Vraag hier je digital signage demo aan. Dit kan zowel live als online doorgaan.

Lees meer
The wings foodmaker

Het succes van de Foodmaker restaurants in grote bedrijven (QSR)

In zijn restaurants serveert Foodmaker uitsluitend gezonde en evenwichtige gerechten: één voor één gemaakt met zoveel mogelijk biologische en seizoensgebonden producten van eigen bodem. Steeds vaker duiken deze frisse eetzaken op in grote bedrijven. Naast een gezonde eetstek fungeren ze tevens als sociale hubs.

Foodmaker, de gezonde restaurantketen en producent van ultraverse maaltijden, opende recent restaurants in Brussel en Diegem. Ze zijn gelegen in de prachtige gebouwen van BNP Paribas Fortis en EY waar externe klanten ook welkom zijn. Ze willen inzetten op de werkende mens. "Gezonde voeding moet voor iedereen toegankelijk en betaalbaar zijn, ook op de werkvloer,” vertelt een trotse Lieven Vanlommel, oprichter en CEO van Foodmaker.

Oplossing voor grote bedrijven

Foodmaker was reeds aanwezig in de hoofdkantoren van Proximus en Engie in Brussel, en wil dit aanbod verder uitbreiden. “Omdat de vraag bij bedrijven enorm groot is,” zegt Lieven Vanlommel. “Door gezond eten aan te bieden, houdt een werkgever zijn personeel fit en is er minder ziekteverzuim. Mensen zijn zich meer bewust van wat ze eten, en verlangen van hun werkgevers een gezond alternatief. Daarom hebben we voor dit nieuwe restaurant ook gekozen voor een locatie met veel kantoren in de buurt."

Sociale eethubs

Door de unieke locatie in de nieuwe gebouwen van BNP Paribas Fortis en EY, kunnen deze nieuwe restaurants zowel de eigen werknemers als die van omliggende bedrijven verwelkomen.

From farm to fork

Foodmaker maakt kraakverse, lekkere voeding, die gezond is voor jou en voor onze aarde. Je vindt er geen kunstmatige smaakstoffen, bewaarmiddelen of mayonaise, maar wél gerechten bomvol groenten en gezonde voedingsstoffen.

Meer digitale schermen door de jaren heen

Sinds 2018 bouwt Foodmaker zijn eigen verkooppunten uit, die 100% in het teken staan van de beleving van gezonde, biologische voeding en duurzaamheid. Momenteel worden klanten geïnformeerd en verleid op tientallen schermen (etalage en kassa) op 8 locaties verspreid over Antwerpen, Brussel, Utrecht en Parijs.

Ook Sportoase smult mee

Daarnaast zijn ook de Sportoase zwembaden uitgerust met schermen en software, zodat de dagelijkse scherm communicatie en menu's steeds voor duidelijkheid zorgen bij het publiek.

Employee engagement

Ook de medewerkers voelen het effect van digital signage in de restaurants. Bij het veranderen van een item op een van de displays (campagne of menubord), verkopen ze meer van dat product. De medewerkers hebben ook zeer positieve feedback ontvangen van klanten die de inhoud op de displays waarderen.

Waarom de digital signage via Digitopia loopt

  • Intuïtief, gecentraliseerd online contentbeheer voor alle locaties
  • Zeer laagdrempelige software om te gebruiken
  • Slechts 1 touchpoint voor hardware, software, ontwikkeling en beheer van content
  • Eigen installatie dienst, niets wordt uitbesteed
  • Robuuste monitoring en rapportage
  • Ondersteund door lokale service met steeds dezelfde mensen

Praktische informatie

Foodmaker Montagne du Parc
Adres: Ravensteinstraat 25, 1000 Brussel
Openingsuren: maandag tot en met vrijdag: 7 - 17 uur ​

Foodmaker The Wings
Adres: Culliganlaan 3, 1831 Diegem
Openingsuren: maandag tot en met vrijdag: 7 - 17 uur ​

Bron Delhaize

Bron The Wings

Heb je digital signage vragen? Op zoek naar frisse content of interactieve ervaringen?

We hebben aantrekkelijke prijzen omdat we onze eigen digital signage software ontwikkelen. Ook de plaatsing van beeldschermen nemen wij volledig voor onze rekening.

Lees meer over digital signage