Vraag hier je digital signage demo aan. Dit kan zowel live als online doorgaan.

Lees meer
Header Manufacturier Fr v2

Hoe digital signage meerwaarde biedt in manufacturing

Naast de uitrol en het beheer van het signage netwerk denken we ook mee om op een creatieve (soms ludieke) wijze een ernstig thema op de schermen te visualiseren.

Productiegegevens

Het tijdperk ‘Industrie 4.0’ verbindt data met de productievloer. Veel productiemedewerkers lopen achter de feiten aan omdat ze nog steeds zeer beperkte toegang hebben tot digitale productiemiddelen. Ze missen real-time toegang tot productiegegevens of andere informatie om bepaalde activiteiten aan te passen. Ook hebben ze geen snelle toegang tot digitale kennisbronnen, waaronder onderhoudsrichtlijnen en veiligheidsinstructies.

Wij maken je ruwe data leesbaar

Correlatie, aggregatie, opmaak (...) : gegevens worden omgezet in visuele informatie die kan worden aangevuld met widgets, indicatoren, tabellen, metrics, waarschuwingssystemen, ... Wij organiseren ze vervolgens in overzichtelijke dashboards, wallboards en zelfs volledig automatische afspeellijsten.

Quick wins voor industriële omgevingen

☑️ Zend real-time informatie naar je teams op de vloer

☑️ Link je alarmsysteem met de schermen, werk verschillende scenario’s uit

☑️ Toon aan dat een bepaalde safety film x-aantal keer werd afgespeeld

☑️ Anticipeer snel op wijzigingen in het productieproces, uurroosters etc.

☑️ Versnel de adoptiegraad van nieuw of tijdelijk personeel

☑️ Collega’s zonder toegang tot pc of mobile device blijven perfect op de hoogte

☑️ Informeer je supply chain (trucks) over laad- en loskade, parking, safety etc.

☑️ Koppel schermen met Fireplug (Emergency Call out System)

Maak content licht verteerbaar

Naast de uitrol en het beheer van het signage netwerk denken we ook mee om op een creatieve (soms ludieke) wijze een ernstig thema zoals ‘veiligheid’ op de schermen te herhalen. Onze grafische cel maakt regelmatig animaties en dashboards die klanten in staat stellen om zijn werknemers te beschermen tegen 'scherm vermoeidheid'. Via 3D mascottes en bijvoorbeeld ‘dansende koekjes’ slagen we er telkens in om iedereen zijn aandacht te trekken. En zonder het vaak te beseffen zoeken mensen uit de productie deze boodschappen op om een vervolg te zien van het verhaal.

Ontdek onze referenties

Heb je digital signage vragen? Op zoek naar frisse content of interactieve ervaringen?

We hebben aantrekkelijke prijzen omdat we onze eigen digital signage software ontwikkelen. Ook de plaatsing van beeldschermen nemen wij volledig voor onze rekening.

Lees meer over digital signage