Bpost 0e3k0410 0 0 92 rgb

bpost kantoren zijn tevreden over ons digital signage CMS

Naast de kantoren van bpost en bpost bank beheren we ook de schermen op het hoofdkantoor van bpost in Brussel en de postzegel dienst in Mechelen.

bpost, opgericht in 2009, vertrouwt al meer dan 10 jaar op de digital signage-expertise van Digitopia. Het begon allemaal met één of meerdere schermen per kantoor en is in de loop van de tijd geëvolueerd door nieuwe technologie maar ook wensen. Momenteel zijn we verantwoordelijk voor het beheer van 599 schermen in 434 kantoren, evenals het hoofdkantoor in de Munt in Brussel.

Betrouwbaar queuing systeem met multizone content

Onze multizone technologie geeft Q-matic wachtrij-informatie weer op de schermen zonder dat er extra infrastructuur (en budget) nodig is.

In de loop der jaren werd ook het multiscreen-concept geïntroduceerd, waarbij 2 schermen soms content op elk scherm en soms over de schermen heen afspelen.

Ter ondersteuning van een coronaveilige toegankelijkheid van gebouwen zijn recent een aantal kantoren voorzien van toegangscontrole. Grote schermen bij de ingang maken het voor klanten heel gemakkelijk om te zien of ze het kantoor wel of niet kunnen betreden.

 • INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  INNO tilt scherm communicatie met indoor LED schermen en digital signage naar hoger niveau

  Twee vestigingen van INNO in Brussel klaar maken voor scherm communicatie via digital signage... De winkels werden met indoor LED schermen uitgerust en voorzien van creative content zodat de digitale schermen schitteren met Centoview als CMS.

  Ontdek deze referentie
 • KBC rekent op Centoview en onze digital signage expertise

  KBC rekent op Centoview en onze digital signage expertise

  Al jaren werken de kantoren naar tevredenheid met Centoview. Het digital signage netwerk van KBC brengt een attractieve mix van beeldtypes en engaging content.

  Ontdek deze referentie
 • BMW kiest voor interactiviteit en digital signage van Digitopia

  BMW kiest voor interactiviteit en digital signage van Digitopia

  BMW-Group België-Luxemburg zet vol in op digital signage om zijn digitale schermen aan te sturen. Beeldscherm communicatie maakt het verschil, zeker met interactie erbij.

  Ontdek deze referentie
 • Sedona maakt zelf digital signage content met hoge ROI

  Sedona maakt zelf digital signage content met hoge ROI

  Sedona is een gevestigde modewaarde in de Antwerpse binnenstad. Met een uitstekende ligging gaat het deze winkel dan ook voor de wind. De klant ging er lang van uit dat scherm communicatie iets was voor de happy few of enkel haalbaar is voor de grote winkelwarenhuizen.

  Ontdek deze referentie
 • DPG Media gebruikt digital signage en kiest voor content consultancy

  DPG Media gebruikt digital signage en kiest voor content consultancy

  Aanvankelijk was het de bedoeling om bestaande broadcast content te hergebruiken, maar dat bleek niet te werken. Vervolgens werd Digitopia ingeschakeld om te adviseren over content. Ondertussen heeft DPG Media meer dan 150 signage licenties in gebruik.

  Ontdek deze referentie
 • Referenties in digital signage en AV

  Digitale schermen met digital signage of een audiovisuele installatie nodig? Ontdek op deze pagina wat we voor onze bestaande klanten betekenen.

  Ontdek al onze referenties

Heb je digital signage of audiovisuele uitdagingen?

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Lees meer