Vraag hier je digital signage demo aan. Dit kan zowel live als online doorgaan.

Lees meer
Cks window signage screen

Hoe zet je vandaag best een digitaal reclamescherm in?

Investeren in een digitaal reclamescherm biedt verschillende voordelen voor bedrijven en organisaties. Digitale schermen kunnen dynamische en aantrekkelijke content weergeven zoals bewegende beelden, animaties en video's die veel meer aandacht trekken dan statische afbeeldingen. Bovendien bieden ze flexibiliteit en snelheid omdat content in real-time kan worden aangepast. Hierdoor kunnen bedrijven snel inspelen op nieuwe trends, aanbiedingen of veranderingen in de markt.

Gebruik je bestaande data en content

Monitor en analyseer de prestaties van je schermen om te zien welke inhoud het meest effectief is. Maak gebruik van interactieve elementen om de betrokkenheid van je publiek te vergroten. Kies voor energiezuinige schermen en stel ze in om alleen aan te staan wanneer nodig. Koppel je schermen aan je CRM, ERP en andere systemen om gepersonaliseerde en up-to-date inhoud te tonen.

Klantgedrag en voorkeuren

Deze schermen bevorderen tevens je duurzaamheid door de vermindering van papierafval. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid tot interactiviteit, wat de betrokkenheid van klanten verhoogt en waardevolle data kan opleveren over klantgedrag en voorkeuren. De effectiviteit van campagnes kan nauwkeurig worden gemeten en geoptimaliseerd, waardoor bedrijven beter begrijpen wat wel en niet werkt.

Ga naar interactiviteit

Update tijdig je scenario en content flow

Hou je content fris en actueel door regelmatige updates en aanpassingen te pushen op basis van feedback en trends. Plan regelmatig technische controles en onderhoud om storingen te minimaliseren. Zorg ervoor dat je schermen voldoen aan de lokale wet- en regelgeving omtrent buitenreclame. Blijf via onze maandelijkse nieuwsbrieven op de hoogte van de nieuwste technologieën en trends om je scherminhoud effectief en relevant te houden.

Ga voor een snelle start met templates

Door templates aan te passen naar je huisstijl zorg je voor een uniforme uitstraling die consistent is met andere marketingmaterialen. Dit versterkt de merkidentiteit en zorgt ervoor dat de communicatie herkenbaar is voor je doelgroep. Aangepaste templates maken het eenvoudiger en sneller om nieuwe content te creëren. Als dit basisontwerp in lijn ligt met je huisstijl, dien je enkel je verhaal te schrijven. Dit bespaart tijd en moeite, vooral bij frequente updates.

Meer over templates

Waardevolle investering

Digitale schermen bevestigen altijd je modern en innovatief imago, wat kan bijdragen aan positieve merkperceptie en het aantrekken van een breder publiek. Al deze factoren maken digitale reclameschermen tot een waardevolle investering voor bedrijven die willen groeien en zich onderscheiden in een concurrerende markt.

Meer over ROI

Heb je digital signage vragen? Op zoek naar frisse content of interactieve ervaringen?

We hebben aantrekkelijke prijzen omdat we onze eigen digital signage software ontwikkelen. Ook de plaatsing van beeldschermen nemen wij volledig voor onze rekening.

Lees meer over digital signage