Volg gratis inspiratiesessies bij Digitopia op 22 juni - Meld je vrijblijvend aan

Lees meer
Deutschebank mensen

Deutsche Bank: we verzorgen de digitale scherm communicatie

In 2017 besliste Deutsche Bank om haar Belgische kantoren uit te rusten met digitale informatieschermen. Ze wilden de sfeer op kantoor zo prettig en informatief mogelijk maken voor klanten.

Alleen een sterke bank kan een levenslange partner zijn. Deutsche Bank is de grootste bank van Duitsland, de sterkste en meest stabiele economie van Europa. De kapitaal- en liquiditeitsratio's liggen ruim boven de wettelijke minima en we zijn vandaag goed gepositioneerd om aan alle toekomstige vereisten te voldoen.

Digital signage als wachtverzachter

De verschillende wachtruimtes en vergaderruimtes werden voorzien van diverse displays. Terwijl klanten wachten, krijgen ze informatie op maat over mogelijk interessante producten, lopende acties of investeringen.

Centoview

Deze digitale communicatie op het touchpoint, en de doelgroepspecifieke relevante content, leidt tot meer conversie. Het gaat er niet om zoveel mogelijk informatie met gelijke prioriteit over te brengen. Het gaat om het filteren van informatie die belangrijk is voor de bezoeker.

Meerwaarde van motion design

Via de Wall of Solutions kunnen klanten interactief informatie opvragen. Met ‘Touch & Go’ kunnen klanten via hun smartphone het digitale scherm overnemen en scrollen tussen de verschillende diensten en promoties. Het creëren van de juiste content door middel van onze eigen motion design levert ook een voordeel op voor de klanten. Het schept duidelijkheid over de verschillende bancaire producten, die door hun complexiteit vaak moeilijk te doorgronden zijn.

 • INNO tilt winkelervaring met indoor LED naar hoger niveau

  INNO tilt winkelervaring met indoor LED naar hoger niveau

  Digitopia werd geselecteerd om twee vestigingen van INNO in Brussel klaar te maken voor de toekomst, waaronder de flagship stores in de Nieuwstraat en Louisa.

  Ontdek deze referentie
 • Belfius: digital signage in alle kantoren

  Belfius: digital signage in alle kantoren

  Al jaren werken de kantoren naar tevredenheid met onze CMS. Het digital signage netwerk van Belfius brengt vandaag een attractieve mix van beeldtypes en engaging content. Door de jaren hebben we extra high brightness schermen geplaatst aan de strategische etalages of straatzijdes.

  Ontdek deze referentie
 • DPG Media kiest voor content consultancy

  DPG Media kiest voor content consultancy

  Aanvankelijk was het de bedoeling om bestaande broadcast content te hergebruiken, maar dat bleek niet te werken. Vervolgens werd Digitopia ingeschakeld om te adviseren over content. Ondertussen heeft DPG Media meer dan 150 signage licenties in gebruik.

  Ontdek deze referentie
 • Beaulieu gebruikt ons interactief concept op beurzen

  Beaulieu gebruikt ons interactief concept op beurzen

  Volledig op maat gemaakte oplossingen op basis van RFID-technologie. Van ontwikkeling tot meubilair, Digitopia ontzorgt volledig. De digital signage displays van alle sites in de wereld worden centraal beheerd vanuit België.

  Ontdek deze referentie
 • Kledingketen JBC zet in op signage en interactiviteit

  Kledingketen JBC zet in op signage en interactiviteit

  Een aantal jaren geleden werkte JBC een vijfjarenplan uit voor de renovatie van al zijn winkels. Een van de sleutelelementen van dit project was de customer journey in de winkel verbeteren.

  Ontdek deze referentie

Inspiratiesessies bij Digitopia op 22 juni

Ontdek hier de sessies die we geven!

Lees meer