Vraag hier je digital signage demo aan. Dit kan zowel live als online doorgaan.

Lees meer
Living tomorrow voco brussels city north

Living Tomorrow vertrouwt op Centoview en andere ecosystemen van Digitopia

De innovatiecampus werd het grootste technologische showcasecentrum van Europa, met als thema's: Smart Communication, Smart Home & Future of Work, Smart Buildings & Infrastructure, Smart Cities, alsook Smart Health, Food & Agriculture.

Centoview stuurt alle displays aan

Living Tomorrow realiseert sinds 1990 projecten die een visie op de toekomst weergeven. De organisatie begon als ‘het Huis van de Toekomst’ maar focust zich vandaag op wonen, mobiliteit, gezondheidszorg, slimme gebouwen en slimme steden. Vandaag rekent Living Tomorrow op slimme technologie en software van Digitopia. Centoview stuurt alle displays aan in het HQ alsook op de gloednieuwe innovatie campus. Onze design studio werd tevens ingeschakeld om de visuals en content af te stemmen op het publiek. Andere concepten zoals lift&learn, robotics, apotheek van de toekomst etc. zijn ook nog steeds te bewonderen.

Maatschappelijke uitdagingen niet uit de weg gaan

De overeenkomsten met de strategische prioriteiten van Digitopia vallen op. De innovaties die bij Living Tomorrow worden ontwikkeld en gedemonstreerd, liggen volledig in lijn met onze visie en missie. Het project Living Tomorrow is ontstaan uit een fundamenteel geloof in de kracht van digitale technologie om innovatieve toepassingen te ontwikkelen en belangrijke maatschappelijke uitdagingen aan te gaan. Bovendien hebben we door vijf jaar samen te werken met Living Tomorrow de bereidheid getoond om actief deel te nemen aan uitdagende partnerschappen en om samen te werken met andere ecosystemen. Wij willen zelf ook zoveel mogelijk antwoorden krijgen en oplossingen bieden voor de vele technologische vraagstukken van de toekomst. Wil je graag de nieuwe Campus met ons bezoeken? Laat het ons weten.

Heb je digital signage vragen? Op zoek naar frisse content of interactieve ervaringen?

We hebben aantrekkelijke prijzen omdat we onze eigen digital signage software ontwikkelen. Ook de plaatsing van beeldschermen nemen wij volledig voor onze rekening.

Lees meer over digital signage