Volg gratis inspiratiesessies bij Digitopia op 22 juni - Meld je vrijblijvend aan

Lees meer
Belfius main

Belfius: digital signage in alle kantoren

Al jaren werken de kantoren naar tevredenheid met onze CMS. Het digital signage netwerk van Belfius brengt vandaag een attractieve mix van beeldtypes en engaging content. Door de jaren hebben we extra high brightness schermen geplaatst aan de strategische etalages of straatzijdes.

Met een beheerd vermogen van 50,7 miljard euro behoort Belfius tot de top van de private banken in ons land. Je vermogen optimaal beheren, beschermen en overdragen wordt elke dag complexer. Dankzij de totaalaanpak voor de bescherming, groei en nalatenschap van je vermogen, kan je bij Belfius met een gerust hart de toekomst tegemoet zien. De missie en visie van Belfius rond Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zijn volledig in lijn met de 10 principes van het UN Global Compact. Ze verbinden zich ertoe om de uitvoering ervan voort te zetten en om jaarlijks aan de stakeholders over de vooruitgang verslag uit te brengen.

Beleving aan de binnen- en buitenkant

De focus van dit project ligt volledig op de juiste beleving door middel van etalages om “de kantoren meer uitstraling te geven”. Onze designers maakten van dit project een echt "content-innovatie" project. Samen met het marketingteam van Belfius pakken we de vraag aan: Hoe zet je de campagnes van het bureau (papier) om in een goede en efficiënte schermcommunicatie, rekening houdend met de context van het kantoor, het scherm en de voorbijganger. Wij nemen de positie van digital content specialist in om mee te denken en te brainstormen over de digitale uitstraling van de nieuwe campagnes. Belfius maakt tevens gebruik van onze motion designers om zeker te zijn van de nodige dynamiek op alle schermen.

Vertrouwen

Al jaren werken de Belgische kantoren naar tevredenheid met onze CMS. De hoofdcommunicatie wordt vanuit de zetel in Brussel aangestuurd. Het digital signage netwerk van Belfius brengt vandaag een attractieve mix van beeldtypes en engaging content. Door de jaren hebben we extra high brightness schermen geplaatst aan de strategische etalages of straatzijdes. In de kantoren zelf vind je een combinatie van portait en landscape schermen, afhankelijk van de inrichting van elk kantoor. Er was geen blauwprint of typisch as-buildplan beschikbaar doordat vele kantoren vaak rijwoningen zijn die toebehoren aan de individuele agenten. Via deze weg willen we Belfius nogmaals bedanken voor de lange (en leuke!) samenwerking.

 • INNO tilt winkelervaring met indoor LED naar hoger niveau

  INNO tilt winkelervaring met indoor LED naar hoger niveau

  Digitopia werd geselecteerd om twee vestigingen van INNO in Brussel klaar te maken voor de toekomst, waaronder de flagship stores in de Nieuwstraat en Louisa.

  Ontdek deze referentie
 • DPG Media kiest voor content consultancy

  DPG Media kiest voor content consultancy

  Aanvankelijk was het de bedoeling om bestaande broadcast content te hergebruiken, maar dat bleek niet te werken. Vervolgens werd Digitopia ingeschakeld om te adviseren over content. Ondertussen heeft DPG Media meer dan 150 signage licenties in gebruik.

  Ontdek deze referentie
 • Beaulieu gebruikt ons interactief concept op beurzen

  Beaulieu gebruikt ons interactief concept op beurzen

  Volledig op maat gemaakte oplossingen op basis van RFID-technologie. Van ontwikkeling tot meubilair, Digitopia ontzorgt volledig. De digital signage displays van alle sites in de wereld worden centraal beheerd vanuit België.

  Ontdek deze referentie
 • Kledingketen JBC zet in op signage en interactiviteit

  Kledingketen JBC zet in op signage en interactiviteit

  Een aantal jaren geleden werkte JBC een vijfjarenplan uit voor de renovatie van al zijn winkels. Een van de sleutelelementen van dit project was de customer journey in de winkel verbeteren.

  Ontdek deze referentie
 • 
Crelan bankkantoren gebruiken onze digital signage software

  Crelan bankkantoren gebruiken onze digital signage software

  Onze designers maakten van dit project een echt "content-innovatie" project. Samen met het marketingteam van Crelan hebben we een strategie opgezet.

  Ontdek deze referentie

Inspiratiesessies bij Digitopia op 22 juni

Ontdek hier de sessies die we geven!

Lees meer