Mayerline logo opening 0003 jbc digitale schermen content portret vaste voet

JBC, CKS en Mayerline lanceren drievoudig retail concept te Zonhoven

In Zonhoven opende Claes Retail Group (CRG) dit weekend een winkel die de fashion labels van CKS, JBC en Mayerline samenbrengt in een shopping experience voor de volledige familie.

Lokale verankering als belangrijkste pijler

Een uniek kledingconcept van de Limburgse ondernemersfamilie Claes, zo kan je deze flagstore best omschrijven. Onder één dak zijn nu de drie merken JBC, CKS en Mayerline ondergebracht in het voormalige gebouw van Jumbo. De familie Claes moest een alternatief zoeken voor de winkel in Houthalen. Voor het merk Mayerline betekent het daarnaast de eerste aanwezigheid buiten een stadskern.

Samen sterk met gestroomlijnde communicatie

De nieuwe winkel zet in op de synergie tussen de huismerken: het hele gezin kan hier alle merken verkennen en genieten van mode diversiteit van Belgische bodem. Het CKS portfolio werd ondergebracht in de JBC shop zelf. CKS staat voor speelsheid en moedigt je aan om uit jouw comfortzone te stappen met behulp van originele collecties. Dit mooie verhaal loopt naadloos over in dat van JBC, grotendeels via visuele communicatie op strategische plaatsen in de shop.

Het digital signage concept zorgt voor de daily dose of happy vibes

Het volledige digital signage concept wordt beheerd via onze software, waardoor men algemene, gesegmenteerde en lokale inhoud op de schermen kan weergeven. Het HQ heeft de mogelijkheid om alle ins & outs van de schermcommunicatie in realtime te beheren. Ook de aanraak kiosks en kids game corners werden hierin onderbracht.

Openingsweekend was een groot succes

Tijdens het openingsweekend werden de klanten getrakteerd op kinderanimatie en hapjes van diverse lokale ondernemingen. Bezoek zeker dit winkelconcept!

Bekijk meer referenties

Heb je digital signage of audiovisuele uitdagingen?

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Lees meer