Playbook

Smart retail whitepaper nu beschikbaar!

De praktische gids voor slimme technologie in de fysieke winkel.

Het belang van digitalisering

Heel wat ondernemers erkennen het belang van digitalisering, maar geven tegelijkertijd aan dat ze soms niet weten welke stappen ze moeten zetten. Vaak is er ook twijfel of al die investeringen van tijd en energie voldoende return opleveren. Herken je dat gevoel? Om ondernemers hierin te ondersteunen hebben Stad Antwerpen en de Thomas More-hogeschool het ‘Smart Retail’-project opgezet. Tijdens deze editie van ‘De Antwerpse Reus’ deelden deelnemers hun ervaringen met andere ondernemers.

Let's get fygital

Hier bundelen we met Stad Antwerpen voor jou als retailer alle learnings over het fygital winkelen. Stap voor stap lichten we toe hoe je dit in jouw winkel kan toepassen. Lees de handige tips en ontdek meteen de voordelen. Via onderstaande link kan je de whitepaper al even doorbladeren. Downloaden in PDF of je eigen gedrukt exemplaar aanvragen kan ook.

Download

Ervaar het echt

Het nieuwe Experience Center in Beringen heeft in 2023 zijn deuren officieel geopend. Op een informele manier kan je kennismaken met nieuwe technologie en concepten. Ervaar het dus niet zoals op een beurs, maar eerder in real-life met echte data en gekoppeld aan verschillende producten en services.

Onze populairste retail concepten kan je hier dus helemaal zelf ervaren. Van robots tot een digitale schuivenlade. Benieuwd?

Plan je bezoek

Heb je digital signage of audiovisuele uitdagingen?

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Lees meer