Volg gratis inspiratiesessies bij Digitopia op 22 juni - Meld je vrijblijvend aan

Lees meer
58c31df1bad441a0b34e41180ab568f5 c4b964ca

Port of Antwerp: een sterk groeiend digital signage netwerk in de haven

Elk jaar komen er schermen bij, of bouwen we nieuwe functionaliteit in om een betere informatiebeleving te bieden voor medewerkers en klanten.

Port of Antwerp groeide door de jaren heen naar een digital signage expert dankzij Digitopia. Elk jaar komen er schermen bij, of bouwen we nieuwe functionaliteit in om een ​​betere informatiebeleving te bieden voor medewerkers en klanten. We zijn in eerste instantie begonnen met een 10-tal schermen verdeeld over 4 locaties in het Oude Havenhuis aan het Willemdok. Daarna verhuisden we naar het prestigieuze Zaha Hadid-gebouw (Oude Brandweerkazerne en Technische Dienst) voor een project van 29 schermen op 10 locaties.

Streaming video

Digitopia biedt een oplossing voor de klassieke interne communicatie aangevuld met streaming “Vimeo”-sessies van de CEO, of interne events. Wij kijken uit naar wat de toekomst nog brengt!

 • INNO tilt winkelervaring met indoor LED naar hoger niveau

  INNO tilt winkelervaring met indoor LED naar hoger niveau

  Digitopia werd geselecteerd om twee vestigingen van INNO in Brussel klaar te maken voor de toekomst, waaronder de flagship stores in de Nieuwstraat en Louisa.

  Ontdek deze referentie
 • Belfius: digital signage in alle kantoren

  Belfius: digital signage in alle kantoren

  Al jaren werken de kantoren naar tevredenheid met onze CMS. Het digital signage netwerk van Belfius brengt vandaag een attractieve mix van beeldtypes en engaging content. Door de jaren hebben we extra high brightness schermen geplaatst aan de strategische etalages of straatzijdes.

  Ontdek deze referentie
 • DPG Media kiest voor content consultancy

  DPG Media kiest voor content consultancy

  Aanvankelijk was het de bedoeling om bestaande broadcast content te hergebruiken, maar dat bleek niet te werken. Vervolgens werd Digitopia ingeschakeld om te adviseren over content. Ondertussen heeft DPG Media meer dan 150 signage licenties in gebruik.

  Ontdek deze referentie
 • Beaulieu gebruikt ons interactief concept op beurzen

  Beaulieu gebruikt ons interactief concept op beurzen

  Volledig op maat gemaakte oplossingen op basis van RFID-technologie. Van ontwikkeling tot meubilair, Digitopia ontzorgt volledig. De digital signage displays van alle sites in de wereld worden centraal beheerd vanuit België.

  Ontdek deze referentie
 • Kledingketen JBC zet in op signage en interactiviteit

  Kledingketen JBC zet in op signage en interactiviteit

  Een aantal jaren geleden werkte JBC een vijfjarenplan uit voor de renovatie van al zijn winkels. Een van de sleutelelementen van dit project was de customer journey in de winkel verbeteren.

  Ontdek deze referentie

Inspiratiesessies bij Digitopia op 22 juni

Ontdek hier de sessies die we geven!

Lees meer