Vraag hier je digital signage demo aan. Dit kan zowel live als online doorgaan.

Lees meer
Poster inno dgt

Hangende LED schermen met digital signage content aan beide kanten

Deze al gezien? Prachtige ultradunne en dubbelzijdige schermen duiken steeds vaker op in het straat- en winkelbeeld. Deze hangende displays worden opgehangen aan het plafond om marketingboodschappen te communiceren en de aandacht van de consument te trekken.

Ook potentieel in corporate

In corporate omgevingen gebruiken we ze steeds vaker voor wayfinding en tonen van bepaalde huisregels over hygiëne, parkeren, oplaadpolicy, etc. Je toont dus content of wayfinding aan beide zijden van je beelddrager. Het geheel oogt zeer elegant en trekt de aandacht op een correcte manier. Deze innovatie displays zijn gebouwd met duurzaamheid in het achterhoofd. Het ontwerp heeft een beperkt gewicht en biedt diverse verschillende montagemogelijkheden.

We zetten de specificaties nog even op een rij

  • Beschikbaar in 43” en 55”
  • Slechts 23mm diep
  • Tweezijdig full HD schermen
  • Ingebouwde speakers
  • Eco-friendly power timer – enkel aan wanneer jij dat wil
  • Ontwikkeld voor 24/7 gebruik

Wil je meer weten over deze unieke modellen? Vraag ernaar of bezoek warenhuisketen INNO in Brussel. Laat je vooral inspireren!

Heb je digital signage vragen? Op zoek naar frisse content of interactieve ervaringen?

We hebben aantrekkelijke prijzen omdat we onze eigen digital signage software ontwikkelen. Ook de plaatsing van beeldschermen nemen wij volledig voor onze rekening.

Lees meer over digital signage