Vraag hier je digital signage demo aan. Dit kan zowel live als online doorgaan.

Lees meer
So C monitors

Kies je best voor een System-On-Chip (SOC) of een externe player?

Vandaag is het hoofdzakelijk een technisch verhaal. Weet dat je met beide systemen goed zit als je gebruikt maakt van Centoview.

To SOC or not to SOC

De displays van LG en Samsung zijn reeds jaren gekend voor hun beeldkwaliteit en innovatie, doormiddel van een volwassen besturingssysteem kunnen we met Centoview (onze digital signage software) mooie, snelle en stabiele content garanderen. Laat je medewerkers, klanten, leveranciers of bezoekers zich verbazen over de efficiëntie van een hedendaagse beelddrager.

Externe player

Naast deze SOC approach plaatsen we toch ook 50/50 externe players. Maar waarom precies? In sommige omgevingen moeten we veeleisende content of interactieve toepassingen weergeven. Dan kom je er eenvoudigweg niet met een SOC vandaag. Het update beleid verloopt ook anders. Daarnaast kunnen we de continuïteit van een externe player vanuit Digitopia voor vele jaren garanderen, terwijl signage displays jaarlijks nieuwe SKU’s, CPU’s en OS versies ontvangen vanuit Zuid-Korea. Bij een defect houdt een externe player in dat enkel deze schakel geswapped wordt in plaats van de volledige display met zijn ingebakken SOC. Bij formaten boven 65” kan dit een impact hebben op downtime en serviceability.

Conclusie

Vandaag is het hoofdzakelijk een technisch verhaal. Weet dat je met beide systemen goed zit als je gebruikt maakt van Centoview. Laat je vooral begeleiden door onze experten bij twijfel. De formule met SOC zal altijd net iets voordeliger uitkomen, dit netto prijsverschil maakt echter voor de meeste organisaties weinig uit.

Lees meer over Centoview CMS

Heb je digital signage vragen? Op zoek naar frisse content of interactieve ervaringen?

We hebben aantrekkelijke prijzen omdat we onze eigen digital signage software ontwikkelen. Ook de plaatsing van beeldschermen nemen wij volledig voor onze rekening.

Lees meer over digital signage