Vraag hier je digital signage demo aan. Dit kan zowel live als online doorgaan.

Lees meer
Corporate digital signage TP2

Minder vergaderen en toch beter communiceren?

Door belangrijke informatie zichtbaar te maken op strategische locaties, worden medewerkers beter geïnformeerd en betrokken. Schermen verminderen de afhankelijkheid van e-mails en vergaderingen door belangrijke updates en mededelingen direct te tonen. Ze bevorderen ook de samenwerking en betrokkenheid door tweerichtingscommunicatie te ondersteunen en feedbackmogelijkheden te bieden.

Social media kan je ook intern weergeven

Verder kunnen de schermen gebruikt worden voor training, veiligheidsinstructies en het delen van successen. Dit draagt bij aan een beter verbonden werkplek met een socialere sfeer. Deze displays kunnen het personeel helpen om up-to-date te blijven met het laatste nieuws binnen de organisatie, van bedrijfsresultaten tot veiligheidsrichtlijnen.

Eenmalig koppelen

Overweeg steeds een koppeling met je social media platformen. Die content werd reeds opgemaakt en gevalideerd. Je dient slechts éénmalig een koppeling te maken met deze kanalen en je schermen volgen alles automatisch mee.

Bereik de volledige vloer

Het visuele aspect zorgt ervoor dat de boodschap beter wordt opgemerkt en langer blijft hangen. Dit is vooral nuttig in omgevingen waar medewerkers geen directe toegang hebben tot computers zoals fabrieken of magazijnen.

Hapklare informatie

Door kort en krachtig belangrijke informatie te presenteren, kan de productiviteit worden verhoogd zonder de dagelijkse workflow te verstoren of tientallen extra mobiele devices te beheren.

Meer over content

On-the-job trainings

Daarnaast fungeren deze schermen als platformen voor leren en ontwikkeling. In plaats van medewerkers van hun werkplek weg te halen voor opleidingen, kunnen instructievideo’s of belangrijke updates eenvoudig worden afgespeeld. Dit zorgt voor een gestroomlijnde en efficiënte aanpak van on-the-job trainings, zonder tijdrovende onderbrekingen.

De dynamische aard van digitale schermen helpt bij het maken van boeiende inhoud, zoals video’s of animaties, die veel effectiever zijn dan traditionele communicatiemethoden zoals e-mail of memo’s.

Presenteer je bedrijfscultuur

Deze technologie kan ook helpen bij het versterken van de bedrijfscultuur. Schermen worden vaak gebruikt om bedrijfswaarden, successen en evenementen te communiceren waardoor werknemers zich meer betrokken voelen.

Versterk de teamgeest

In niet-kantooromgevingen kunnen ze ook fungeren als belangrijke informatiestations die medewerkers direct verbinden met het bredere bedrijf. Dit zorgt niet alleen voor een betere informatiestroom, maar versterkt ook de teamgeest en motivatie.

Veiligheidsinstructies

Een ander belangrijk aspect is het verbeteren van de veiligheid op de werkplek. Door continu veiligheidsinstructies en waarschuwingen op schermen te tonen, worden medewerkers herinnerd aan protocollen, wat leidt tot een veiligere werkomgeving.

Dit visuele en herhalend aspect helpt om veiligheidsregels beter na te leven dan traditionele methoden zoals papieren handleidingen of posters.

Meer over safety

Het snelste medium

Tot slot kunnen bedrijven door gebruik van digitale schermen snel inspelen op veranderende omstandigheden. Wanneer er bijvoorbeeld direct nieuws moet worden gedeeld of wanneer er een plotselinge wijziging in een proces nodig is, kunnen de schermen onmiddellijk worden bijgewerkt. Dit niveau van flexibiliteit maakt van deze displays een krachtig hulpmiddel voor elke moderne werkplek die efficiëntie, communicatie en betrokkenheid hoog in het vaandel draagt.

Digital signage

Heb je digital signage vragen? Op zoek naar frisse content of interactieve ervaringen?

We hebben aantrekkelijke prijzen omdat we onze eigen digital signage software ontwikkelen. Ook de plaatsing van beeldschermen nemen wij volledig voor onze rekening.

Lees meer over digital signage