Deutschebank mensen

Deutsche Bank: we verzorgen de digitale scherm communicatie

In 2017 besliste Deutsche Bank om haar Belgische kantoren uit te rusten met digitale informatieschermen. Ze wilden de sfeer op kantoor zo prettig en informatief mogelijk maken voor klanten.

Alleen een sterke bank kan een levenslange partner zijn. Deutsche Bank is de grootste bank van Duitsland, de sterkste en meest stabiele economie van Europa. De kapitaal- en liquiditeitsratio's liggen ruim boven de wettelijke minima en we zijn vandaag goed gepositioneerd om aan alle toekomstige vereisten te voldoen.

Digital signage als wachtverzachter

De verschillende wachtruimtes en vergaderruimtes werden voorzien van diverse displays. Terwijl klanten wachten, krijgen ze informatie op maat over mogelijk interessante producten, lopende acties of investeringen.

Centoview

Deze digitale communicatie op het touchpoint, en de doelgroepspecifieke relevante content, leidt tot meer conversie. Het gaat er niet om zoveel mogelijk informatie met gelijke prioriteit over te brengen. Het gaat om het filteren van informatie die belangrijk is voor de bezoeker.

Meerwaarde van motion design

Via de Wall of Solutions kunnen klanten interactief informatie opvragen. Met ‘Touch & Go’ kunnen klanten via hun smartphone het digitale scherm overnemen en scrollen tussen de verschillende diensten en promoties. Het creëren van de juiste content door middel van onze eigen motion design levert ook een voordeel op voor de klanten. Het schept duidelijkheid over de verschillende bancaire producten, die door hun complexiteit vaak moeilijk te doorgronden zijn.

 • INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  Twee vestigingen van INNO in Brussel klaar maken voor scherm communicatie via digital signage... De winkels werden met indoor LED schermen uitgerust en voorzien van creative content zodat de digitale schermen schitteren met Centoview als CMS.

  Ontdek deze referentie
 • Belfius: digital signage in alle kantoren

  Belfius: digital signage in alle kantoren

  Al jaren werken de kantoren naar tevredenheid met onze CMS. Het digital signage netwerk van Belfius brengt vandaag een attractieve mix van beeldtypes en engaging content. Door de jaren hebben we extra high brightness schermen geplaatst aan de strategische etalages of straatzijdes.

  Ontdek deze referentie
 • DPG Media gebruikt digital signage en kiest voor content consultancy

  DPG Media gebruikt digital signage en kiest voor content consultancy

  Aanvankelijk was het de bedoeling om bestaande broadcast content te hergebruiken, maar dat bleek niet te werken. Vervolgens werd Digitopia ingeschakeld om te adviseren over content. Ondertussen heeft DPG Media meer dan 150 signage licenties in gebruik.

  Ontdek deze referentie
 • Beaulieu gebruikt digitale displays met interactief concept op beurzen

  Beaulieu gebruikt digitale displays met interactief concept op beurzen

  Volledig op maat gemaakte oplossingen op basis van RFID-technologie. Van ontwikkeling tot meubilair, Digitopia ontzorgt volledig. De digital signage displays van alle sites in de wereld worden centraal beheerd vanuit België.

  Ontdek deze referentie
 • Kledingketen JBC zet in op scherm communicatie met digital signage en interactiviteit

  Kledingketen JBC zet in op scherm communicatie met digital signage en interactiviteit

  JBC had een vijfjarenplan voor de renovatie van alle winkels. Een van de sleutelelementen was de customer journey in de winkel verbeteren met scherm communicatie of digital signage.

  Ontdek deze referentie
 • Referenties in digital signage en AV

  Digitale schermen met digital signage of een audiovisuele installatie nodig? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande klanten betekenen.

  Ontdek al onze referenties

Heb je digital signage of audiovisuele uitdadingen?

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Lees meer