerd om aan alle toekomstige vereisten te voldoen.

Digital signage als wachtverzachter

De verschillende wachtruimtes en vergaderruimtes werden voorzien van diverse displays. Terwijl klanten wachten, krijgen ze informatie op maat over mogelijk interessante producten, lopende acties of investeringen.

Centoview

Deze digitale communicatie op het touchpoint, en de doelgroepspecifieke relevante content, leidt tot meer conversie. Het gaat er niet om zoveel mogelijk informatie met gelijke prioriteit over te brengen. Het gaat om het filteren van informatie die belangrijk is voor de bezoeker.

Meerwaarde van motion design

Via de Wall of Solutions kunnen klanten interactief informatie opvragen. Met ‘Touch & Go’ kunnen klanten via hun smartphone het digitale scherm overnemen en scrollen tussen de verschillende diensten en promoties. Het creëren van de juiste content door middel van onze eigen motion design levert ook een voordeel op voor de klanten. Het schept duidelijkheid over de verschillende bancaire producten, die door hun complexiteit vaak moeilijk te doorgronden zijn.

 • Toerisme Vlaanderen zet in op digitale media

  Toerisme Vlaanderen zet in op digitale media

  Bij Toerisme Vlaanderen versterken ze de positieve kracht van toerisme. Ze helpen Vlaanderen mee bloeien als innovatieve en kwalitatieve reisbestemming die bewoners, ondernemers en bezoekers inspireert. Het einddoel? Een florerende bestemming worden! Het hoofdkwartier op de Grote Markt te Brussel vertrouwt op onze digital signage software om het personeel op de hoogte te houden van alles wat er leeft binnen deze mooie organisatie.

  Ontdek deze referentie
 • Meer dan 165 digitale schermen bij Q8 en Panos

  Meer dan 165 digitale schermen bij Q8 en Panos

  Brandstofprijzen / Winkelaanbiedingen / Voertuigonderhoud / Loyalty-programma's / Reis gerelateerde informatie / Veiligheid en andere instructies. Q8 heeft een uitgebreid netwerk van bemande en onbemande tankstations. Met meer dan 500 Belgische Q8 en Q8 easy-stations is er altijd wel eentje bij jou in de buurt.

  Ontdek deze referentie
 • INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  Twee vestigingen van INNO in Brussel klaar maken voor scherm communicatie via digital signage... De winkels werden met indoor LED schermen uitgerust en voorzien van creative content zodat de digitale schermen schitteren met Centoview als CMS.

  Ontdek deze referentie
 • KBC rekent op Centoview en onze digital signage expertise

  KBC rekent op Centoview en onze digital signage expertise

  Al jaren werken de kantoren naar tevredenheid met Centoview. Het digital signage netwerk van KBC brengt een attractieve mix van beeldtypes en engaging content.

  Ontdek deze referentie
 • BMW kiest voor interactiviteit en digital signage van Digitopia

  BMW kiest voor interactiviteit en digital signage van Digitopia

  BMW-Group België-Luxemburg zet vol in op digital signage om zijn digitale schermen aan te sturen. Beeldscherm communicatie maakt het verschil, zeker met interactie erbij.

  Ontdek deze referentie
 • Referenties in digital signage en AV

  Digitale schermen met digital signage of een audiovisuele installatie nodig? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande klanten betekenen.

  Ontdek al onze referenties

Heb je digital signage of audiovisuele uitdagingen?

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Lees meer