Vraag hier je digital signage demo aan. Dit kan zowel live als online doorgaan.

Lees meer
Centomedia digitopia

Overname van IT-bedrijf Centomedia

Met de overname van IT-bedrijf Centomedia wordt Digitopia de grootste Belgische speler in digital signage. Beide bedrijven zullen samensmelten in de Digitopia Group.

Met de overname van IT-bedrijf Centomedia wordt Digitopia de grootste Belgische speler in digital signage. Beide bedrijven zullen samensmelten in de Digitopia Group. Met de overname realiseert Digitopia Group een omzet van 10 miljoen euro en beheert het meer dan 25.000 digitale touch points in zes landen. In de vestigingen in Schilde, Paal-Beringen en Kortrijk zijn nu in totaal 45 medewerkers actief. Jan Bussels blijft CEO en neemt samen met Sylvie Van de Leest de dagelijkse leiding waar van de groep.

Doorontwikkeling van Centoview CMS

“Met de overname van Centomedia wordt Digitopia Group met voorsprong de grootste Belgische speler in digital signage”, zegt CEO Jan Bussels. “De synergie tussen beide bedrijven en de gezamenlijke knowhow biedt ons de mogelijkheid om ook op Europees vlak een belangrijke speler te worden. Beide bedrijven kennen een gelijkaardige geschiedenis, maar tegelijk zijn er andere accenten gelegd. De focus op de ontwikkeling van Centoview (het CMS software pakket) om hoge zelfredzaamheid aan de gebruikers te bieden sluit naadloos aan bij de full service communicatiecapaciteit waarvoor Digitopia reeds gekend staat. Met nu meer dan veertig product- en communicatiespecialisten hebben we de oplossing én ervaring om elk marktsegment nog beter te bedienen.”

Ontdek alles over Centoview CMS

Heb je digital signage vragen? Op zoek naar frisse content of interactieve ervaringen?

We hebben aantrekkelijke prijzen omdat we onze eigen digital signage software ontwikkelen. Ook de plaatsing van beeldschermen nemen wij volledig voor onze rekening.

Lees meer over digital signage