Softwarehuis digitopia

Van idee tot realiteit: de magie van een softwarehuis

Naast installatie- en projectservices ontwikkelen we al meer dan 15 jaar onze eigen software. Deze full service aanpak brengt dan ook de nodige dynamiek in onze werkomgeving. Werken in een setting waar innovatie en creativiteit centraal staan, biedt onze mensen de mogelijkheid om voortdurend nieuwe dingen te leren.

Verbondenheid en gemeenschap

Daarnaast ervaren we als softwarehuis een enorm stimulerende en collaboratieve cultuur. Teamwerk staat centraal, waarbij collega's met diverse achtergronden en expertisegebieden samenwerken aan gemeenschappelijke doelen. Denk bijvoorbeeld aan de front- vs back office van onze CMS software. Deze aanpak bevordert merkbaar de verbondenheid en gemeenschap binnen ons bedrijf. Individuele cases zoals een specifieke PWA (webapp) zorgen voor afwisseling. Als individu een project opleveren kan ook verrijkend zijn.

Een bijkomend voordeel is de mogelijkheid om betrokken te zijn bij diverse projecten voor verschillende klanten. Dit versterkt de variatie van werk waarbij onze mensen worden blootgesteld aan allerlei sectoren, technologieën en contexten. Dit geeft ons de luxe om vaardigheden en kennis continue te verbreden.

De nieuwste technologische ontwikkelingen

Ook onze klanten worden hier vrolijk van. Allereerst hebben ze baat bij de ervaring van onze gespecialiseerde professionals die geen uitdaging uit de weg gaan. We hebben een diepgaand inzicht in de nieuwste technologische ontwikkelingen en best practices, waardoor we in staat zijn om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die voldoen aan de wisselende behoeften van klanten.

Veranderende eisen en groeiende behoeften

We beschikken ondertussen over flexibele en schaalbare oplossingen die kunnen worden aangepast aan veranderende zakelijke vereisten en groeiende behoeften (GDPR, AVG …). Dit stelt onze klanten in staat om wendbaar te blijven en snel te reageren op evoluerende marktomstandigheden, wat essentieel is vandaag.

Historische focus op softwareontwikkeling in web technologie

Onze digitale schermen liften mee op de interactieve mogelijkheden die PWA's bieden. Dankzij touch applicaties boosten we dan ook de betrokkenheid van onze klanten. Via pushmeldingen worden gebruikers op de hoogte gehouden van belangrijke updates, evenementen, aanbiedingen enz. We ontwikkelen dus van A tot Z (front- en backend), waarbij datakoppelingen met systemen van de klant centraal staan.

Werken bij een softwarehuis biedt tal van voordelen voor zowel medewerkers als klanten. Onze mensen komen naar kantoor om samen complexe uitdagingen op te lossen en cutting-edge concepten te ontwikkelen. We zijn regelmatig op zoek naar extra talent. Kijk daarom zeker eens op onze vacaturepagina.

Bekijk de vacatures

Heb je digital signage of audiovisuele uitdagingen?

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Lees meer