Vraag hier je digital signage demo aan. Dit kan zowel live als online doorgaan.

Lees meer
Weer widgit digitopia

Verkeers- en weerinformatie op je schermen

Combineer teksten, foto's en dynamische widgets moeiteloos op je schermen. Maak in een handomdraai een pakkend scenario. Met onze apps/widgets kan je allerlei extra informatie automatisch weergeven. Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Verhoog de betrokkenheid met infotainment

Digitale displays hebben het potentieel om een perfecte informatievoorziening naar je doelgroep te richten. Je houdt ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en voedt ze met data die jij op dat moment graag wil overbrengen. Het resultaat? Betrokken bezoekers en een duidelijke communicatie die je organisatie op de kaart zet.

Beschikbare apps

Tijdens de wintermaanden krijgen we regelmatig verzoeken om zowel het weer als het verkeer inzichtelijk te maken via onze software. Elke klant heeft een aantal infotainment apps ter beschikking. Deze zijn makkelijk toe te voegen aan je playlist en kan je bovendien naar je hand zetten met een custom achtergrond.

Jij informeert, je publiek anticipeert

Van drukte op de snelwegen tot een onverwachte sneeuw- of plensbui: het is fijn als je hier voor je vertrek van op de hoogte bent.

Nuttig op de werkvloer

Zoek je naar de perfecte wachtverzachter of wil je jouw bezoekers op elk moment voorzien van de meest actuele ontwikkelingen? Toon dan zeker verkeers- en weersinformatie op je schermen. Tonen je beelddragers veel fileleed? Dan kunnen werknemers de overweging maken om alvast naar huis te gaan en daar het werk af te maken, of gaan ze net wat langer werken om zonder files (en frustraties) huiswaarts te keren.

De presentatie kan zowel in tekstvorm, foto of via een combinatie hiervan, op je schermen verschijnen. Ook het tijdstip, wanneer wel of wanneer niet, kan je per dag instellen.

Ook een wachtverzachter voor ziekenhuizen, luchthavens, steden, apothekers etc

Een wachtkamer zonder digitale displays kan erg saai zijn. Bewegende beelden werken als een magneet voor de ogen van bezoekers en houden de concentratie als geen ander vast. Met de verkeer- en weerinformatie blijven de wachtenden vermaakt, terwijl ze interessante informatie voorgeschoteld krijgen. De perfecte wachtverzachter die ook heel functioneel kan uitdraaien.

Meer over content

Heb je digital signage vragen? Op zoek naar frisse content of interactieve ervaringen?

We hebben aantrekkelijke prijzen omdat we onze eigen digital signage software ontwikkelen. Ook de plaatsing van beeldschermen nemen wij volledig voor onze rekening.

Lees meer over digital signage