Vraag hier je digital signage demo aan. Dit kan zowel live als online doorgaan.

Lees meer
Digital signage security

Verspreid dagelijks je security tips en IT-policy via digital signage

Het gebruik van digital signage schermen om werknemers te wijzen op de gevaren van phishing, is een quick win om continu bewustzijn te creëren. We delen graag enkele strategieën en inhoudelijke suggesties gebaseerd op praktijkcases bij onze klanten.

Breng regelmatig security topics in beeld

Verander de boodschap regelmatig om de aandacht van werknemers vast te houden. Gebruik actuele voorbeelden van phishing-aanvallen die in het nieuws kwamen. Toon aan dat deze problematiek ook in de Benelux potentiële risico's met zich meebrengt.

Maak het visueel aantrekkelijk en gebruik CTA's

Gebruik aantrekkelijke en duidelijke grafische elementen zoals infographics en korte video's. Maak gebruik van kleur en beweging om de aandacht te trekken. Sluit elke boodschap af met een duidelijke call to action, zoals "Meld verdachte e-mails bij IT" of "Volg onze phishing-training". Als de schermen interactief zijn, kan een korte quiz of scenario-gebaseerde vragenlijst worden toegevoegd om de kennis van werknemers te testen.

Voorbeelden van korte berichten

  • "Phishing Alert: Vertrouw nooit e-mails die om je wachtwoord vragen. Neem contact op met IT als je twijfelt."
  • "Veiligheidstip: Gebruik altijd multi-factor authenticatie voor extra beveiliging."
  • "Stel je voor: je krijgt een e-mail van de 'HR-afdeling' die om je inloggegevens vraagt. Wat doe je? Scan de QR code en ontvang tips."
  • "Een e-mail belooft je een cadeaukaart als je op een link klikt. Trap er niet in! Leer meer over dit soort aanvallen op ons intranet."
  • "Dubbelcheck de afzender: Controleer altijd de naam alsook de domeinnaam vanwaar de e-mail werd verzonden. Het zit hem vaak in de details."

Proof of play als onderdeel van ISO documentatie- en auditprocessen

Proof of play dient als bewijs dat bepaalde content daadwerkelijk op de digital signage schermen werd weergegeven. Ze worden ingezet als onderdeel van de documentatie- en auditprocessen die vereist zijn voor ISO-normen. IT-beveiliging is van cruciaal belang voor verschillende ISO-normen, vooral voor ISO/IEC 27001, wat een kader biedt voor het beheer van gevoelige bedrijfsinformatie. Deze norm behandelt risicobeoordeling, beveiligingsbeleid, toegangsbeheer, fysieke beveiliging, cryptografie en incidentmanagement. Digital signage is een sterk medium dat met een lage effort een groot bereik en effect heeft op je organisatie en werkvloer.

Rapportage mogelijkheden in Centoview CMS

Door te voldoen aan deze normen kunnen organisaties niet alleen voldoen aan wettelijke en regelgevende vereisten, maar ook hun reputatie beschermen en efficiënter werken. Dit toont aan dat ze zich inzetten voor de hoogste beveiligingsstandaarden, wat vertrouwen geeft aan klanten en partners. Onze digital signage software beschikt over uitgebreide rapportagemogelijkheden, vraag ernaar!

CMS software

Heb je digital signage vragen? Op zoek naar frisse content of interactieve ervaringen?

We hebben aantrekkelijke prijzen omdat we onze eigen digital signage software ontwikkelen. Ook de plaatsing van beeldschermen nemen wij volledig voor onze rekening.

Lees meer over digital signage