Kbc high brightness digital signage groot

Bereik de winkelstraat met high brightness schermen

Deze verzekeraar schittert sinds vorige week in het straatbeeld van Wommelgem. Het grote voordeel van high brightness schermen is de perfecte balans tussen helderheid en contrast in uitdagende (lees heldere) omstandigheden. Deze schermen bieden een indrukwekkende helderheid en levendige kleuren, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in winkels, openbare ruimtes, op gevels van gebouwen etc.

Levensduur & onderhoudskosten

Daarnaast staan deze schermen bekend om hun duurzaamheid en betrouwbaarheid, wat resulteert in een langere levensduur en lagere onderhoudskosten op lange termijn. De grote kijkhoek van 178° staat ook in schril contrast met een consumentenscherm.

Verantwoord elektriciteitsverbruik

Een belangrijk element voor onze klant was dat de helderheid zich aanpast aan het omgevingslicht. Kies dus voor verantwoord elektriciteitsverbruik. Het biedt geen meerwaarde dat je display 24/7 aan 100% vermogen content uitstraalt. Zodra de zon verdwijnt (s’avonds of bij bewolkt weer) daalt het verbruik dan ook drastisch van deze krachtpatsers.

Hoge prestaties dankzij Centoview & webOS

Deze setup werkt zonder externe NUC. Beide beeldpunten kunnen onafhankelijk van elkaar verschillende media afspelen. Momenteel liften ze mee met algemene communicatie boodschappen vanuit KBC HQ. De klant kan dit scenario aanvullen met lokale boodschappen. Deze displays draaien out-of-the-box webOS 6.0 (het besturingssysteem van LG), dit garandeert een vlotte implementatie en praktisch geen nazorg.

Ook fijn voor onze ontwikkelaars

LG heeft zijn software op orde en werkt vlekkeloos samen met onze digital signage software. Dit verbetert het gebruikersgemak met een intuïtieve GUI en biedt onze ontwikkelaars eenvoudige app-ontwikkelingstools zoals SDKs en andere toepassingen.

Bekijk onze referenties

Heb je digital signage of audiovisuele uitdagingen?

Vraag vrijblijvend informatie. Iedereen is welkom om onze digitale concepten en AV-oplossingen te ervaren.

Lees meer