Vraag hier je digital signage demo aan. Dit kan zowel live als online doorgaan.

Lees meer

Bezoek het Experience Center

Het nieuwe Experience Center in Wommelgem opende officieel zijn deuren in 2024. Iedereen is uitgenodigd om onze nieuwste concepten en geïntegreerde AV/IT-oplossingen te ontdekken.

Wees welkom

Maak op informele wijze kennis met nieuwe technologieën en concepten (net als op een beurs, maar dan in de echte wereld). Het Experience Centre wordt ook gebruikt als vergader- en trainingsruimte, met moderne presentatie- en videoconferentiefaciliteiten voor partners en andere contacten.

Digitopia Group HQ
Gulkenrodestraat 7 Unit 10
2160 Wommelgem

Een dynamisch systeem

Net als onze content en interactieve toepassingen zien we ook het Experience Centre als een dynamisch systeem. De concepten die tot productie hebben geleid, rouleren vaak in de showroom.

Bezoek het Experience Center

Vergelijk beelddragers

“Laat ons meteen de grootste display kopen die binnen ons budget past!” We begrijpen dat de verleiding groot is om zo te redeneren. Maar is groter altijd beter? Zeker niet. Denk bijvoorbeeld aan krappe ruimtes, zoals een gang of een paskamertje. Een kleinere display creëert dan wellicht een persoonlijkere ervaring, met meer impact. Plaats dan weer een groter formaat in ruime, open plaatsen.

Overweeg altijd een touchscreen op vitale plaatsen

Touchscreens duiken op in steeds meer moderne winkels, ziekenhuizen, … Ze laten een patiënt zichzelf registreren voor een afspraak met een specialist, of helpen klanten om hun weg te vinden in de fysieke winkel – of naar de webshop. Ontdek verschillende user interfaces op diverse totems en kiosks.

Benchmark in alle rust collaboratie tools

  • Hoe maak je op een betaalbare manier elke ruimte connected?
  • Wat zijn de verschillen tussen Microsoft Teams Rooms op Android of Windows?
  • Ontdek de voordelen van digital signage en room/desk booking op éénzelfde platform
  • Het belang van data & analytics - krijg inzicht in je kantoor
  • Front Row Teams, wat is hier precies de bedoeling van en waar gaan we naartoe?
  • Wil je een videobar of een losstaande PTZ camera en plafondspeakers?
  • BOYD of BYOM, wat werkt het meest flexibel? Moet je wel een keuze maken?
  • Hoe werkt een digitale receptie? Kan ik een parking of catering boeken bij een meeting?
  • Onze vergaderruimtes zijn compatibel met Zoom, Teams en Google.
  • Praat met ons over capex / opex

Een echt 'Experience' Center

Duik in de wereld van Centoview CMS, boek eens je werkplek via Teams, ... Daarnaast bieden onze mogelijkheden van interactiviteit een gigantische meerwaarde voor je digital signage netwerk en algemene communicatie. Bezoekers, werknemers of burgers raadplegen eigenhandig content die ze zelf interessant vinden. Hierdoor ontstaat tweerichtingsverkeer (in tegenstelling tot klassieke signage) en creëer je tevens een ongekend inzicht in je doelpubliek. Die boodschap brengen we over in deze showroom.

Mis geen trends

Breng voorkeuren en zelfs trends in kaart, anticipeer bliksemsnel op externe factoren, … maar leer ook het doelpubliek (met zijn gedrag en acties) beter kennen dankzij onze interactieve oplossingen.

Ervaar concepten bedacht door Digitopia

Wij bieden hoogwaardige maatwerk oplossingen voor vrijwel iedere omgeving. Voor kleinschalige projecten tot het ontwikkelen en realiseren van compleet nieuwe interactieve en audiovisuele belevingen. Vertrouwd door de beste klanten en merken, vertalen we digitale strategie in effectieve resultaten.

Tot binnenkort?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wil je zelf eens een kijkje komen nemen? Onze specialisten leiden je graag rond, nemen je mee in onze kijk op technologie, geven je slimme praktijkinzichten en laten je zien hoe technologie de gebruiker, klant, werknemer én organisatie echt ondersteunt en efficiënter maakt.

Ik kom langs

Heb je digital signage vragen? Op zoek naar frisse content of interactieve ervaringen?

We hebben aantrekkelijke prijzen omdat we onze eigen digital signage software ontwikkelen. Ook de plaatsing van beeldschermen nemen wij volledig voor onze rekening.

Lees meer over digital signage