Vraag hier je digital signage demo aan. Dit kan zowel live als online doorgaan.

Lees meer
E0 A9132 groot

Digital signage voor de vastgoedbranche en immokantoren

Immokantoren zetten digital signage in om vastgoedadvertenties weer te geven. Deze content kan bestaan uit afbeeldingen, 360° video’s, eigendomsgegevens, prijzen en contactinformatie. Door de jaren heen werken we hiervoor samen met Media Mol, een expert en vaste waarde in de real estate sector.

Etalageschermen en displays aan de binnenzijde

De displays worden doorgaans in de etalages van het kantoor geplaatst of binnen in het kantoor om potentiële kopers of huurders aan te trekken. Waar kan je best op letten bij het aanbieden en weergeven van vastgoedcontent?

Van print naar dynamische inhoud

Digital signage maakt dynamische inhoudsupdates mogelijk. In plaats van statische posters of folders te drukken, kunnen immokantoren eenvoudig eigendomsinformatie, prijzen en andere details in realtime bijwerken. Dit is vooral handig voor eigendommen die in contract staan, verkocht of verhuurd zijn. Een link met je website kan je ook altijd overwegen.

Meer over koppelingen

Interactieve displays

Onze digital signage oplossingen bestaan vaak uit een mix van klassieke displays en aanraakschermen. Dit maakt het mogelijk voor potentiële klanten om vastgoedadvertenties zelf te kunnen bekijken en details te verkennen. Dit kan boeiend en informatief zijn voor je bezoekers, daarna komen er mogelijks sneller vragen naar boven.

Ga naar interactiviteit

Locatie informatie

Immokantoren kunnen digital signage gebruiken om informatie over de lokale omgeving weer te geven, zoals scholen, winkels, openbaar vervoer en voorzieningen. Dit helpt potentiële kopers of huurders om de buurt beter te begrijpen. Het laat ook zien dat je lokale betrokkenheid belangrijk vindt en dus dichter bij je potentiële klant komt te staan.

Regelgeving en conformiteit

Vastgoedregelgeving en wetten variëren per locatie, dus het is essentieel om ervoor te zorgen dat de plaatsing van je schermen de lokale, regionale of nationale voorschriften volgt, met betrekking tot vastgoedreclame en bewegwijzering. Vraag tijdig advies.

Integratie met sociale media

Onze digital signage software kan getuigenissen, beoordelingen en andere acties van socials weergeven om extra vertrouwen op te bouwen bij de bezoekers van je Immokantoor. Ze zullen ook sneller je kanalen volgen als er interessante huizen of appartementen op staan met foto’s.

Branding en imago

Digital signage kan helpen om een modern en technologiebewust imago van een immokantoor over te brengen. Het kan ook worden gebruikt voor branding, promoten van de diensten van het kantoor en het tonen van succesvolle verkopen.

Analyse en gegevens

Digital signage kan een waardevolle analyse en allerlei gegevens verschaffen over welke inhoud het meest boeiend is en hoelang kijkers naar advertenties kijken. Deze informatie kan de immokantoren helpen bij het finetunen van de marketingstrategie.

Kostenbesparing?

Hoewel je aanvankelijk kosten maakt bij het opzetten van een digital signage netwerk, zal het op termijn kostenefficiënt zijn. Immokantoren besparen geld op druk- en distributiekosten van traditionele marketingmaterialen en halen ongetwijfeld leads uit voorbijgangers, zelfs na de uren wanneer het kantoor gesloten is.

Kortom, digital signage is een waardevol hulpmiddel voor immokantoren en versterkt de voetafdruk in het straatbeeld aanzienlijk. Actuele vastgoedinformatie verstrekken en de volledige klantervaring verbeteren, dat is voor ons de essentie in deze sector. Heb je vragen of advies nodig over software en/of schermen? Neem steeds vrijblijvend contact op. Bedankt Media Mol voor de jarenlange samenwerking en het vertrouwen in Centoview.

Heb je digital signage vragen? Op zoek naar frisse content of interactieve ervaringen?

We hebben aantrekkelijke prijzen omdat we onze eigen digital signage software ontwikkelen. Ook de plaatsing van beeldschermen nemen wij volledig voor onze rekening.

Lees meer over digital signage