Belgium

Kies voor een CMS van Belgische bodem

We gebruiken altijd onze eigen ontwikkelde digital signage software. Je kan steeds bij Digitopia terecht voor een vrijblijvende demonstratie in onze showroom of bij jou onsite.

Let’s talk software. Digital Signage is eindeloos aanpasbaar en kan voor vrijwel elk communicatief doel worden ingezet. Wij gebruiken steeds onze eigen ontwikkelde (Belgische!) software om ervoor te zorgen dat klanten, medewerkers of burgers je communicatie oppikken. Leuk weetje, Centoview is momenteel het enige 100% made in Belgium digital signage platform. Het belangrijkste voordeel? We staan altijd zeer dicht bij jou en je digital signage netwerk.

Hoe gaan we te werk?

We werken doorgaans als volgt. Ofwel stellen we een eenvoudig te gebruiken CMS en portal ter beschikking met een reeks content templates in je huisstijl (op deze manier ben je zelf in staat content te maken en in te plannen). Ofwel maak je gebruik van onze professionele designers om je van deze taken te ontzorgen. Beschikken jullie zelf over een creatieve cel of werk je reeds met een agency samen? Geen probleem, in dat geval voorzien we opleidingen zodat jij of je externe partner zelf aan de slag kunnen. Onze software is intuïtief en fun om met te werken. Je zal in no-time een template naar je hand zetten, daar twijfelen wij niet aan!

Als je ervoor kiest om zelf content te maken, plannen en analyseren dan kan je Centoview van eender waar ter wereld managen. Dat zorgt ervoor dat je content zeer toegankelijk wordt en tevens makkelijk bewerkbaar is door verschillende gebruikers. Het aantal users is trouwens steeds onbeperkt met Centoview, wij houden niet van opgelegde beperkingen in software. We voorzien verschillende types gebruikersprofielen als je organisatie daar behoefte aan heeft.

Heb je digital signage of audiovisuele uitdagingen?

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Lees meer