Vraag hier je digital signage demo aan. Dit kan zowel live als online doorgaan.

Lees meer
Lg magnit header

Wanneer enkel het beste goed genoeg is. Meet LG Magnit

Neem de kijker mee in de beleving en trek die aandacht!

Het gigantische scherm werd bij ‘Integrated Systems Europe’ (ISE) 2023 in Barcelona voor het eerst onthuld. Er waren meerdere ultra-innovatieve producten van LG aanwezig, waaronder ”s werelds eerste buigbare scherm met hoge resolutie’. Het thema van de presentatie van LG was ‘life, be bloomed’ en ze richtten zich op het eenvoudiger en beter maken van het leven. Het bedrijf liet ook meerdere nieuwe technieken zien, zoals micro-LED en vernieuwende transparante LED-schermen.

Ontworpen voor iedereen

Dankzij verschillende lagen beschermende films beschermt de LG Magnit de chips van zijn LEDS tegen de risico's veroorzaakt door waterdruppels en vochtigheid. Het is bestand tegen stof , statische elektriciteit en fysieke impact.

Omdat de LG Magnit mogelijk op plaatsen wordt geplaatst die voor het publiek toegankelijk zijn, is het veiligstellen van de investering in digital signage een van de prioriteiten van de Koreaanse elektronicagigant.

De LG Magnit bestaat uit verschillende panelen die in elkaar klikken. Zonder kabels die de panelen met elkaar verbinden, gebeurt de overdracht direct draadloos met het hoofdpaneel. Elk scherm heeft een textuur die is ontworpen om eenvoudig vingerafdrukken te wissen die tijdens de installatie kunnen optreden. Deze beelddrager kan 24/7 content weergeven zonder risico's tot inbranden.

Micro LED-displaytechnologie

Micro LED-displaytechnologie brengt de wanddisplay nog een stap verder. Met zijn gemakkelijk te monteren panelen nagelt de LG Magnit elke bezoeker aan de muur, enerzijds dankzij zijn formaat maar ook met zijn uitzonderlijke kwaliteit. UHD 4k resolutie, 150.000 :1 contrast en HDR10, het komt allemaal samen voor een boeiende visuele ervaring. Ideaal geplaatst in een drukbezochte ruimte of in een grote ruimte in uw bedrijf, gebruikt de LG Magnit micro-LED's om een schitterend gekleurd beeld te bieden. De afstand tussen de LED's is 0,93 mm, een opening die onzichtbaar is wanneer het display LG Magnit op een muur wordt geplaatst. Deze toonhoogte wordt grotendeels vergeten omdat de kwaliteit van het beeld en de contrasten zo belangrijk zijn. Diep zwart en levendige kleuren met een ongeëvenaarde helderheid.

Lees meer over LG Magnit

Heb je digital signage vragen? Op zoek naar frisse content of interactieve ervaringen?

We hebben aantrekkelijke prijzen omdat we onze eigen digital signage software ontwikkelen. Ook de plaatsing van beeldschermen nemen wij volledig voor onze rekening.

Lees meer over digital signage