Volg gratis inspiratiesessies bij Digitopia op 22 juni - Meld je vrijblijvend aan

Lees meer
Bpost 0e3k0410 0 0 92 rgb

bpost kantoren zijn tevreden over ons digital signage CMS

Naast de kantoren van bpost en bpost bank beheren we ook de schermen op het hoofdkantoor van bpost in Brussel en de postzegel dienst in Mechelen.

bpost, opgericht in 2009, vertrouwt al meer dan 10 jaar op de digital signage-expertise van Digitopia. Het begon allemaal met één of meerdere schermen per kantoor en is in de loop van de tijd geëvolueerd door nieuwe technologie maar ook wensen. Momenteel zijn we verantwoordelijk voor het beheer van 599 schermen in 434 kantoren, evenals het hoofdkantoor in de Munt in Brussel.

Betrouwbaar queuing systeem met multizone content

Onze multizone technologie geeft Q-matic wachtrij-informatie weer op de schermen zonder dat er extra infrastructuur (en budget) nodig is.

In de loop der jaren werd ook het multiscreen-concept geïntroduceerd, waarbij 2 schermen soms content op elk scherm en soms over de schermen heen afspelen.

Ter ondersteuning van een coronaveilige toegankelijkheid van gebouwen zijn recent een aantal kantoren voorzien van toegangscontrole. Grote schermen bij de ingang maken het voor klanten heel gemakkelijk om te zien of ze het kantoor wel of niet kunnen betreden.

 • INNO tilt winkelervaring met indoor LED naar hoger niveau

  INNO tilt winkelervaring met indoor LED naar hoger niveau

  Digitopia werd geselecteerd om twee vestigingen van INNO in Brussel klaar te maken voor de toekomst, waaronder de flagship stores in de Nieuwstraat en Louisa.

  Ontdek deze referentie
 • Belfius: digital signage in alle kantoren

  Belfius: digital signage in alle kantoren

  Al jaren werken de kantoren naar tevredenheid met onze CMS. Het digital signage netwerk van Belfius brengt vandaag een attractieve mix van beeldtypes en engaging content. Door de jaren hebben we extra high brightness schermen geplaatst aan de strategische etalages of straatzijdes.

  Ontdek deze referentie
 • DPG Media kiest voor content consultancy

  DPG Media kiest voor content consultancy

  Aanvankelijk was het de bedoeling om bestaande broadcast content te hergebruiken, maar dat bleek niet te werken. Vervolgens werd Digitopia ingeschakeld om te adviseren over content. Ondertussen heeft DPG Media meer dan 150 signage licenties in gebruik.

  Ontdek deze referentie
 • Beaulieu gebruikt ons interactief concept op beurzen

  Beaulieu gebruikt ons interactief concept op beurzen

  Volledig op maat gemaakte oplossingen op basis van RFID-technologie. Van ontwikkeling tot meubilair, Digitopia ontzorgt volledig. De digital signage displays van alle sites in de wereld worden centraal beheerd vanuit België.

  Ontdek deze referentie
 • Kledingketen JBC zet in op signage en interactiviteit

  Kledingketen JBC zet in op signage en interactiviteit

  Een aantal jaren geleden werkte JBC een vijfjarenplan uit voor de renovatie van al zijn winkels. Een van de sleutelelementen van dit project was de customer journey in de winkel verbeteren.

  Ontdek deze referentie

Inspiratiesessies bij Digitopia op 22 juni

Ontdek hier de sessies die we geven!

Lees meer